Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Raluca, cand revii? Esti disponibila maine sau poimaine?

Postat

Raluca, cand revii? Esti disponibila maine sau poimaine?

buna astazi am revenit ...pop.

Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Raluci sa iti dau la buci, mai te futi? Nu ne mai incanti cu niste poze futemas cu tine 😘

Postat

Raluci sa iti dau la buci, mai te futi? Nu ne mai incanti cu niste poze futemas cu tine

:laugh2  :laugh2  :rax2 o sa postez niste poze cand ma voi muta In noua locatie ,pup :kiss3

Postat

Mda... Se muta luna asta. A pregătit si poze!

Nu pot sa ma abțin de la gagicuta asta mică. Mi-a intrat pe sub piele.

Iar am fost, iar a fost totul wow.

Nu este nevoie de note.

Pentru mine... Momentan este number one!

Pentru

Mine!

Postat

Mda... Se muta luna asta. A pregătit si poze!

Nu pot sa ma abțin de la gagicuta asta mică. Mi-a intrat pe sub piele.

Iar am fost, iar a fost totul wow.

Nu este nevoie de note.

Pentru mine... Momentan este number one!

Pentru

Mine!

ms johny pup.

Postat

:hug1  :hug1 Buna tuturor :kiss3  :kiss3 disponibila pana mai trz .. :kiss3 sau ma puteti gasi de maine dupa ora 12,seara faina .

post-168232-0-09698500-1460565244_thumb.jpg

post-168232-0-35100700-1460565374_thumb.jpg

• Like 9
Postat

:hug1  :hug1 Buna tuturor :kiss3  :kiss3 disponibila pana mai trz .. :kiss3 sau ma puteti gasi de maine dupa ora 12,seara faina .

superb trup ! oferi si fetisuri soft - degustare...?

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Salut

Am fost si eu pe la Raluca, in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan.Locatie draguta, primitoare.Singura problema pentru Raluca este ca nu merge interfonul si trebuie sa coboare de multe ori dar ea fiind o fata deosebita nu se plange.

Raluca este o fata slim, frumoasa, lipicioasa, deosebita.M-am simtit extraordinar de bine cu ea.Este o dulcica si va rog sa nu o suparati si sa nu va comportati urat cu ea.Nu merita sa te comporti urat pentru ca ea incearca sa te faca sa te simti bine.

Am ales o ora, 200 de ron.Nu face anal, cim, 69 (nu va mai mirati atat, acceptati si gata) si nici fk.Cu toate astea daca te porti frumos cu ea vei avea parte de o experienta deosebita.Imi mai place la ea ca nu vine niciodata de la dus dezbracata complet.Mie imi place sa o dezbrac eu.

M-a pupat pe corp, pe gat...ne-am jucat, ne-am tachinat si mi-a facut oral pana ne-am incins si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii.Intr-un final am terminat in prezervativ.Face un oral finut, soft sa zicem dar mie imi place mult.

Scuze daca nu am scris ca la carte sau am mai uitat cate ceva dar nu sunt obisnuit.

Concluzia este ca Raluca este o fata deosebita si sper sa ma mai primeasca pe la ea.

Te pup Raluca.10 din partea mea.

• Like 3
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Salut

Am fost si eu pe la Raluca, in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan.Locatie draguta, primitoare.Singura problema pentru Raluca este ca nu merge interfonul si trebuie sa coboare de multe ori dar ea fiind o fata deosebita nu se plange.

Raluca este o fata slim, frumoasa, lipicioasa, deosebita.M-am simtit extraordinar de bine cu ea.Este o dulcica si va rog sa nu o suparati si sa nu va comportati urat cu ea.Nu merita sa te comporti urat pentru ca ea incearca sa te faca sa te simti bine.

Am ales o ora, 200 de ron.Nu face anal, cim, 69 (nu va mai mirati atat, acceptati si gata) si nici fk.Cu toate astea daca te porti frumos cu ea vei avea parte de o experienta deosebita.Imi mai place la ea ca nu vine niciodata de la dus dezbracata complet.Mie imi place sa o dezbrac eu.

M-a pupat pe corp, pe gat...ne-am jucat, ne-am tachinat si mi-a facut oral pana ne-am incins si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii.Intr-un final am terminat in prezervativ.Face un oral finut, soft sa zicem dar mie imi place mult.

Scuze daca nu am scris ca la carte sau am mai uitat cate ceva dar nu sunt obisnuit.

Concluzia este ca Raluca este o fata deosebita si sper sa ma mai primeasca pe la ea.

Daca ai verzisori cu siguranta te va primi, scz nu m-am putut abtine! =))

Postat

Salut

Multumesc Cata placerea a fost de partea mea ,te mai ast cu drag.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

si nici fk....insa e de 10 ...nu stiu cum vine asta!

Postat

:kiss3  :hug1 hello buna disponibila pana mai trz  :kiss3  :kiss3 sau ma puteti gasi In general dupa ora 12-30

post-168232-0-41544100-1460997090_thumb.jpg

post-168232-0-40295400-1460997121_thumb.jpg

• Like 16
Vizitator eutuel123
Reputație: 0
Postat

Am uitat cat de futabila esti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...