krusnic Reputație: 106 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Bine ai revenit!!!
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 ooo a revenit domnisoaraaaaa haideti toti pe ea acuma:))
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Vorba lu Hormi...Ne-interesant:))
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Buna tuturor...dragii mei...am revenit...va pup.... gata? S-a razgandit? Nu te mai ia de nevasta? ))))) scuza-ma suflete,nu m-am putut abtine!
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 ) cum sa o ia de nevasta cand face ceea ce face?) sufletel auzi )
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Nu stau sa citesc pe aici ca n-am timp. Dar am o singura intrebare: Cati dintre voi toti astia de va luati in bete si mistouri ati fost personal la fata?Eu unul am fost si a fost super misto. E o recenzie ceva mai la deal. In rest, astept sa comentati dupa ce o vizitati. Pana atunci, orice parare pentru mine e zero. Si nu cred ca doar pentru mine! PS: AM FOST DOAR O SINGURA DATA! Nu pot sa ma consider vreun client fidel, sau interesat! 1 3
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Eu am fost la ea:)) si nu numai atat ...e FLASA !!!! asa ca....stiu mai bine decat totii de pe aici 1
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Eu am fost la ea:)) si nu numai atat ...e FLASA !!!! asa ca....stiu mai bine decat totii de pe aici Bai @ronaldo07 (apropos, nici macar putina imaginatie n-ai, numa' de un user penal te-ai scremut?), esti tu sigur ca stii mai bine ca toti de pe aici? Bine starule! Sa zicem ca e "FLASA"! Da' macar e misto se sexul e numa' bun! Mergi matale frumos la altele ca e ... FLASA!
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Bai @ronaldo07 (apropos, nici macar putina imaginatie n-ai, numa' de un user penal te-ai scremut?), esti tu sigur ca stii mai bine ca toti de pe aici? Bine starule! Sa zicem ca e "FLASA"! Da' macar e misto se sexul e numa' bun! Mergi matale frumos la altele ca e ... FLASA! nebunule.... sunt un star pe langa tine; eu am fost mult mai mult si o stiu de 100 de ori mai bine ce si cum:)) ...daca vreti sa ascultati ce zic eu ascultati daca nu nu ....dar da merita doar sa te duci sa faci sex ...sa zicem ca merita ...dar e prea FALSA fata;)
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 nebunule.... sunt un star pe langa tine; eu am fost mult mai mult si o stiu de 100 de ori mai bine ce si cum:)) ...daca vreti sa ascultati ce zic eu ascultati daca nu nu ....dar da merita doar sa te duci sa faci sex ...sa zicem ca merita ...dar e prea FALSA fata;) Dar nici de futut doar nu merge...pentru ca .......sunt multe chestii pe care nu le stiti voi ....cum de a revenit ea si oare de ce so fii lasat ?)
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Dar nici de futut doar nu merge...pentru ca .......sunt multe chestii pe care nu le stiti voi ....cum de a revenit ea si oare de ce so fii lasat ? ) Mai Starule, crezi ca intereseaza pe cineva de ce s-a retras si de ce a revenit? Te inseli bre VALOARE! Pa noi ne intereseaza doar daca se fute misto cu noi. Si cu mine a fost MMP. Mai mult ca perfect! In rest, plangi singur! Gata discutia. Te las singur ca vorbim vorbe si imi pierd vremea. Sa fii iubit!
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Mai Starule, crezi ca intereseaza pe cineva de ce s-a retras si de ce a revenit? Te inseli bre VALOARE! Pa noi ne intereseaza doar daca se fute misto cu noi. Si cu mine a fost MMP. Mai mult ca perfect! In rest, plangi singur! Gata discutia. Te las singur ca vorbim vorbe si imi pierd vremea. Sa fii iubit!Se fute misto ca e FLASA ma daca iti place falsitatea e bine:)) hai ca nu stau sa mai scriu aici...ca safac pe aici recenzii....hai o seara buna !
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Se fute misto ca e FLASA ma daca iti place falsitatea e bine:)) hai ca nu stau sa mai scriu aici...ca safac pe aici recenzii....hai o seara buna ! Ce-a mia inteleapta decizie a ta de cand esti pe FORUM! Bravo! 2 3
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Ce-a mia inteleapta decizie a ta de cand esti pe FORUM! Bravo!Acum inteleg eu ma de ce ii iei apararea pe aici ) poate poate o futi si tu pe gratis ) )) Milogeala:))
cosmin r Reputație: -982 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Acum inteleg eu ma de ce ii iei apararea pe aici ) poate poate o futi si tu pe gratis ) )) Milogeala:)) Tare mi-e mie ca nu intelegi nimic! Dar sa fii sanatos si sa ai oo-le tari! Cat mai tari! Boierule!
raluca123 Reputație: 1323 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Daca tot este asa neinteresanta revenirea mea atunci dc tot comentati.....?????este strict problema mea ce fac eu si cand vreau eu....fiecare dintre noi avem dreptul de a face ce vrem......prefer sa nu comentez prea mult ....o seara buna ....
raluca123 Reputație: 1323 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Domnul ronaldo vorbesti cam mult .....mai usor cu comentariile .....
melcian Reputație: 52 Postat August 17, 2015 Oras:home Oras:home Postat August 17, 2015 Fiecare curva are dobrele ei
raluca123 Reputație: 1323 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Zau asa ..numai spune......
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Fiecare curva are dobrele ei bine zis:))
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Domnul ronaldo vorbesti cam mult .....mai usor cu comentariile .....Comentez ceea ce e adevarat...si cred ca de accea sunt facute recenzile...multumesc
bucurescu Reputație: -447 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Măi ronaldo, dacă fata e falsă și zici că nimeni nu are atâta experiență cu ea câtă ai tu, de ce te-ai mai dus, domnule, de atâtea ori la ea? PS: întrebarea e retorică. 1 6
ronaldo07 Reputație: -10 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Măi ronaldo, dacă fata e falsă și zici că nimeni nu are atâta experiență cu ea câtă ai tu, de ce te-ai mai dus, domnule, de atâtea ori la ea? PS: întrebarea e retorică.nu e vb de plata...).....
raluca123 Reputație: 1323 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Pffffffff ....nu ma face domnul ronaldo sa deschid gura prea mult.........uneori esti asa de amuzant .....ancat ma faci sa rad....pe bune...
raluca123 Reputație: 1323 Postat August 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2015 Domnul ronaldo esti atat de neinteresant sa sti ....si tu si comentariile tale ....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum