craidecurteveche Reputație: -202 Postat Martie 11, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Martie 11, 2016 @sarlatanu Ce faci dom-le? Incerci sa vinzi tabloul ala drept Michelangelo? Pai tu nu stii ca renascentistu' vedea toate femeile cu muschi de campioane la inot? Nu merge asa ! Incearca si tu ceva mai finutz, zi de exemplu ca e de ... Pallady si ti-o cumpara ai nostri garantat. Iti platesc ei pana la urma... Dar cand pui mana pe bani sa-ti aduci aminte de Mikky ......... dar si de mine 1 2
ionutzzzzzz Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 11, 2016 o poza de genu asta... 1 1
miticax Reputație: 76 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 o poza de genu asta...esti un troll penal... 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Bună dimineața 12
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 You are divine Mikky ! 2
alucardazar Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 12, 2016 buna , faci si deplasari?
istrate96 Reputație: 417 Postat Martie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Martie 12, 2016 Doamne ce bunaciune pacat ca nu esti in Ploiesti
Vizitator randomguy92 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2016 Postat Martie 13, 2016 Cat e tariful daca vin impreuna cu un prieten?
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Bună dimineața tuturor futăcioșilor :3Astăzi mă găsiți până la ora 20 15
marcel turda Reputație: 148 Postat Martie 14, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Martie 14, 2016 Fata frumoasa, nu-i bine ca la varsta ta atat de mica sa bei whisey si sa fumezi...
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 14, 2016 Fata frumoasa, nu-i bine ca la varsta ta atat de mica sa bei whisey si sa fumezi... Mai urmeaza sa ne spuna ca a fost si la femei.... 1
sxs Reputație: 179 Postat Martie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2016 o depravata,ce sa mai vorbim... 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Hi Mikky , it was fantastic to meet you again today ! Thanks a lot for this great moment and nice orgasms ! Kiss u 2
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 Hi Mikky , it was fantastic to meet you again today ! Thanks a lot for this great moment and nice orgasms ! Kiss uThank you too for the vizit hunny and don't forgive me
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 11
ionion34 Reputație: 28 Postat Martie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2016 Am reusit sa ajung astazi la domnisoara.Intr-adevar, reusita dupa amiaza.Fata stie sa se poarte si sincer, nu sunt multe carora sa le placa ceea ce fac.Ori ei, chiar i-i place. Pacat ca se retrage. O avea motivele ei.Am sunat-o dimineata, avea telefonul inchis. Am dat un sms, si am avut supriza sa primesc raspuns.Asa ca m-am programat pentru dupa amiaza.Domnisoara ma astepta intr-un tricou si chilotei subtiri.Mi-a spus ceea ce avea de spus (tarif, comportament, etc) asa ca dupa ce m-am incalzit putin am purces la dus.Cat am facut dus-ul, domnisoara mi-a oferit un spectacol pe cinste de dans din fundulet.In pat, a inceput show-ul, am crezut ca o sa ma rupa, la anii mei, nu mai sunt asa in forma.Cert e ca fetita mi-a placut, si sper sa mai ajung pe la ea, pana la retragere.Notele :corp - 9.5, mie mi-ar fi placut cu sanii oleaca mai mari, dar buni si aia.oral - 10 normal - 10 (cum o pui asa sta )anal - 10 cu felicitari. Aici m-a rupt. Doar la Bianca din Drumul Taberei am mai trait asa.Fata stie sa se miste, m-a luat din pat, m-a pus pe scaun, in fata oglinzii si s-a infipt temeinic, oferindu-mi o priveliste greu de uitat. 7
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 Am reusit sa ajung astazi la domnisoara.Intr-adevar, reusita dupa amiaza.Fata stie sa se poarte si sincer, nu sunt multe carora sa le placa ceea ce fac.Ori ei, chiar i-i place. Pacat ca se retrage. O avea motivele ei.Am sunat-o dimineata, avea telefonul inchis. Am dat un sms, si am avut supriza sa primesc raspuns.Asa ca m-am programat pentru dupa amiaza.Domnisoara ma astepta intr-un tricou si chilotei subtiri.Mi-a spus ceea ce avea de spus (tarif, comportament, etc) asa ca dupa ce m-am incalzit putin am purces la dus.Cat am facut dus-ul, domnisoara mi-a oferit un spectacol pe cinste de dans din fundulet.In pat, a inceput show-ul, am crezut ca o sa ma rupa, la anii mei, nu mai sunt asa in forma.Cert e ca fetita mi-a placut, si sper sa mai ajung pe la ea, pana la retragere.Notele :corp - 9.5, mie mi-ar fi placut cu sanii oleaca mai mari, dar buni si aia.oral - 10 normal - 10 (cum o pui asa sta )anal - 10 cu felicitari. Aici m-a rupt. Doar la Bianca din Drumul Taberei am mai trait asa.Fata stie sa se miste, m-a luat din pat, m-a pus pe scaun, in fata oglinzii si s-a infipt temeinic, oferindu-mi o priveliste greu de uitat. Woooow! Inscris din 02 iulie 2014 si asta e prima postare! Ti-a luat ceva vreme. Est cumva ardelean? Din scriere intelegem ca ai mai vizitat fete (gen Bianca 007), insa nu ai tacut malc! probabil Mikky te-a dat pe spate!Oricum felicitari si la mai multe! Si recenzii la fel! 1 7
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 Am reusit sa ajung astazi la domnisoara.Intr-adevar, reusita dupa amiaza.Fata stie sa se poarte si sincer, nu sunt multe carora sa le placa ceea ce fac.Ori ei, chiar i-i place. Pacat ca se retrage. O avea motivele ei.Am sunat-o dimineata, avea telefonul inchis. Am dat un sms, si am avut supriza sa primesc raspuns.Asa ca m-am programat pentru dupa amiaza.Domnisoara ma astepta intr-un tricou si chilotei subtiri.Mi-a spus ceea ce avea de spus (tarif, comportament, etc) asa ca dupa ce m-am incalzit putin am purces la dus.Cat am facut dus-ul, domnisoara mi-a oferit un spectacol pe cinste de dans din fundulet.In pat, a inceput show-ul, am crezut ca o sa ma rupa, la anii mei, nu mai sunt asa in forma.Cert e ca fetita mi-a placut, si sper sa mai ajung pe la ea, pana la retragere.Notele :corp - 9.5, mie mi-ar fi placut cu sanii oleaca mai mari, dar buni si aia.oral - 10 normal - 10 (cum o pui asa sta )anal - 10 cu felicitari. Aici m-a rupt. Doar la Bianca din Drumul Taberei am mai trait asa.Fata stie sa se miste, m-a luat din pat, m-a pus pe scaun, in fata oglinzii si s-a infipt temeinic, oferindu-mi o priveliste greu de uitat. Îți mulțumesc mult pentru review și mă bucur mult că te-ai simțit bine Te mai aștept cu mare drag :3
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 Bună dimineața tigruții mei 10
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Martie 16, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Martie 16, 2016 Bună dimineața tigruții mei image.jpgimage.jpgimage.jpg'neata si tie!sti ca esti mai frumoasa pe zi ce trece! 1
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2016 'neata si tie!sti ca esti mai frumoasa pe zi ce trece! Mulțumesc mult
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 Bună dimineața dragii mei 12
bucefal_ Reputație: 107 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Sper sa mai reușesc sa ajung încă măcar o dată pe la tinePâna atunci mai dau o lăbuță
mikkylove Reputație: 8008 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 Sper sa mai reușesc sa ajung încă măcar o dată pe la tinePâna atunci mai dau o lăbuțăDragule, oricând dorești în aceste două săptămâni care au mai rămas te aștept cu mare drag
199522 Reputație: -64 Postat Martie 17, 2016 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat Martie 17, 2016 Fisting accepti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum