ralucu Reputație: 2 Postat Martie 28, 2010 Postat Martie 28, 2010 Unde preferati ejacularea cand sunteti cu curve,prietene? Eu prefer in gura si pe fata cel mai mult.
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 in gura soft sau deepthroat, normal, anal...
active95 Reputație: 3 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Probabil ca nu mai aveau timp sa penetreze vaginul ....pentru ca altfel nu-mi explic.Desi se spune , stiintific vbind, ca sperma este cea mai buna crema pentru pielea unei femei. Tu imi poti raspunde cum aveai pielea dupa ce un barbat exacula pe pieptul tau, sau pe abdomen.
christine Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 sa va zic o faza tare : un prieten de-al meu facea sex cu o tipa care era o verisoara indepartata de-a lui , dar nu de sange , ci prin alianta. ion fine , tipa era cam curvulitza , facea sex cu taoat lumea .erau pe canapea , intinsi pe blana ei de vulpe sau ce Dumnezeu era . inainte sa inceapa i-a spus prietenului " nu te termini in mine , pe mine sau pe blana mea".ei , si-au facut ei treaba si soarta a facut ca prietenul asta sa se termine in ea , pe ea si pe blana ei
pancsb Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Mie imi cam place sa termin peste tot. Nu stiu e o chestie excitanta.
shteck Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 in prezervativ nu, in vagin hai ca merge, pe burta nu si in par nu.
Administrator pisicuts Reputație: 114824 Postat Martie 29, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 29, 2010 Am avut odata o prietena ( pe la 25 ani), care cand ma masturba, ejaculam la ea in palma si apoi se lingea "pe degete", la propriu. Nu inventez nimic, spunea ca ii place gustul spermei
airsoft Reputație: 11 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 Am avut odata o prietena ( pe la 25 ani)' date=' care cand ma masturba, ejaculam la ea in palma si apoi se lingea "pe degete", la propriu. Nu inventez nimic, spunea ca ii place gustul spermei[/quote']nu vad logica....de ce nu direct mouth atunci?
unu85 Reputație: 0 Postat Martie 29, 2010 Postat Martie 29, 2010 cand imi facea sex oral ejaculam in gura ei, ce spuneam mai sus se intampla cand ma masturba ea, in locuri unde nu ne puteam dezbraca (odata am facut-o la ea acasa, in sufragerie, la televizor, cu parintii ei in camera cealalta (era vreo 11 noaptea si erau deja in dormitor).
terminalstudio Reputație: 0 Postat Martie 30, 2010 Postat Martie 30, 2010 Mie imi place in vagin... sincer, am vazut ca a postat ca nu-i place in prosop... eu n-am incercat niciodata... Cand nu ejaculez in vagin, ejaculez pe burtica ei... Am ejaculat o data in gura, imi place... nu sunt pudic.. dar prefer sa termin in vagin... (asta doar in perioada nefertila...)
gabryna Reputație: 1 Postat Martie 30, 2010 Postat Martie 30, 2010 pe mine nu pra ma intereseaza ce e cu perioada aia fertila pentru ca iau anticonceptionale de mai bine de 2 ani...asa ca :PDeci paote sa ejaculeze unde vrea el...dar dintre cele din chestionar nu am incercat burtica, sanii, fata, anusul...si cam atat...pe scurt, doar gura si vaginul 1
proiectul Reputație: 0 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 Ue cred ca cel mai des practicat e in vagin.Dar fiecare cu placerele sale, eu am prieteni care iubesc sa ejaculeze pe piept si ce safaci asa e Dar pentru mine nu are nici o importanta.Parerea mea.
vulpitza Reputație: 1 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 Nu-mi place extrem de mult sa vorbesc despre viata mea intima, si asa ce am scris pe-aici este un progres extraordinar fata de cum eram eu inainte.Cand ma intalnesc cu prietenii nu vorbesc absolut deloc despre ceea ce fac eu in pat. Ii las pe altii sa vorbeasca, iar eu bag la capsor si invat.Apoi...Una la mana. iubi nu termina in prosop, ci pe mine (fund, burtica - depinde de pozitie)Doi la mana. Nu facem numai sex normal. Am mai spus-o si in alte topicuri.Trei la mana. Cred ca e clar ca nu-l las sa termine inauntru pentru ca nu iau anticonceptionale, si n-a fost nevoie sa-i spun eu asta (cand am facut-o prima data), ci a facut-o singur (vorbesc de ejaculatul outside).Patru la mana. Nu este obsedat de sex. Ii place, dar nu este chestia suprema pentru el (crede-ma, are destula experienta cat sa dea la toata lumea). Si inainte de mine era la fel.
adore Reputație: 2 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 Mi se pare ca multi au incercat "ejaculatul pe fata", in gura, pe sani... si pe burtica nu...Pai gandeste-te... cand e in a 5-a zi de la ultima sangerare (deci teoretic, ultima zi nefertila) ca sa previn orice probleme.... cand simt ca imi vine, ies... si ma ridic putin deasupra ei, si ejaculez pe burtica..:PCateodata, sincer, cand folosesc prezervativ, fac la fel (adica ies) si ejaculez in prezervativ, dar afara din vagin. (Mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa se rupa prezervativul... o data Durex Ultra thine, si de 2 ori Love Plus)Ce e sigur, e sigur.Si inca ceva, nu am incredere in metoda "coitului intrerupt" pentru ca, poate nu sunt eu prea versat, dar.. atunci cand sunt excitat.. ma "ud" putin.. adica elimin f. putina sperma... care practic uda capul penisului... si nu vrem sa apelam la "postinor" sau "anti-bebe".. dat fiind ca prietena mea nu a mai luat decat de 3 ori "postinor" si nu vrea sa aiba probleme...
scrutinizer Reputație: 1 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 deoarece nu pot ajunge la acel moment cu prezervativ..ceea ce ar fi fost super...dar daca folosesc asa ceva simt ce ma strange cineva de oua si nu pot ejacula ever, de fapt nici nu pot duce la sf.actul sexual, asa ca facem la liber si folosesc varianta outside de preferinta pe un servetel ceva...foarte rar ejaculez pe partenera ...de inside nici nu se pune problema.
Danila Reputație: 0 Postat Martie 31, 2010 Postat Martie 31, 2010 la oral in gura nu am fantezii de a ejacula pe partenera sau mai stiu eu pe unde
bianka Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2010 Postat Aprilie 2, 2010 Ca tot suntem la topicul de ejaculat...eu una consider sexul fara terminare inauntru (macar din cand in cand), ca nefiind sex.... si daca eu ca fata gandesc asa...pai daca nu termina el never nici la oral nici la normal... parerea mea (si sunt si fata) e ca e cam NASOL Si de ce ar fii exclus sexul anal din motivul ala? Daca el ar fii fost innebunit dupa asa ceva, nu puteai sa faci si tu un compromis macar odata la 3 luni? Cica e iubire la mijloc..
julia Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2010 Postat Aprilie 2, 2010 compromisul e de ambele parti. ceva de genul incercam , daca cuiva nu ii place nu facem.compromis nu inseamna sa fac eu sex anal doar ca sa nu se duca el la altele sau sa nu se supere.cei are fac mare caz din asta sunt copii imaturi pt. care conteaza mai mult sexul decat pers. cu care o fac .doar nu iti imaginezi ca daca mie imi placea sa-l penetrez anal pe prietenul meu sau daca aveam niste orgasme fabuloase daca urinam pe el , de dragul relatiei noastre el facea un compromis. :lol:vorba fetei cuminti , daca mie nu imi place o pozitie , sau lui nu ii place , gasim altceva , ca pt. mine e mai important sa ne simtim aman2 bine atunci cand facem dragoste , nu doar unul.si ca un ps: ce te tot iei de viata sexuala a lui ubic? lol daca prietenul ei nu are nici o problema in a ejacula afara , nu inteleg de ce te deranjeaza tocmai pe tine lol
criss Reputație: 556 Postat Mai 10, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Mai 10, 2010 in pasarik.. ca ii place si ei... de fiecare data... iar la curve delinde de situatie.. ori in guritza ori pe buci... depinde cum "bate vantul"
pompescu72 Reputație: 11 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Inel 2 Oras:Inel 2 Postat Decembrie 3, 2017 Up
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 in vagin e cel mai fain:P:Pda,si pe urma sa te uiti cum iese sperma..f.excitant..
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Dar este adevarat ca sperma ustura daca intra in ochi ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Dar este adevarat ca sperma ustura daca intra in ochi ??Doar dacă ai vreo cobra scuipatoare în pantaloni :)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum