parlamentaru Reputație: -38 Postat Februarie 28, 2016 Postat Februarie 28, 2016 buna nu fac ...poop .Nu faci 69:-) de ce? Asa ceva n-am auzit! 1
glavan Reputație: -176 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Care este programul tau pentru astazi?
9626266 Reputație: 62 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2016 Raluca, cand revii? Esti disponibila maine sau poimaine?
raluca123 Reputație: 1323 Postat Martie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2016 Raluca, cand revii? Esti disponibila maine sau poimaine?buna astazi am revenit ...pop.
catalin2015 Reputație: 1715 Postat Martie 12, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Martie 12, 2016 BunaAzi esti ?
raluca123 Reputație: 1323 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 BunaAzi esti ?Buna da sunt ..ma poti gasi pana la ora 2.pup.
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Raluci sa iti dau la buci, mai te futi? Nu ne mai incanti cu niste poze futemas cu tine 😘
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2016 Raluci sa iti dau la buci, mai te futi? Nu ne mai incanti cu niste poze futemas cu tine o sa postez niste poze cand ma voi muta In noua locatie ,pup
johnybegood Reputație: 831 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 13, 2016 Mda... Se muta luna asta. A pregătit si poze!Nu pot sa ma abțin de la gagicuta asta mică. Mi-a intrat pe sub piele. Iar am fost, iar a fost totul wow. Nu este nevoie de note. Pentru mine... Momentan este number one!PentruMine!
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Mda... Se muta luna asta. A pregătit si poze!Nu pot sa ma abțin de la gagicuta asta mică. Mi-a intrat pe sub piele.Iar am fost, iar a fost totul wow.Nu este nevoie de note.Pentru mine... Momentan este number one!PentruMine!ms johny pup.
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Buna tuturor disponibila pana mai trz .. sau ma puteti gasi de maine dupa ora 12,seara faina . 9
rafacasi3 Reputație: 1 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Buna tuturor disponibila pana mai trz .. sau ma puteti gasi de maine dupa ora 12,seara faina .superb trup ! oferi si fetisuri soft - degustare...?
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 superb trup ! oferi si fetisuri soft - degustare...?Buna nu ofer fetisuri.
catalin2015 Reputație: 1715 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Aprilie 15, 2016 Salut Am fost si eu pe la Raluca, in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan.Locatie draguta, primitoare.Singura problema pentru Raluca este ca nu merge interfonul si trebuie sa coboare de multe ori dar ea fiind o fata deosebita nu se plange. Raluca este o fata slim, frumoasa, lipicioasa, deosebita.M-am simtit extraordinar de bine cu ea.Este o dulcica si va rog sa nu o suparati si sa nu va comportati urat cu ea.Nu merita sa te comporti urat pentru ca ea incearca sa te faca sa te simti bine. Am ales o ora, 200 de ron.Nu face anal, cim, 69 (nu va mai mirati atat, acceptati si gata) si nici fk.Cu toate astea daca te porti frumos cu ea vei avea parte de o experienta deosebita.Imi mai place la ea ca nu vine niciodata de la dus dezbracata complet.Mie imi place sa o dezbrac eu. M-a pupat pe corp, pe gat...ne-am jucat, ne-am tachinat si mi-a facut oral pana ne-am incins si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii.Intr-un final am terminat in prezervativ.Face un oral finut, soft sa zicem dar mie imi place mult. Scuze daca nu am scris ca la carte sau am mai uitat cate ceva dar nu sunt obisnuit. Concluzia este ca Raluca este o fata deosebita si sper sa ma mai primeasca pe la ea. Te pup Raluca.10 din partea mea. 3
darknightmare Reputație: -6 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Aprilie 16, 2016 Salut Am fost si eu pe la Raluca, in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan.Locatie draguta, primitoare.Singura problema pentru Raluca este ca nu merge interfonul si trebuie sa coboare de multe ori dar ea fiind o fata deosebita nu se plange. Raluca este o fata slim, frumoasa, lipicioasa, deosebita.M-am simtit extraordinar de bine cu ea.Este o dulcica si va rog sa nu o suparati si sa nu va comportati urat cu ea.Nu merita sa te comporti urat pentru ca ea incearca sa te faca sa te simti bine. Am ales o ora, 200 de ron.Nu face anal, cim, 69 (nu va mai mirati atat, acceptati si gata) si nici fk.Cu toate astea daca te porti frumos cu ea vei avea parte de o experienta deosebita.Imi mai place la ea ca nu vine niciodata de la dus dezbracata complet.Mie imi place sa o dezbrac eu. M-a pupat pe corp, pe gat...ne-am jucat, ne-am tachinat si mi-a facut oral pana ne-am incins si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii.Intr-un final am terminat in prezervativ.Face un oral finut, soft sa zicem dar mie imi place mult. Scuze daca nu am scris ca la carte sau am mai uitat cate ceva dar nu sunt obisnuit. Concluzia este ca Raluca este o fata deosebita si sper sa ma mai primeasca pe la ea. Te pup Raluca.10 din partea mea.Daca ai verzisori cu siguranta te va primi, scz nu m-am putut abtine!
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 Salut Am fost si eu pe la Raluca, in zona dintre Nerva Traian si Mall Vitan.Locatie draguta, primitoare.Singura problema pentru Raluca este ca nu merge interfonul si trebuie sa coboare de multe ori dar ea fiind o fata deosebita nu se plange. Raluca este o fata slim, frumoasa, lipicioasa, deosebita.M-am simtit extraordinar de bine cu ea.Este o dulcica si va rog sa nu o suparati si sa nu va comportati urat cu ea.Nu merita sa te comporti urat pentru ca ea incearca sa te faca sa te simti bine. Am ales o ora, 200 de ron.Nu face anal, cim, 69 (nu va mai mirati atat, acceptati si gata) si nici fk.Cu toate astea daca te porti frumos cu ea vei avea parte de o experienta deosebita.Imi mai place la ea ca nu vine niciodata de la dus dezbracata complet.Mie imi place sa o dezbrac eu. M-a pupat pe corp, pe gat...ne-am jucat, ne-am tachinat si mi-a facut oral pana ne-am incins si am trecut la normal unde am schimbat mai multe pozitii.Intr-un final am terminat in prezervativ.Face un oral finut, soft sa zicem dar mie imi place mult. Scuze daca nu am scris ca la carte sau am mai uitat cate ceva dar nu sunt obisnuit. Concluzia este ca Raluca este o fata deosebita si sper sa ma mai primeasca pe la ea. Te pup Raluca.10 din partea mea.Multumesc Cata placerea a fost de partea mea ,te mai ast cu drag.
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 Daca ai verzisori cu siguranta te va primi, scz nu m-am putut abtine!
darknightmare Reputație: -6 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Aprilie 16, 2016 Nu-i politicos sa scoti limba!
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2016 Nu-i politicos sa scoti limba!
niconikolas Reputație: 235 Postat Aprilie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2016 Buna Ralu...69 nu accepți, nici cunni si ani din partea clientului?
zino Reputație: 235 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 18, 2016 si nici fk....insa e de 10 ...nu stiu cum vine asta!
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2016 hello buna disponibila pana mai trz sau ma puteti gasi In general dupa ora 12-30 16
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Am uitat cat de futabila esti
raluca123 Reputație: 1323 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2016 Am uitat cat de futabila esti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum