sokrat Reputație: 40 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 16, 2019 Daaamn Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 😘😘😘Buna 😸😸😸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 6 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator yoloswag Reputație: 0 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Hello, Vin si eu cu o recenzie, dar nu voi acorda note fiind subiectiv. Aspect: (bruneta cu ochi verzi,inaltime in jur de 1.65 ,corp slim, sani micuti care ii vin bine pentru restul corpului, fund super bombat si picioare finuteGfe,atitudine: super okOral: din pacate protejat, dar cu silinta:))Normal: si aici se implicaIgiena: ireprosabila Locatie: 9 (Unirii, rond) spor 1 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 Hello, Vin si eu cu o recenzie, dar nu voi acorda note fiind subiectiv. Aspect: (bruneta cu ochi verzi,inaltime in jur de 1.65 ,corp slim, sani micuti care ii vin bine pentru restul corpului, fund super bombat si picioare finuteGfe,atitudine: super okOral: din pacate protejat, dar cu silinta:))Normal: si aici se implicaIgiena: ireprosabila Locatie: 9 (Unirii, rond) spor Multumesc frumos te mai astept cu drag 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 4 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Martie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2019 In viitor, o sa fie oralul neprotejat? Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 Va astept la o cafea dulce 😸😸😄😄💠8 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Buna dragilor 😛😛:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 😽😽😽Buna 😽😽😽 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 😽😽😽Buna 😽😽😽 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora (2 fin).Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 4 Link spre comentariu
crocodilul81 Reputație: 45 Postat Martie 30, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 30, 2019 Ce bine arați , vreau și eu in tine 🙃 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Hello 😘😘😘:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 6 Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 😽😽😽buna dragilor am revenit la birou😽😽:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 7 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 e peruca? Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2019 e peruca? Peruca-neperuca, arata bine de tot, pacat de oralul protejat … Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Clar Raluca arata bestial, e buna rau de pula. 1 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 eu am prins si cand era neprotejat, astept sa revina Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 eu am prins si cand era neprotejat, astept sa revinaColegu’, fata are gfe bun? Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Colegu’, fata are gfe bun? cu mine a avut, dar sunt deja ani de cand ne-am tras-o ultima oara. eu am avut niste experiente memorabile cu ea.par sa fi aparut niste restrictii intre timp. Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 cu mine a avut, dar sunt deja ani de cand ne-am tras-o ultima oara. eu am avut niste experiente memorabile cu ea.par sa fi aparut niste restrictii intre timp.Dc e cum zici u, itz dau o br rc 2 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Aprilie 8, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 8, 2019 Fata asta e unica Link spre comentariu
brett marinaru Reputație: 2 Postat Aprilie 8, 2019 Partajează Postat Aprilie 8, 2019 eu am prins si cand era neprotejat, astept sa revina iti dai seama ca celor care vin frecvent la ea nu le pune gumadupa ce i-a supt-o unuia de 100 de ori fara, cum crezi ca se va gandi ea sa o suga cu prezervativ?! Link spre comentariu
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2019 Partajează Postat Aprilie 9, 2019 :telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00-00 😘😘😘. Serviciile mele sunt :sex oral deep -protejat Sex normal - protejat In diferite pozitii69,Fk In functie de chimia dintre noi , masaj de relaxare si mici fantezii - (depinde)Cadoul fiind de 200 lei timp de 30 min (1 fin) si 300 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face telefonic sau prin sms . Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:00 pana seara la ora 00-00 .Programariile neconfirmate cu cel putin o ora Inainte duc la anularea programarii ,Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 😘😘😘 :atm :69 :kiss3 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum