diavol64 Reputație: 23 Postat August 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3, 2015 )))) TU VORBESTE SINGUR PUSTIULE E O SIMPLA TARFA SI NU O JIGNESC PENTRU CA STIE CA ASTA E!!NU AR TREBUI SA O DERANJEZE CA II SPUN ASA DEOARECE ASTA CHIAR E Urat limbaj ai!! Dar tu cine te consideri ca sa jignesti asa o femeie? Orice meserie ar avea nu ai dreptul sa o jignesti! E una sa ti da i cu parerea si alta sa jugnesti ! Cine e "SALBATEC ,acum??? 3
AlexandruCorvinus Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3, 2015 Tu iara varsa-ti frustrarile altundeva. Pe bune acuma!Justlove tot o zdreanta esti iar tu pustiule fa-ti o programare baga 200 de ron la ea in pasarica si toata lumea e multumita:)))))))))))))))) 1
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Nu-ti bate tu capul cu fericirea mea sau a lui Justlove Justlove tot o zdreanta esti iar tu pustiule fa-ti o programare baga 200 de ron la ea in pasarica si toata lumea e multumita:))))))))))))))))
AlexandruCorvinus Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3, 2015 Nu-ti bate tu capul cu fericirea mea sau a lui Justlove POATE ACUM CA I-AI LUAT APARAREA ITI FACE SI O REDUCERE,CINE STIE UN ANAL LA 50% DISCOUNT!!CU CACAT E MULT MAI MOALE INTRA MAI USHOR APOI SPAL-O PE DINTI CU PULA SI E CA NOUA 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 3, 2015 POATE ACUM CA I-AI LUAT APARAREA ITI FACE SI O REDUCERE,CINE STIE UN ANAL LA 50% DISCOUNT!!CU CACAT E MULT MAI MOALE INTRA MAI USHOR APOI SPAL-O PE DINTI CU PULA SI E CA NOUA prost mai esti canta-i domnului ceva din mitraliera :
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Esti retardat! Sa ai o viata implinita! SuccesuriPOATE ACUM CA I-AI LUAT APARAREA ITI FACE SI O REDUCERE,CINE STIE UN ANAL LA 50% DISCOUNT!!CU CACAT E MULT MAI MOALE INTRA MAI USHOR APOI SPAL-O PE DINTI CU PULA SI E CA NOUA
AlexandruCorvinus Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3, 2015 prost mai esti canta-i domnului ceva din mitraliera :Mai bine pune doua pule acolo una in stanga alta in dreapta si da-i bataie desteapt-o :clapp 1
AlexandruCorvinus Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 3, 2015 Mai bine pune doua pule acolo una in stanga alta in dreapta si da-i bataie desteapt-o :clappMS LA FEL PUSTIULE!!!FERESTE-TE DE SIFILIS DE SIDA SI MULTE ALTE BOLI DE PIELE
daulabuci Reputație: 399 Postat August 3, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 3, 2015 @ alexandrelcorvinelBai puli-ca, saracia te face sa o iei razn-a in halul asta? ce a-i patit? si tu munces-ti direct in soare? nu va da-u aia lichide? ti-am scris cu ortografia ta, poate asa pricepi Alte intrebari :-de-unde dreacu tot apareti viteji d-astia din spatele tastaturii?-mama tembelilor e permanent gravida?-de ce atatia dezaxati scrieti pe sectiunea Oradea? 6 7
crank69 Reputație: -3 Postat August 7, 2015 Postat August 7, 2015 @ alexandrelcorvinelBai puli-ca, saracia te face sa o iei razn-a in halul asta? ce a-i patit? si tu munces-ti direct in soare? nu va da-u aia lichide? ti-am scris cu ortografia ta, poate asa pricepi Alte intrebari :-de-unde dreacu tot apareti viteji d-astia din spatele tastaturii?-mama tembelilor e permanent gravida?-de ce atatia dezaxati scrieti pe sectiunea Oradea?Dau la buci ->>>>get a life nu sta toata ziua in carciuma iar mama ta se pare ca e mereu gravida altfel nu ai accesa atat de des Forumul Nifomane sau poate nu primesti laptic si o iei razna 1 1
mucalit Reputație: 73 Postat August 7, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 7, 2015 crank69,recenzii? La vorbe-n vant sunteti buni toti. Pana sa ajuungi la nivelul lui "daulabuci" o sa treaca multa apa pe Cris. 2
