Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 😘😘😘😘Disponibila pana la ora 00 -00😘😘😘 5 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Clona asta de balamuc si xoxo par sa fie una si aceasi, postare la cateva minute.E alt dement/psihopat cu sute de clone jucate la fazan care e ff suparat ca nu a apucat sa le foloseasca crezand ca poate sa schimbe ceva pe ultima suta de metri. O sa intri in vizorul lui, cel mai probabil acum se intereseaza de tine. Prostul are mintea odihnita. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Decembrie 6, 2018 RECENZIE:Locatie: 9.5 (Unirii, referinta Vogue)Aspect: - (bruneta, frumusica foc, undeva la 1.65 cm, corp slim, abdomen plat, slim, sani micuti superbi, picioare frumoase, fund bombat)Oral: 9 (ON, foarte bun, batut peste limbuta, mai multe viteze, umed, deep foarte bun inca 2 cm sa fie pana la cotor)Normal: 9.5 (NP, implicare maxima, panteruta)Gfe: 10 (saruta pe corp, FK)Atitudine: 10+ (placuta, deschisa la discutii, haioasa, atenta la detalii)Igiena: 10 (piele fina, catifelata)Halat: 300 RONI (o ora)Naratiunea:Am luat legatura prin telefon si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este pe Unirii, referinta Vogue, usor de gasit.Raluca este o domnisoara bruneta, frumusica foc, undeva la 1.65 cm, simpatica, corp slim, abdomen plat, slim, sani micuti superbi, picioare frumoase, fund bombat.M-a intampinat intr-o tinuta super sexy pe tocuri.Am fost la igienizare, vorbit inainte de toate pentru a recupera timpul pierdut (ultima vizita facuta ei fiind in 2017) .Oralul (neprotejat) este foarte bun, batut peste limbuta, mai multe viteze, umed, deep foarte bun inca 2 cm sa fie pana la cotor, incercat si 69.La normal (protejat) ii place sa preia controlul, propune pozitii, se implica maxim, te strange in brate, te trage in ea, ii place ce face. Am schimbat mai multe pozitii, pe durata unei ore avand o singura finalizare.Notes)1)Nu a mentionat nimic de banuti, i-am lasat la urma2)Raluca este aceasi fata glumeata, plina de viata, politicoasa si cu mult bun simt.3)Pentru iubitorii de fete slim este vis4)Pozitia care o avantajeaza cel mai mult este doggy (in pat, la marginea patului, langa perete si nu numai :) )5)DTD au fost mai mult de 60 minM-am simtit foarte bine cu Raluca si o recomand, voi reveni :D 14 1 Link spre comentariu
mani_87 Reputație: -10 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Hi Raluca, do you speak English? Link spre comentariu
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 fututi vitezele ma tii Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Decembrie 6, 2018 fututi vitezele ma tii Daaa, Raluca e Maxima . Abia astept banerul la ea pe 2018 :laugh2 . 2 Link spre comentariu
xoxoingeras Reputație: -48 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 e pula meacel mult mediocra Link spre comentariu
tobiasthereaper Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Disponibila pana la ora 00 -00 Stai tu parcata sa vedem in cateva zile cand aterizez eu daca vei mai fi disponibila. Gasesc un hotel cu vedere la balconul tau, vin cu servieta mea speciala Link spre comentariu
minesota Reputație: 150 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Daaa, Raluca e Maxima . Abia astept banerul la ea pe 2018 :laugh2 . Nu ii mai da apa la moara ca e cretin. e pula meacel mult mediocraProstia ta nu are limita. 4 Link spre comentariu
vasiledobre3 Reputație: 64 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Zilele trecute am facut o vizita Ralucai.Micuta de statura ,slabuta ,tate micute cum imi plac mie,una peste alta o prezenta agreabila in tinuta si pe tocuri.Dupa ceva discutii pentru a ne cunoaste un pic m-am dus sa fac dusul rapid pentru igienizare.Oralul foarte bine facut,deep cu atentie si la ouote.Dupa montarea prezervativului si la propunerea ei am inceput sa pompez in ea in pozitia caprita,am schimbat mai multe pozitii si am terminat victorios cu mainile ei pe curul meu tragandu-ma in ea ca sa intru cat mai adanc.Numarul doi a decurs cam la fel.Una peste alta mi-a placut mul si am sa o mai vizitez.GFE nota 10Oral 9Normal 9Cadou 300 4 1 Link spre comentariu
omujumdar Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Iti dau 100 euro fata meu, banii jos, fara sa te dezbraci daca imi confirmi ca lake asta este xxl_daniel69/pidsadera https://i.imgur.com/LoFhrPR.jpg Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2018 Partajează Postat Decembrie 8, 2018 🤪🤪😘😘😘Disponibila pentru programarii pana la ora 00-30 maxim 1 😘😘😘 10 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Cand faci 400 ora?:)) 1 Link spre comentariu
brett509 Reputație: -24 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Si asta ti-e interzisa, panaramicule 1 Link spre comentariu
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Partajează Postat Decembrie 9, 2018 RECENZIE:Locatie: 9.5 (Unirii, referinta Vogue)Aspect: - (bruneta, frumusica foc, undeva la 1.65 cm, corp slim, abdomen plat, slim, sani micuti superbi, picioare frumoase, fund bombat)Oral: 9 (ON, foarte bun, batut peste limbuta, mai multe viteze, umed, deep foarte bun inca 2 cm sa fie pana la cotor)Normal: 9.5 (NP, implicare maxima, panteruta)Gfe: 10 (saruta pe corp, FK)Atitudine: 10+ (placuta, deschisa la discutii, haioasa, atenta la detalii)Igiena: 10 (piele fina, catifelata)Halat: 300 RONI (o ora) Naratiunea:Am luat legatura prin telefon si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este pe Unirii, referinta Vogue, usor de gasit.Raluca este o domnisoara bruneta, frumusica foc, undeva la 1.65 cm, simpatica, corp slim, abdomen plat, slim, sani micuti superbi, picioare frumoase, fund bombat.M-a intampinat intr-o tinuta super sexy pe tocuri. Am fost la igienizare, vorbit inainte de toate pentru a recupera timpul pierdut (ultima vizita facuta ei fiind in 2017) .Oralul (neprotejat) este foarte bun, batut peste limbuta, mai multe viteze, umed, deep foarte bun inca 2 cm sa fie pana la cotor, incercat si 69.La normal (protejat) ii place sa preia controlul, propune pozitii, se implica maxim, te strange in brate, te trage in ea, ii place ce face. Am schimbat mai multe pozitii, pe durata unei ore avand o singura finalizare. Notes)1)Nu a mentionat nimic de banuti, i-am lasat la urma2)Raluca este aceasi fata glumeata, plina de viata, politicoasa si cu mult bun simt.3)Pentru iubitorii de fete slim este vis4)Pozitia care o avantajeaza cel mai mult este doggy (in pat, la marginea patului, langa perete si nu numai :) )5)DTD au fost mai mult de 60 min M-am simtit foarte bine cu Raluca si o recomand, voi reveni :Drecenzie fake facuta de moldo aka brett 2 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 😜😜😘😘Disponibila 😘😘😘 13 Link spre comentariu
thereturnofpopoloi Reputație: 2 Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 ZI FAH CURVO CE O VAZUT DANIEL LA TINE DE SI-A PIERDUT ZILELE SI NOPTILE FACAND CLONE PENTRU A TE VOTA??? Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 Disponibila pana la ora 00-00 4 Link spre comentariu
metalyk Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2018 Partajează Postat Decembrie 10, 2018 buna de ......p...a :feet Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 🤪🤪🤪🤪😘😘Disponibila pt programarii In aceasta seara pana la ora 00-30 maxim 1 🤪🤪😘😘😘 17 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Partajează Postat Decembrie 12, 2018 Buna dragilor din pacate a intervenit ceva neprevizibil si numai pot fi la servici timp de cateva zile , va pupacesc si voi scrie cand o sa revin . Seara frumoasa va doresc . 5 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Sper sa revii cat mai repede Link spre comentariu
xoxoninja Reputație: -151 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 buna.. s-a rezolvat problema cu baiatu ala ? Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 😘😘😘Buna dragilor am revenit 😘😘😘disponibila pt programarii pana la ora 1 😽Va pup jos 🙈😃 5 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2018 Partajează Postat Decembrie 18, 2018 🤪🤪🤪😘😘😘Disponibila 😘😘😘😘😘 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum