Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Asa am zis si eu,dar cand am ajuns la fata locului am plecat dezamăgit.

hmmm  :thinking cum de mi-ai "scapat" pana acum?  :clapp

Postat

Salutare. Domnita mai este in domeniu si ca urmare avem si noi un nr de contact. (Bine, eu vreau un nr...de contact)

• Oras:Bucuresti
Postat

:kiss3  :kiss3 Buna dragii mei vreau sa va anunt ca nu voi mai fi la birou o perioada scurta de timp  de acceea voi avea tel Inchis... :hug1  :hug1 va doresc toate cele bune si voi anunta cand voi reveni din nou .....va pup dulce ..

• Like 2
Postat

:kiss3  :kiss3  :kiss3 Buna  dragii mei am revenit la birou Incepand  de astazi .  Va astept sa rupem patul :laugh2  :laugh2  :feet ..voi fi la birou doar pentru o perioada scurta de timp ..va astept cu drag programariile ..disponibila pana mai trz in seara acesta va pup dulce unde va place voua .. :kiss3  :kiss3  :kiss3 a voastra Raluka  :kiss3  :kiss3

post-168232-0-43455200-1510332185_thumb.jpeg

post-168232-0-04290900-1510332196_thumb.jpeg

• Like 12
Vizitator dolphin666
Reputație: 0
Postat

Ok, perioada scurta de activitate-fast and furious; intelegem, dar pune si tu acolo preturi, timp, detalii, ca deja iti arde telefonul:)

Postat

:kiss3 Buna dragii mei voi fi la birou doar timp de o sapatamana adica pana pe data de 17 noiembrie ....va astept programariile la nr afisat din topic 0721794085 ....Serviciile mele sunt sex oral deep ,oral se poate protejat sau neprotejat ,se accepta si fin orala doar persoanelor care doresc acest serviciu ,sex normal protejat  In diferite pozitii , accept Fk doar In cazul in care suntem compatibilii ...accept orice pozitie ...si alte mici fantezii ,se poate si body masaj de relaxare ....Cadoul este acelas adica 200 lei-30 min si 300 lei ora ...Locatia Rond alba iulia .Daca aveti alte nelamuririi ma puteti contacta prin sms sau telefonic . :kiss3 Va pup si va astept cu drag sa ne revedem  :kiss3 Programul este acelas Incepanad de la ora 12  pana la 2-3 dim .. :kiss3Va doresc o seara cat mai placuta .

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Parca te-ai facut si mai buna de ciocane Raluca draga!

😘

Postat

:girly  :girly  :girly Buna dragilor din pacate nu voi mai fi la birou asa cum am specificat ca voi mai activa pe data 17 ...din pacate a intervenit ceva personal si numai voi fi din nou o perioada .... :girly  :girly va doresc toate cele bune si sa aveti un weeknd cat mai linistit  :girly  :girly voi scrie din nou cand am sa revin  :kiss3  :kiss3

Postat

Am fost luna trecuta la Raluca – 0721794085.

POZE REALE!!!

Contactul: Telefonic, sunat la numarul de mai sus. Voce OK (neutra, nu este genul care sa te ‘’topeasca’’, placuta, a explicat detaliile frumos si cu rabdare.

Locatie: Zona central,  Alba-Iulia, curat, baia curata, dotata cu strictul necesar. Dormitorul aranjat si curat, patul este mare, lenjeria proaspat schimbata.

Raluca: Estimez 29-30 de ani, 1,66m. Bruneta slim, ochi verzi, fata neutra, nu este o frumusete, DAR nici urata! Amabila si orientata catre client. Dantura nu este impecabila, plus o dezordonare a acesteia, dar nimic deranjant. Slabuta, tinde spre genul slim. Sanii estimez numarul doi, nu fermi, dar placuti atingerii. Carnea, la fel, nu foarte tonifiata, dar nici nu am putut observa urme de vergeturi sau celulita (nici nu m-a ajutat lumina din camera). Pielea fina. Fundul nu este mare. Are un corp armonios pentru genul slim/skinny, dar nu are acea forma de clepsidra care sa ma innebuneasca (strict parerea personala, legat de ceea ce imi place si ma atrage la o femeie). Manichiura, pedichiura ingrijite. Pasarica frumos conturata (este destul de stramta). OP: bun, dar mai are de invatat! Normal: lipicioasa, pupacioasa, te strange in brate, pasionala. (Nu cred ca ii place doggy-style, am schimbat repede pozitia, la fel si LOT, la misionar se implica maxim).

Igiena: No comment.

Servicii: Bune.

Per total: 8+.

Achitat: 300 RON.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...