sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Te iau la mine printesa oricand vrei... stau singur cuc, nu cer chirie nimic doar o bucatica din funduletul ala al tau
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Te iau la mine printesa oricand vrei... stau singur cuc, nu cer chirie nimic doar o bucatica din funduletul ala al tau Ce te manca pi tine,nu stiu daca o manca si pi ea, ...ai trecut direct la "tort" ,preludiu tinere,apoi o dai in fisca.. 3
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Hahaha..eu sunt mai gurmand de fel cand e vorba de poponetz Si tu lasa vrajeala si hai in C-taaaa 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Ajuta-mi colega,si trec la fapte...si fara bucinelle,doar esti un DOMN.
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Pai m-am oferit sa o ajut acum sa vad daca accepta oferta mea ...si ok promit ca fara bucinelle...desi nu stiu cum o sa ma abtin dar cu gandul ca vii tu in C-ta sa te devorez asa cum stiu eu o sa o las pe domnisoara in pace...momentan
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2015 Ajuta-mi colega,si trec la fapte...si fara bucinelle,doar esti un DOMN. e un domn....ce pula lui...dar draguta...ce-i gresit la bucinelle??? e primavara...acum se plantaza bulbii~!!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 am rezolvat cu locatia,o sa fiu de 1 mai la Constanta !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Pai m-am oferit sa o ajut acum sa vad daca accepta oferta mea ...si ok promit ca fara bucinelle...desi nu stiu cum o sa ma abtin dar cu gandul ca vii tu in C-ta sa te devorez asa cum stiu eu o sa o las pe domnisoara in pace...momentan
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Corina... imi place statusu tau : " MA FUT DE PLACERE " imi plac fetele sincere si directe tine-o tot asa pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Corina... imi place statusu tau : " MA FUT DE PLACERE " imi plac fetele sincere si directe tine-o tot asa pupte pup
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Da si tu o locatie pe unde o sa te gasim ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 o sa fiu in locatie cu CriSSu :)si o sa fiu doar pe data de 1 mai 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 28, 2015 Adica ... Zona ICIL(Kaufland), aproape de policlinica 2 (Bd Bratianu) ?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2015 o sa fiu in locatie cu CriSSu :)si o sa fiu doar pe data de 1 mai si o sa va treziti devreme...o sa va splati pe dinti si o sa puneti cafeaua la fiert??? oricum se anunta vreme nasoala in weekend...asa ca cei mai castigati vor fi cei printre asternuturi~!!!
crissu Reputație: 4142 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Adica ... Zona ICIL(Kaufland), aproape de policlinica 2 (Bd Bratianu) ? Da! si o sa va treziti devreme...o sa va splati pe dinti si o sa puneti cafeaua la fiert??? oricum se anunta vreme nasoala in weekend...asa ca cei mai castigati vor fi cei printre asternuturi~!!! eu vin cu cafeaua de acasa...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2015 aaaa...ma scuzati d'ra...deci doar gabi avea statut privilegiat...ca lui ii ofereai cafea facuta de tine~!!!
crissu Reputație: 4142 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 inca n-a ajuns...si acum ca s-a ascuns...nu prea am cum sa-l...desi ma cam mananca degetele sa-i dau un mesaj si ar avea statut privilegiat(dar nu vrea sa profite)...m-a ajutat cu o problema personala...cum sa nu incerc macar sa-i fac o cafea?!? 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2015 gata fetita...am inteles~!!! cum tu ai fost fetita discreta pana acum...si n-ai sifonat public treaba asta...normal ca nu aveam de unde sa stiu de statutul lui, ca si el e un discret~!!! 1
giani1480 Reputație: 592 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Aprilie 28, 2015 am rezolvat cu locatia,o sa fiu de 1 mai la Constanta ! Bravo esti binevenita!
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 multumesc!.....vin doar in cunoastere,daca imi place poate o sa revin la vara si o sa stau mai mult pana la urma cine te gazduieste? nu le dai niste detalii baietilor ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum