Sari la conținut

Raluca-0721794085-rond alba iulia

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna tuturor...dragii mei...am revenit...va pup....

gata? S-a razgandit? Nu te mai ia de nevasta? :)))))) scuza-ma suflete,nu m-am putut abtine!
Postat

Nu stau sa citesc pe aici ca n-am timp. Dar am o singura intrebare: Cati dintre voi toti astia de va luati in bete si mistouri ati fost personal la fata?

Eu unul am fost si a fost super misto. E o recenzie ceva mai la deal. In rest, astept sa comentati dupa ce o vizitati. Pana atunci, orice parare pentru mine e zero. Si nu cred ca doar pentru mine!

PS: AM FOST DOAR O SINGURA DATA! Nu pot sa ma consider vreun client fidel, sau interesat!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu am fost la ea:)) si nu numai atat ...e FLASA !!!! ;) asa ca....stiu mai bine decat totii de pe aici :)

Bai @ronaldo07 (apropos, nici macar putina imaginatie n-ai, numa' de un user penal te-ai scremut?), esti tu sigur ca stii mai bine ca toti de pe aici? :)

Bine starule! Sa zicem ca e "FLASA"! Da' macar e misto se sexul e numa' bun! Mergi matale frumos la altele ca e ... FLASA:laugh2

Postat

Bai @ronaldo07 (apropos, nici macar putina imaginatie n-ai, numa' de un user penal te-ai scremut?), esti tu sigur ca stii mai bine ca toti de pe aici? :)

Bine starule! Sa zicem ca e "FLASA"! Da' macar e misto se sexul e numa' bun! Mergi matale frumos la altele ca e ... FLASA:laugh2

nebunule.... sunt un star pe langa tine; eu am fost mult mai mult si o stiu de 100 de ori mai bine ce si cum:)) ...daca vreti sa ascultati ce zic eu ascultati daca nu nu ....dar da merita doar sa te duci sa faci sex ...sa zicem ca merita ...dar e prea FALSA fata;) 

Postat

nebunule.... sunt un star pe langa tine; eu am fost mult mai mult si o stiu de 100 de ori mai bine ce si cum:)) ...daca vreti sa ascultati ce zic eu ascultati daca nu nu ....dar da merita doar sa te duci sa faci sex ...sa zicem ca merita ...dar e prea FALSA fata;) 

Dar nici de futut doar nu merge...pentru ca .......sunt multe chestii pe care nu le stiti voi ....cum de a revenit ea si oare de ce so fii lasat ?:))

Postat

Dar nici de futut doar nu merge...pentru ca .......sunt multe chestii pe care nu le stiti voi ....cum de a revenit ea si oare de ce so fii lasat ? :))

Mai Starule, crezi ca intereseaza pe cineva de ce s-a retras si de ce a revenit? Te inseli bre VALOARE! Pa noi ne intereseaza doar daca se fute misto cu noi. Si cu mine a fost MMP. Mai mult ca perfect! In rest, plangi singur! Gata discutia. Te las singur ca vorbim vorbe si imi pierd vremea. Sa fii iubit!

Postat

Mai Starule, crezi ca intereseaza pe cineva de ce s-a retras si de ce a revenit? Te inseli bre VALOARE! Pa noi ne intereseaza doar daca se fute misto cu noi. Si cu mine a fost MMP. Mai mult ca perfect! In rest, plangi singur! Gata discutia. Te las singur ca vorbim vorbe si imi pierd vremea. Sa fii iubit!

Se fute misto ca e FLASA ma daca iti place falsitatea e bine:)) hai ca nu stau sa mai scriu aici...ca safac pe aici recenzii....hai o seara buna ! 

Postat

Se fute misto ca e FLASA ma daca iti place falsitatea e bine:)) hai ca nu stau sa mai scriu aici...ca safac pe aici recenzii....hai o seara buna ! 

Ce-a mia inteleapta decizie a ta de cand esti pe FORUM! Bravo!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ce-a mia inteleapta decizie a ta de cand esti pe FORUM! Bravo!

Acum inteleg eu ma de ce ii iei apararea pe aici :)) poate poate o futi si tu pe gratis :)) =)))) Milogeala:))

Postat

Acum inteleg eu ma de ce ii iei apararea pe aici :)) poate poate o futi si tu pe gratis :)) =)))) Milogeala:))

Tare mi-e mie ca nu intelegi nimic! Dar sa fii sanatos si sa ai oo-le tari! Cat mai tari! :) Boierule! :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca tot este asa neinteresanta revenirea mea atunci dc tot comentati.....?????este strict  problema mea ce fac eu si cand vreau eu....fiecare dintre noi avem dreptul de a face ce vrem......prefer sa nu comentez prea mult ....o seara buna ....

Postat

Domnul ronaldo vorbesti cam mult .....mai usor cu comentariile .....

Comentez ceea ce e adevarat...si cred ca de accea sunt facute recenzile...multumesc

Postat

Măi ronaldo, dacă fata e falsă și zici că nimeni nu are atâta experiență cu ea câtă ai tu, de ce te-ai mai dus, domnule, de atâtea ori la ea?

PS: întrebarea e retorică.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Măi ronaldo, dacă fata e falsă și zici că nimeni nu are atâta experiență cu ea câtă ai tu, de ce te-ai mai dus, domnule, de atâtea ori la ea?

PS: întrebarea e retorică.

nu e vb de plata...:)).....

Postat

Pffffffff ....nu ma face domnul ronaldo sa deschid gura prea mult.........uneori esti asa de amuzant .....ancat ma faci sa rad....pe bune...

Postat

Domnul ronaldo esti atat de neinteresant sa sti ....si tu si comentariile tale ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...