Sari la conținut

Mikky- 0735324211

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cum  a ajuns topicul asta pinned?.. parca azi inca nu era... posibil sa ma insel ....

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu speram sa mai castigam un concurs impreuna... ;(. Macar sa mai facem luna asta o ultima sedinta foto ;) Sper sa reusim...

Pupicei!

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

Dragii mei, am o veste....

La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.

Prezenta ta a fost precum trandafirul acela: incantatoare, inmiresmata, superba, stralucitoare dar despre care stiam ca nu va dura o vesnicie. Decizia ta o inteleg mai degraba ca pe un nou inceput si iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus. Ma numar printre fericitii si norocosii carora le-ai darut tandrete si optimism. Eu imi voi spune câteodata in gând "A, si pe asta o stiu de la Mikki" asa ca nu exagerez când iti declar ca nu te voi uita !  :luv

• Minus 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cine nu o prinde pana se retrage .. are de pierdut. Am fost saptamana asta si merita banii. Sociabila, vorbareata, stie sa se faca placuta si e foarte slim dar cu tate frumoase. 

Oral : 9 ( e micuta si chiar nu poate deep ca altfel era 10)

Anal: 10 cu felicitari. Are un fund de nota 10 : sa ai grija de el Mikky :)

Aspect: pentru mine 9+

Igiena :10

Am zis ca n-o sa ti las recenzie ca nu aveam nimic in plus de zis fata de ce s-a tot scris aici .. dar nu m-am putut abtine. Felicitari !

• Like 3
  • Minus 8
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se mai curăță topul de neghină . Ania e cu un picior în căruță , pe asta nu o mai ține pârțu' , Nicole are inima învelită in grăsime și nu mai duce la efort , Alexandra silicoane nașpa ...abia se mai suportă pe ea ... Oricum , am asistat la cel mai bun marketing , ever . Una ca ea , nu face furori nici la țară , la căminul cultural cu stroboscopul la maxim ...dar a zăpăcit de cap toți triștii din mediul virtual ,care o salutau online în fiecare zi , încât credeau că au și ei în sfârșit o relație stabilă și se simțeau iubiți de cineva . Acum 2- 3 -4 ani , una ca ea nici nu trecea de pagina 3 la testate , dar de ... prostituatele adevărate au început să dispară de pe aici ( din diverse motive) ,A.T. pa pa , nebunii singuratici s-au înmulțit și au găsit aici un refugiu .... ADEVĂRATUL MOTIV este ăsta : într-o dimineața , pe când se întindea în pat , a tras o bășină puternică ...și surpriză , nu s-a auzit decât HHHUUUUUUUuuuuu în loc de PÂRȚ . Și atunci a luat hotărârea ( înțeleaptă) , că decât să se cace pe ea pe stradă , mai bine face o pauză cât să meargă la un doctor ca să-i coasă vreo trei pense la găoază . La final ea o să țină un speech de Oscar ... unii o să leșine de râs ,alții se vor simți trădați , unii părăsiți ....... CIRC

• Like 3
  • Minus 7
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Abia astazi am vazut videoclipul acestei minunate fete!

Si cand sa ma apuc sa debitez cateva elogii... ce sa vezi, sa vezi si sa nu crezi...! Anuntul de retragere... :slap2

Mi-a pierit orice elan de-a mai comenta ceva... :(

Si pt. ca totusi mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut, am sa spun cateva vorbe!

Ei bine, draga Mikky pot spune ca m-au impresionat placut miscarile tale, de cele mai multe ori fiind chiar de woow!!! Te-ai sincronizat foarte bine cu muzica, ai fost pe ritm, cu miscari bine alese, foarte provocatoare...!!! Bravo! :hihat

Din pacate, ulterior, aveai sa provoci multa dezamagire in randul clientilor admiratori si clientilor potentiali (inclusiv subsemnatul) :( :icon_cry

Dar trebuie sa avem puterea totusi sa ne bucuram pt. tine si sa-ti dorim mult noroc si numai bine! :kiss3

• Oras:where it's money
Postat

te retragi definitiv sau ai in vedere o revenire?

• Like 1
Postat

te retragi definitiv sau ai in vedere o revenire?

Bună.... Mă retrag definitiv :*

Postat

Abia astazi am vazut videoclipul acestei minunate fete!

Si cand sa ma apuc sa debitez cateva elogii... ce sa vezi, sa vezi si sa nu crezi...! Anuntul de retragere... :slap2

Mi-a pierit orice elan de-a mai comenta ceva... :(

Si pt. ca totusi mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut, am sa spun cateva vorbe!

Ei bine, draga Mikky pot spune ca m-au impresionat placut miscarile tale, de cele mai multe ori fiind chiar de woow!!! Te-ai sincronizat foarte bine cu muzica, ai fost pe ritm, cu miscari bine alese, foarte provocatoare...!!! Bravo! :hihat

Din pacate, ulterior, aveai sa provoci multa dezamagire in randul clientilor admiratori si clientilor potentiali (inclusiv subsemnatul) :( :icon_cry

Dar trebuie sa avem puterea totusi sa ne bucuram pt. tine si sa-ti dorim mult noroc si numai bine! :kiss3

Mulțumesc pentru complimente dragul meu :*

Postat

Se mai curăță topul de neghină . Ania e cu un picior în căruță , pe asta nu o mai ține pârțu' , Nicole are inima învelită in grăsime și nu mai duce la efort , Alexandra silicoane nașpa ...abia se mai suportă pe ea ... Oricum , am asistat la cel mai bun marketing , ever . Una ca ea , nu face furori nici la țară , la căminul cultural cu stroboscopul la maxim ...dar a zăpăcit de cap toți triștii din mediul virtual ,care o salutau online în fiecare zi , încât credeau că au și ei în sfârșit o relație stabilă și se simțeau iubiți de cineva . Acum 2- 3 -4 ani , una ca ea nici nu trecea de pagina 3 la testate , dar de ... prostituatele adevărate au început să dispară de pe aici ( din diverse motive) ,A.T. pa pa , nebunii singuratici s-au înmulțit și au găsit aici un refugiu .... ADEVĂRATUL MOTIV este ăsta : într-o dimineața , pe când se întindea în pat , a tras o bășină puternică ...și surpriză , nu s-a auzit decât HHHUUUUUUUuuuuu în loc de PÂRȚ . Și atunci a luat hotărârea ( înțeleaptă) , că decât să se cace pe ea pe stradă , mai bine face o pauză cât să meargă la un doctor ca să-i coasă vreo trei pense la găoază . La final ea o să țină un speech de Oscar ... unii o să leșine de râs ,alții se vor simți trădați , unii părăsiți ....... CIRC

cutremurator!

de prost!

din cauza retardatilor ca tine dispar fetele de aici, care nu fac decat sa arunce cu ce manaca ei toata ziua (cacat, in caz ca sunt prea subtil pentru inteligenta ta).

esti prea prost, dar e ok, ca nu doare.

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Ce-ai mă nenea , cu cine te cerți ? Te simți singur și părăsit că îți pleacă muza și nu mai ai cui să îi scrii poezii libidinoase ? Știi ce valoare ai tu pt prostituate ?..aceiași valoare cu elasticul de la bani . Ești doar un suport pt banii pe care îi lași la ele . Un băiat cu creier în cap se duce la curve ca să se distreze , să fută și să dea la muie fără sentimente . Tu ești un bostănar infect care suferă din dragoste . Nici vrăjeală de bărbat nu ai ...ai plâns trei luni când ți-a murit canarul . Bulangiule . Suflet sensibil și neînțeles , sper că nu te "retragi" și tu ....

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

moara ce-am pa casa,Dobre cu Lorena e mici pa langa voi

Postat

Mikky simpatico ...2 curiozitati am si eu : daca faci fisting si daca accepti dubla penetrare vaginala .Pentru a 2 varianta ca sa stiu daca vin cu un tovaras. Te pup :*

• Like 1
Postat

Mikky simpatico ...2 curiozitati am si eu : daca faci fisting si daca accepti dubla penetrare vaginala .Pentru a 2 varianta ca sa stiu daca vin cu un tovaras. Te pup :*

Bună.... Sună-mă te rog pentru mai multe detalii :*

• Oras:Sincity
  • Oras:Sincity
Postat

Cum sa nu faca frate, tu nu vezi ce e pe acolo.

Exact cum spun si colegii Vasile , Ragno,...... maimutica, maimutica dar are gaozul mai mare decat curul :group. Eu unul nu am mai vazut sau experimentat asa ceva. Acum chiar cred ca i se trage de la duble penetrari prea multe si de la multi baieti care dau puternic in saracuta fata , de mirare ca a rezistat asa mult, ajungand la dimensiunea de furnal. Am fost luni la Roberta de exemplu care lucreaza de ani buni dar e stramta rau fata de ce vedeti si voi in poze( si aici nu ma refer la cat de bune sunt pozele sau pozitiile alese ci la ce are fata intre picioare, la dimensiunile ei de skinny miniona are cum spuneam mai sus furnale de centrala pe carbuni ) A exagerat rau de tot cu fututul in cur mai ales, dar nici la pasa nu diferenta).

Cu scuzele de rigoare pentru cei care o ling doar :rax2  sau sunt amatori de scato instant.

• Like 1
Postat

Pafarelul ala de vin e cam la nelocul lui. :laugh2  :kiss3

Îi place să stea la căldurică :3

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Dragii mei, am o veste....

La sfârșitul lunii adică pe 30 Martie mă voi retrage.Sper că v-ați simțit bine în prezența mea.

În ultima zi de "lucru" o să vă scriu câteva gânduri și amintiri cu oameni

minunați pe care i-am cunoscut în această perioadă.....vă pup!

Eu acum am vazut. Ai uitat ceva foarte important sa ne spui. Ne-ai spus ziua ( 30) si luna ( martie) dar nu ne-ai spus in ce an.

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

cutremurator!

de prost!

din cauza retardatilor ca tine dispar fetele de aici, care nu fac decat sa arunce cu ce manaca ei toata ziua (cacat, in caz ca sunt prea subtil pentru inteligenta ta).

esti prea prost, dar e ok, ca nu doare.

Eu cred ca te-ai indragostit, regretam, ca defapt pe tine te-a tampit dragostea.

Cat despre motivul de ce fetele se retrag, iar esti prost sa spui ca din cauza unora care ti-au jignit febletea se retrage.

Se retrage ca si multe alte fete pentru ca are gaozul spart si pizda prolapsata, si poate ca a facut destui bani pentru operatie de reconstructie, si ceva de o garsoniera undeva in bucuresti, stai calm, ca atunci cand vine foamea se va apuca iar sa se rupa in gaoz si pizda, ca asta stie sa o faca cel mai bine, si te vei revedea cu ea

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...