Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2019 Postat Decembrie 29, 2019 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜ Hello futaciosilor🔞Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸doar astazi si maine 🎉:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30 🔞Programariile doar telefonic Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic prin sms ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 7
thespokenway Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2019 Postat Decembrie 29, 2019 catzel, aport si antoarce poza stapanei tale urgent!
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 29, 2019 Postat Decembrie 29, 2019 catzel, aport si antoarce poza stapanei tale urgent! Ce cățel ma, ce aveți fraților? 4 1
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Decembrie 29, 2019 :biggrinking 6
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 🔞ðŸ˜ðŸ˜ Hello futaciosilor🔞Disponibila doar astazi ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸ 🎉voi mai scrie cand voi reveni din nou la birou ☃ï¸ðŸ”žâŒ:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30 🔞Programariile doar telefonic Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic prin sms ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 7
terente6666 Reputație: 43 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Ai sani frumosi, de ce ii ascunzi?Daca tot ne-ai ararat si pussy :) Esti pe lista scurta printre cele cu care vreau sa incep noul an, bine La Multi Ani!
xoxoradiatia Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 Ce cățel ma, ce aveți fraților? uite ala de a intors pozaala e catelu =))catelu daniel, ajutatoru da comunitateala dupe care te iei tu cand mergi la femei si iti iei teapa
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 30, 2019 Postat Decembrie 30, 2019 uite ala de a intors pozaala e catelu =))catelu daniel, ajutatoru da comunitateala dupe care te iei tu cand mergi la femei si iti iei teapa Esti cu capu man, când merg la femei nu ma iau după nimeni. 4 1
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Decembrie 30, 2019 7
geronisis Reputație: 253 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2019 250/finalizarea?Exagerat. 2
flierss Reputație: 244 Postat Decembrie 31, 2019 Postat Decembrie 31, 2019 250/finalizarea?Exagerat.ai sansa sa devii lider la postari azi, ai peste 50 de topice la lux, run Forest, run ! 4
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Postat Ianuarie 3, 2020 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜ Hello futaciosilor am revenit la birou 🔞 🔞Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸Programariile doar telefonic:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00-00Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 10
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 🔞💦ðŸŽProgramariile doar telefonic 🔞:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 23:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 23:00 .Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 9
patchouli Reputație: 293 Postat Ianuarie 8, 2020 Postat Ianuarie 8, 2020 Am fost de curand in vizita la Raluca, in pta alba iulia, vogue.Din convorbirea telefonica am realizat ca are o atitudine pro client si e foarte draguta. N-a fost nevoie de programare, am avut noroc sa fie libera in acel moment.Tipa e foarte misto, arata foarte bine, naturala, piele fina, senzuala, subtirica, finuta, m-a excitat foarte tare. Mi-a placut foarte mult prestatia ei la oral si la normal. Ah, oralul a fost și el protejat, pe mine nu m-a deranjat, dar a trebuit sa mentionez asta.Finalizare pe corp.De revenit, evident.250 finalizarea. Note: Aspect fizic 9Locatia 10Igiena 10Gfe 10Oral 9Normal 9 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Am fost de curand in vizita la Raluca, in pta alba iulia, vogue.Din convorbirea telefonica am realizat ca are o atitudine pro client si e foarte draguta. N-a fost nevoie de programare, am avut noroc sa fie libera in acel moment.Tipa e foarte misto, arata foarte bine, naturala, piele fina, senzuala, subtirica, finuta, m-a excitat foarte tare. Mi-a placut foarte mult prestatia ei la oral si la normal. Ah, oralul a fost și el protejat, pe mine nu m-a deranjat, dar a trebuit sa mentionez asta.Finalizare pe corp.De revenit, evident.250 finalizarea. Note: Aspect fizic 9Locatia 10Igiena 10Gfe 10Oral 9Normal 9 Te pup multumesc frumos
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜ Hello futaciosilor am revenit la birou 🔞 🔞Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸Programariile doar telefonic:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00-00Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 10
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2020 Postat Ianuarie 11, 2020 Programariile doar telefonic 🔞:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 23:00 .Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 4
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2020 Postat Ianuarie 12, 2020 Programariile doar telefonic 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 13:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 : 7
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2020 Postat Ianuarie 13, 2020 Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 3
florin78 Reputație: 870 Postat Ianuarie 13, 2020 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 13, 2020 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜ Hello futaciosilor am revenit la birou 🔞 🔞Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸Programariile doar telefonic:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00-00Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 :Poza este extrem de sexy...dar dacă fotograful era putin atent și prindea si tocurile integral era de catalog! Asa pare ca este ceva tăiat din poza...
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2020 Postat Ianuarie 14, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 4
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Ianuarie 14, 2020 :biggrinking https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/1.jpeg.874e8c144397d357f3c8144378708c53.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/2.jpeg.f187a78ebc739ab14c7f021ece152f03.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/3.jpeg.cf134e62500269066e8fc4123f3b05ea.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/4.jpeg.64c21c88e500d99471817cc29778f3d7.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/5.jpeg.6dbdd02f989578d169cd5eea3948b3bb.jpeg 7
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2020 Postat Ianuarie 15, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Postat Ianuarie 18, 2020 Hello disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum