Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Slabuta piata pe la noi.

Mi-am aruncat privirea azi pe topicul cu fetite din Bucuresti...astea de la noi care cer 150 pe tragere sunt chiar javre :)))

Nu toate, sa nu ma ia lumea la injurat pe aici.

Am vazut fete de top la 150 fin, 200 fin daca trecem la categoria lux de picai langa ele.

La noi nu se vrea

Asta e problema

Bine ca e capitala aproape :)

• Like 1
Link spre comentariu

O gasesti pe partea cu Petromu (partea dreapta)

Cum vii dinspre Bucov

Pana in Petrom cu 100-150m

Am fost si eu la ea anul trecut

Am facut NP cu 50

Isi merita banutii

Te duce pe un camp dupa sediul Opel

E acceptabil drumul

Destul de stramta

Te lasa sa pui mana pe ea

Servetele umede

Lubrifiant

Fara mirosuri suspecte

Avand in vedere ca actiunea s a desfasurat in masina a fost ok

Ca timp 13-15 minute

Nu vine peste tine

Nu te grabeste

Link spre comentariu
  • Oras:prahova

La intrare in Campina sub pod una bruneta inalta si una roscata slim. 50 oralul 70 combinat. Probate amandoua, bruneta frumusica de altfel, in schimb dezastru,bani aruncati, nu se implica deloc o molfaie 10 secunde iar cand esti acolo hai n-ai terminat? Au usor. Se scarpina si in nas de imi venea sa fug. Roscata e ok. Asa ca atentie sa nu va tepuiti si voi.

• Minus 1
Link spre comentariu

Nu stiu sigur pe acelea nu prea le cunosc. Tipa bruneta e inalta frumusica la fata machiata strident cu ruj rosu aprins imbracata destul de bine iar roscata mai micuta de inaltime un pic mai uratica la fata si mai slabuta.

• Like 1
Link spre comentariu

Am sa impartasesc "frumoasa" experienta pe care am avut-o azi astazi, orele 13 cu o dameza din fata de la Lido Garbea.

Fiind una dintre zilele mele in care fac deplasari in scop de serviciu de la rafinaria Brazi spre Campima, m-am gandit imediat fiind si o zi frumoasa daca a aparut ceva pe traseu.

Am purces la drum, toate bune, frumoase, am trecut de cele 3 fete de la intersectia cu Buda si hai mai departe.

Dupa bariera de pe DN1 o vad pe domnisoara, aranajata, sani, fund, acceptabila la fata (machiata), opresc, imi spune 50 oral, 60 normal, 90 combinat, ambele protejate.

Zic 50 normal, la care ea ok dar incerci sa te termini repede.

A intrat in masina, i-am intins un caragiale, mi-a dat un "aviator" inapoi (Vlaicu), scaunele in fata, ne-am pus in spate, mi-a murdarit canapeaua cu bocancii, deaorece n-a vrut sa se descalte, pantalonii lasati doar pana la genunchi si de aici intrebe treaba, fratilor.

Si-a dat cu scuipat, s-a intors la mine, eram in semi-erectie, cand deodata, miros de peste statut in soare, de trebuie sa mananci 3 lamai si 2 grefe sa-ti ia greata.

Gogu s-a ascuns, am zis si eu pass, la care tot ea, mai da-mi 40 sa fac oral, daca nu vrei asa.

Am zis hai sa ne imbracam si o lasam asa.

Sa nu mai zic, mi a dat un servetel umed, ca era de acasa, ca l-am utilizat uscat.

Cand ne-am intors pe Dn1 vorbea la telefon in tiganeste, bineinteles ca n-am inteles ce zicea, cel care asculta radea in hohote, ceva gen:"l am fraierit si p'asta".

Cand a coborat din masina mi-a mai si zis "te pupic", am reactionat cu Du-te-n pl mea, moment in care mi-a lasat saliva pe geamu spate exterior.

Nu va duceti, nu recomand, mai are o sora, sta acasa cu copilul.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare

Am sa impartasesc "frumoasa" experienta pe care am avut-o azi astazi, orele 13 cu o dameza din fata de la Lido Garbea.

Fiind una dintre zilele mele in care fac deplasari in scop de serviciu de la rafinaria Brazi spre Campima, m-am gandit imediat fiind si o zi frumoasa daca a aparut ceva pe traseu.

Am purces la drum, toate bune, frumoase, am trecut de cele 3 fete de la intersectia cu Buda si hai mai departe.

Dupa bariera de pe DN1 o vad pe domnisoara, aranajata, sani, fund, acceptabila la fata (machiata), opresc, imi spune 50 oral, 60 normal, 90 combinat, ambele protejate.

A intrat in masina, i-am intins un caragiale, mi-a dat un "aviator" inapoi (Vlaicu), scaunele in fata, ne-am pus in spate, mi-a murdarit canapeaua cu bocancii, deaorece n-a vrut sa se descalte, pantalonii lasati doar pana la genunchi si de aici intrebe treaba, fratilor.

Si-a dat cu scuipat, s-a intors la mine, eram in semi-erectie, cand deodata, miros de peste statut in soare, de trebuie sa mananci 3 lamai si 2 grefe sa-ti ia greata.

Gogu s-a ascuns, am zis si eu pass, la care tot ea, mai da-mi 40 sa fac oral, daca nu vrei asa.

Sa nu mai zic, mi a dat un servetel umed, ca era de acasa, ca l-am utilizat uscat.

Cand ne-am intors pe Dn1 vorbea la telefon in tiganeste, bineinteles ca n-am inteles ce zicea, cel care asculta radea in hohote, ceva gen:"l am fraierit si p'asta".

Cand a coborat din masina mi-a mai si zis "te pupic", am reactionat cu Du-te-n pl mea, moment in care mi-a lasat saliva pe geamu spate exterior.

Totusi , nu a prestat nimic,de ce nu i-ai cerut inapoi banii ?

Era la tine in masina..

Cum de va fraieresc bagaboantele astea asa? E ca si cum ai aruncat 50 lei pe geam !

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste

Totusi , nu a prestat nimic,de ce nu i-ai cerut inapoi banii ?

Era la tine in masina..

Cum de va fraieresc bagaboantele astea asa? E ca si cum ai aruncat 50 lei pe geam !

Mah pokem9nule, usor de zis, dar tare imi doresc sa te vad pe tine in ipostaza asta. Ipostaza era aia i care iti permiti sa arunci 50 ron la bagaboante. :))) 'te'n plm d'aci ca tare'n gura mai esti
Link spre comentariu

Aaaaa plm acum am realizat...era vb ca era la in masina, iti dai seama....pai dc era la el in masina era ca si cum era in nava lui... naufragiat pe luna....prietene era in pula...gagica dc suna la garda te caca.i oe tine cu tot cu masina(tico)

Link spre comentariu

Mah pokem9nule, usor de zis, dar tare imi doresc sa te vad pe tine in ipostaza asta. Ipostaza era aia i care iti permiti sa arunci 50 ron la bagaboante. :))) 'te'n plm d'aci ca tare'n gura mai esti

Nu stiu daca asa te-ai nascut sau ai devenit pe parcurs...

Suna la garda si ce spunea?

Ca ii miroase pizda si ca el doreste banii inapoi?

Stai jos,nota 4!

Link spre comentariu

Cand mai ai drum vezi ca pe acelasi traseu...ploieati - campina ...mai in fatza de fata asta pe standa cum se termina gardul de beton...e o blonda in jurul orelor 12.00...15.00 totul protejat 50 oral/60 normal...si isi face treaba calumea si e serioasa ..cu fund marfa subtirica buna in draci ...ar fi beton daca ar merge pe camera.

Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...