crank69 Reputație: -3 Postat August 8, 2015 Postat August 8, 2015 crank69,recenzii? La vorbe-n vant sunteti buni toti. Pana sa ajuungi la nivelul lui "daulabuci" o sa treaca multa apa pe Cris.Nu as vrea sa ajung ca el niciodata sau la nivelul lui nici nu stiu ce cauta futangiu asta pe rubrica masaje sau se practica si sex?eu am fost de 2 ori si nu am am insistat dar nici nu mi-a propus nimeni am sa mai vizitez salonul si revin cu recenzii pentru mucalit 1 1
daulabuci Reputație: 399 Postat August 8, 2015 Oras:- Oras:- Postat August 8, 2015 Tu mai crank ce cauti pe forumul asta? Material de laba cumva? Este destul. Ma bucur ca te joci cuminte si cu emoticoanele alea. Asteptam cu interes recenziile alea cu care ne ameninti. Ca pana acum doar te-ai simtit ca facand parte dintre "tembelii" pe care-i aminteam mai sus. Ai sarit sa ma ataci(in gandul tau) la beregata si doar ti-ai lasat dintisorii de lapte in pielea groasa a bocancului meu. Acel bocanc care nu are interes sa te striveasca. De ce? Raspunsul e simplu: dupa aceea trebuie facuta curatenie. 3 7
crank69 Reputație: -3 Postat August 8, 2015 Postat August 8, 2015 Tu mai crank ce cauti pe forumul asta? Material de laba cumva? Este destul. Ma bucur ca te joci cuminte si cu emoticoanele alea. Asteptam cu interes recenziile alea cu care ne ameninti. Ca pana acum doar te-ai simtit ca facand parte dintre "tembelii" pe care-i aminteam mai sus. Ai sarit sa ma ataci(in gandul tau) la beregata si doar ti-ai lasat dintisorii de lapte in pielea groasa a bocancului meu. Acel bocanc care nu are interes sa te striveasca. De ce? Raspunsul e simplu: dupa aceea trebuie facuta curatenie. 1 1
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 11, 2015 Nu-ti bate tu capul cu fericirea mea sau a lui Justlove 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 Sa dai reply la o postare veche de o luna.Asta inseamna sa fii mafiot dus rau cu pluta. 9 2
likeus Reputație: 65 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:bihor Oras:bihor Postat Septembrie 15, 2015 Facut programare dupa o perioada lunga de timp la tel zice tipa ca sant 3 disponibile cand ajung erau doar 2 destul de corpolente (sa nu folosesc alte cuvinte) nu prea am vrut sa raman dar zic daca tot sant aici hai sa vedem o aleg pe blonda nu mai stiu care e numele de scena urmam protocolul sus in camera ,baie etc.Masajul propriu zis foarte slab in schimb cel erotic ok tipa se face foarte placuta prin comportament.Deci ca si o concluzie dupa un inceput nu foarte promitator cand am zarit 2 fete cu multe kg in plus am iesit surprins placut si multumit dar nefiind genul meu astept cu urmatorea vizita.atitudine-9maseuza(fizic)-6igiena-9masaj -4masaj erotic-8amenda -150 6
adriian10 Reputație: -385 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Postat Septembrie 19, 2015 si intre 14 si 18 e 100 nu au zis? 1
superx Reputație: 16 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 18, 2015 si intre 14 si 18 e 100 nu au zis?Reklama spune asa....dar am fost de cateva timpuri inainte 18 si a fost 120. 1
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Decembrie 9, 2015 rip taoAruncă-te-n Criș! 2
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 9, 2015 Aruncă-te-n Criș!rip cris
inspire Reputație: -1099 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Decembrie 10, 2015 10406881_383654561835307_3698068449268723713_n.jpgbine boss
diavol64 Reputație: 23 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 13, 2015 Rest in peaceðŸ™ðŸ‘ŽðŸ»ðŸ‘ŽðŸ»ðŸ‘ŽðŸ» Oradea e mai fericita fara mizeria voastra de salon cu tot cu tentativele alea de maseoze de acum !! Voi promovati masajul erotic? Pe bune? Cu mizeria si imitatiile alea de femei care le mai si promovati? Mi e unu mi ar fi scarba sa mi faca grasele alea mizerabile masaj ! Marssss 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum