Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2020 Postat Februarie 18, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Postat Februarie 18, 2020 :biggrinking https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/B313655F-A166-47F2-8D2C-3B0B8618E141.jpeg.7e7f15a9f28fe05d67fa96cabd34a24b.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/9FE4F877-12EF-45FD-8B90-07CD47E7E87D.jpeg.5f653a6a5428db2d74b14f90e6f42744.jpeg https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_02/86D8098E-DD7E-44A3-88B1-9DFCDFA5051F.jpeg.c4de0d352a451bc23373dd2aca8bafdf.jpeg 7
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 18, 2020 Postat Februarie 18, 2020 Aoleoooo este abominabile de buna de pula ralu 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2020 Postat Februarie 19, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2020 Postat Februarie 22, 2020 17 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2020 Postat Februarie 23, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
witcher Reputație: 16344 Postat Februarie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2020 Oralul iar e doar protejat ?Cand ma gandeam si eu ca ar fi cazul sa te cunosc ... :slap2
calin04 Reputație: 817 Postat Februarie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2020 Cur demential
biatlonist Reputație: 929 Postat Februarie 23, 2020 Postat Februarie 23, 2020 Super cur super gagica. 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2020 Postat Februarie 24, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2020 Postat Februarie 26, 2020 Buna disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2020 Postat Martie 2, 2020 Hello am revenit la birou disponibila la nr afisat doar telefonic -0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2020 Postat Martie 3, 2020 Bunaa disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
alexutzurulzz Reputație: -4 Postat Martie 3, 2020 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 3, 2020 Oralul iar e doar protejat ?Cand ma gandeam si eu ca ar fi cazul sa te cunosc ... :slap2Fara grija ca il face si neprotejat, depinde de toane. Deja m-am saturat de cate baliverne scoate cateodata, ba ca se retrage, ba ca isi lucreaza dantur...etc in schimb tariful nu stie sa il modifice daca nu mai face anumite servicii.
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 4, 2020 Postat Martie 4, 2020 â™¨ï¸ Up ♨ï¸Bunaa disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2020 Postat Martie 5, 2020 Bunaa disponibila âŒâ™¨ï¸â€¼ï¸ðŸ’¯â€¼ï¸ Programariile doar telefonic la 0721794085 🔞 Sau What’App la nr 0721021072 🔞 Va ast la o cafea ☕ï¸â™¨ï¸â˜•ï¸â™¨ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕ï¸Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞 Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼ï¸ðŸ”žâ€¼ï¸ðŸ’¯â—ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ™¨ï¸âŒâ—ï¸â—ï¸â€¢limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 Buna disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 Buna disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease•facesitting cob •handjob •rollplay‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Buna disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease•facesitting cob •handjob •rollplay‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 Buna disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease•facesitting cob •handjob •rollplay‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Buna disponibila ❌♨‼‼ Programariile doar telefonic la 0721794085 Sau What’App la nr 0721021072 Va ast la o cafea ☕♨☕♨:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:00Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP ☕Sex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,GFE, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil ❌ telefonic ,sau PM❌ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 15:30 pana seara la ora 00:00.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii ❌Cer si ofer seriozitate In privinta programariilor Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat •masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease•facesitting cob •handjob •rollplay‼‼❗❗❗‼‼♨❌❗❗•limbaj vulgar
fabianus Reputație: 49 Postat Martie 14, 2020 Oras:Fara Oras:Fara Postat Martie 14, 2020 Felicitari pentru pauza, respectele mele. poate ne vedem cand o sa revii. pupici!!! :kiss3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum