phoenix Reputație: -585 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 Intamplare reala: ieri,ora 14,locatie Cora Pantelimon in parcare.Trec doua "pitzi",modelul "Mall",tipa cu care eram zice: "invitatie la viol".Dupa nici un minut,un alt cuplu la vreo 40 de ani,comentau pe aceeasi tema.Plm,o dam noi cotita si sucita dar are dreptate Butoi,totul tine de atitudine si de ceea ce vrei sa transmiti.P.S sa mor bogat de nu instantaneu mi-a venit in minte acest topic 3 4
doar un om Reputație: 270 Postat Mai 10, 2015 Oras:Departe Oras:Departe Postat Mai 10, 2015 Penibila declaratie. Deci e vina victimei nu?
admiralfrost Reputație: 45 Postat Mai 10, 2015 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Postat Mai 10, 2015 Intamplare reala: ieri,ora 14,locatie Cora Pantelimon in parcare.Trec doua "pitzi",modelul "Mall",tipa cu care eram zice: "invitatie la viol".Dupa nici un minut,un alt cuplu la vreo 40 de ani,comentau pe aceeasi tema.Plm,o dam noi cotita si sucita dar are dreptate Butoi,totul tine de atitudine si de ceea ce vrei sa transmiti.P.S sa mor bogat de nu instantaneu mi-a venit in minte acest topic Hainele ca hainele, dar cand deschizi gura si scoti asa ceva, deja orice empatie zboara pe geam daca ti se intampla ceva. In Vest astea au un nume: jailbait. Nu, nu e vorba doar de alea subvarstnice, dar si astea care te-ar turna la politie in urmatoarea secunda pentru orice. Precautia trebuie exersata la maxim in asemenea cazuri. 1
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 Varule,n-ai inteles, la fel cum multi nu au inteles ce a vrut sa transmita Butoi cu acea afirmatie 1 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 10, 2015 Intamplare reala: ieri,ora 14,locatie Cora Pantelimon in parcare.Trec doua "pitzi",modelul "Mall",tipa cu care eram zice: "invitatie la viol".Dupa nici un minut,un alt cuplu la vreo 40 de ani,comentau pe aceeasi tema.Plm,o dam noi cotita si sucita dar are dreptate Butoi,totul tine de atitudine si de ceea ce vrei sa transmiti.P.S sa mor bogat de nu instantaneu mi-a venit in minte acest topic Numai topicul, Iubi?!?
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2015 Numai topicul, Iubi?!? Nu.. si la ce spunea Butoi 1 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2015 Aha ... mda. STF
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2015 Cand? De ziua ta, Iubi.
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 De ziua ta, Iubi. M-ai incuiat,habar n-am ce dracu sa mai spunP.S 1-1 1 4
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 24, 2015 Interesant topic și antrenante discuții, trebuie să recunosc. O fi afirmația profesorului scoasă din context, însă în țările cu apă caldă ar fi fost pus la zid. Am câteva întrebări/observații pentru OP. 1.Tu spui că doar idioții au o părere despre orice și că tu te documentezi, dacă nu știi prea multe.Bine punctat.Te rog să-mi spui mai multe despre paranoia combinatorie (personal nu am auzit de ea, dar asta nu înseamnă că nu există. Cum se face că acel citat scris de tine, și atribuit lui Freud, apare ca prim rezultat la o căutare pe Google și anume pe citatepedia.roDe aici te-ai documentat sau, în apărarea ta, vei indica tratatul, capitolul și paragraful în cauză. 2.Personalitatea paranoid-schizotipala nu există. Dar există tulburarea de personalitate schizotipala, ca parte a tulburărilor de tip paranoid(tipul A) 3.Despre ce mecanisme de apărare psihică vorbești,atunci când ești în contact cu asemenea personalități ? Nu înțeleg, te referi cumva la mecanismele de apărare ale eu-ului?Dacă da, atunci cum să ai "stabilite" aceste mecanisme, când ele se produc la nivelul subconștientulului? Sau te referi la strategiile de coping? Eu știam că, atunci când ești în contact cu asemenea personalități/persoane, ai nevoie de ceva carte și multă empatie. Și de ce să te apere aceste mecanisme? 4.Nu uit faptul că nu cunoști termenii a refula/a defula.Orice internaut care se ține tare în clinciuri pe net ar trebui să știe asta, darămite cineva care studiază psihologie. 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Auzi ma...tu esti obsedat de mine?!?! 'te dreaq de frustrat si nu te mai baga-n seama cu mine la ore d-astea matinale cand imi beau cafeaua si-mi fumez mahoarca de dimineata. Gaseste alta modalitate daca vrei sa te bag in seama, cu atitudinea asta de atotstiutor nu reusesti nimic, ai reusit sa ma convingi sa te bag la Ignore.....dar tie iti place acolo, ai mai fost. Este ca tu nu ai prieteni si cauti sa-ti pierzi timpul p-aici?!?! Este retorica... Eu nu ma consider internaut, eu urasc netul si intru strict cat am nevoie pe laptop...asa ca mi se rupe de regulile internautilor, am treburi mult mai importante de facut decat sa scormonesc nimicuri prin postarile userilor....mai cauta, am deschis multe topice interesante ca sa aiba oamenii singuri si tristi ca tine, unde sa poarte un dialog si nu sa posteze ineptii gen fazan sau melodii. Pont: pentru a invinge singuratatea, frustrarile si dorul de casa ai putea sa-ti faci un prieten ... imaginar. :bye
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 24, 2015 Ți-am explicat cum e cu cine abordează și de ce. Însă sunt chiar interesat, sincer, să îmi spui mai multe despre punctele 1 și 3. Hai să vedem.Ai substanță sau nu?Te ții tare aici, "urli" cu psihologia, hai sa vedem, susține-ti afirmațiile cu exemple și argumente.Altfel cazi în capcana propriilor cuvinte, doar idioții au o părere despre orice.
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 24, 2015 asa ca mi se rupe de regulile internautilor, am treburi mult mai importante de facut decat sa scormonesc nimicuri prin postarile userilor.... 1.Nu ai treabă cu nimicurile, spui? Să găsești cratime, i-uri lipsă sau verbe conjugate or fi de importanță majoră.2.Nu e nici o regulă a internautilor, dar pentru cineva care face bravadă de studiile sale la psihologie e jenant să nu știe ce e aia a defula / a refula Încerc doar să te ajut. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2015 Imi dai teste sau cum, ca nu prea ma prind?!?! Acesta este ultimul meu reply catre tine. Daca te-ai fi comportat civilizat si nu ca un frustrat, cred ca mi-ar fi placut sa port un dialog cu tine...insa, vezi tu, eu, spre deosebire de alti oameni, nu acord niciodata o a doua sansa. 1. Limbajul scris "dupE ureche" iti sare in ochi fara sa-l cauti rasfoind zeci de pagini...nu se vaneaza ci doar se constata. Il intalnesc la orice pas...la clienti, la colegi, pe fel de fel de hartii lipite ca si anunturi, ca si reclame ale unor spatii comerciale...la televior si chiar in carti. 2. Tocmai ce am avut in urma 2 saptamani un examen la Mecanisme psihice...ce crei ca ne invata acolo?!?! Nu cumva tot ce se gaseste scris in carti...sau pe net?!? Ai gresit-o rau aici, eu nu citesc lucruri serioase pe net...eu citesc (din) carti...trebuie sa simt mirosul cartii altfel nu pot fi atenta. Btw, au trecut cateva luni bune de cand am citit opera lui Freud, mai putin partea cu societatea si cu religia. Eu nu-mi cumpar carti fiindca arata bine in biblioteca, le cumpar din alte motive... 3. Referitor la personalitatile dificile, documenteaza-te si vei ramane la fel de surprins precum am ramas eu. Sunt foarte rari cazurile cand un subiect prezinta doar caracteristicile unei anumite personalitati, de cele mai multe ori imbina elemente din mai multe tipuri de personalitati dificile. 4. Nu-mi spune ca nu stiai ca idiotii pot avea o parere despre orice?!?! Asta-i tare rau...cu un prost poti discuta orice, el are cunostinte in orice domeniu, de la religie pana la astronomie. Aaaaa, stai asa ca acu imi urca liftul...tu ai cunostinte in orice domeniu?!? Da, stiu, cunosti si un strungar si un medic si un mafiot si...si...si le stii pe toate...nu-mi spune!!! 1
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 24, 2015 No, cum se zice în Ardeal, a dat bir cu fugiții... probabil la muncă. Îmi vine în minte un citat, dacă nu mă înșel, al lui Samuel Beckett :"Când nu mai au argumente, femeile se dezbracă." Aștept totuși argumentele. Stați că a sosit. 1.Recunoaște că aia cu "paranoia combinatorie " e de pe Citatepedia.ro 2.Nu ai răspuns la întrebarea mea.Care sunt mecanismele de apărare psihică, de care aduci tu vorba?Și de care am avea nevoie în contactul cu persoanele cu afecțiuni psihice? Elaborează. 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 24, 2015 da` , unde-i violu` maica?
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 24, 2015 Hmmm...asta-i ca faza aia cu feministele si egalitatea intre drepturi, pana cand ia foc cladirea si-si dau seama ca au pizda si tre' sa iasa primele 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 24, 2015 Nu întâi copii si bătrânii?
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 Hmmm...asta-i ca faza aia cu feministele si egalitatea intre drepturi, pana cand ia foc cladirea si-si dau seama ca au pizda si tre' sa iasa primele A rămas fără argumente și s-a dezbrăcat.A plecat la munca.Să mai caute ceva pe citatepedia.ro ca să arate aplaudacilor ce creatură înzestrată este ea.Restul,cei care nu pun botu',sunt niște frustrați,normal... E bine, madame, că aceea a fost ultima ta replică pentru mine, am văzut (nu că m-aș fi așteptat la altceva) ce era de văzut. Și m-am plictisit și eu să îți spun cât de specială ești. 3 zile au fost de ajuns.Cel puțin pentru moment,până dai buctiș din nou. Încheiem aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Postat Mai 25, 2015 A rămas fără argumente și s-a dezbrăcat.A plecat la munca.Să mai caute ceva pe citatepedia.ro ca să arate aplaudacilor ce creatură înzestrată este ea.Restul,cei care nu pun botu',sunt niște frustrați,normal... E bine, madame, că aceea a fost ultima ta replică pentru mine, am văzut (nu că m-aș fi așteptat la altceva) ce era de văzut.Și m-am plictisit și eu să îți spun cât de specială ești.3 zile au fost de ajuns.Cel puțin pentru moment,până dai buctiș din nou. Încheiem aici.Huuuuuuuuuuuoooooooooooooooooo 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 25, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 25, 2015 Huuuuuuuuuuuoooooooooooooooooo De dimineata cu huoooo? lasa si pe mai tarziu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Postat Mai 25, 2015 De dimineata cu huoooo? lasa si pe mai tarziu.Am pentru toata lumea.................
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 25, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Mai 25, 2015 Am pentru toata lumea................. Esti stringator.asta e bine:)
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 25, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 25, 2015 Huuuuuuuuuuuoooooooooooooooooo Sifilis, tu nu știi vreun citat din Freud?Nu vă trimite deloc link-uri? Ți-a dat sictir Wassermann, lacheule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum