emachines Reputație: 864 Postat Decembrie 8, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 8, 2017 O fi facut, dar nu a specificat daca a capsat vre una 1 Link spre comentariu
cip_88 Reputație: 19 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Worldwide Oras:Worldwide Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Emachines, ce te-ar interesa sa afli? :)) Laur..cand ma plictisesc..ma mai plimb...pe unde..? nici eu nu stiu unde ajung.. :) Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Emachines, ce te-ar interesa sa afli? :)) Laur..cand ma plictisesc..ma mai plimb...pe unde..? nici eu nu stiu unde ajung.. :)Dun toate enumerate pe care ai capsat si pe care recomanzi Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Slabuta piata pe la noi.Mi-am aruncat privirea azi pe topicul cu fetite din Bucuresti...astea de la noi care cer 150 pe tragere sunt chiar javre :))) Nu toate, sa nu ma ia lumea la injurat pe aici.Am vazut fete de top la 150 fin, 200 fin daca trecem la categoria lux de picai langa ele. La noi nu se vreaAsta e problemaBine ca e capitala aproape :) 1 Link spre comentariu
cip_88 Reputație: 19 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Worldwide Oras:Worldwide Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Dun toate enumerate pe care ai capsat si pe care recomanziRecomand pe cea de la Blejoi...dintre cele 3..insa toate au prestatie slabuta... Link spre comentariu
marcus34 Reputație: 25 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Dupa Petrom-ul spre Bucov in parcare, o blonda fardata 50 op si 60 np. Program zilnic 12-15.baai cumva și un număr de telefon? Link spre comentariu
marcus34 Reputație: 25 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 11, 2017 baai cumva și un număr de telefon?Ai* cumva si un numar de telefon? Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 11, 2017 O gasesti pe partea cu Petromu (partea dreapta)Cum vii dinspre BucovPana in Petrom cu 100-150mAm fost si eu la ea anul trecutAm facut NP cu 50Isi merita banutiiTe duce pe un camp dupa sediul OpelE acceptabil drumulDestul de stramtaTe lasa sa pui mana pe eaServetele umedeLubrifiantFara mirosuri suspecteAvand in vedere ca actiunea s a desfasurat in masina a fost okCa timp 13-15 minuteNu vine peste tineNu te grabeste Link spre comentariu
robie Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:prahova Oras:prahova Partajează Postat Decembrie 23, 2017 La intrare in Campina sub pod una bruneta inalta si una roscata slim. 50 oralul 70 combinat. Probate amandoua, bruneta frumusica de altfel, in schimb dezastru,bani aruncati, nu se implica deloc o molfaie 10 secunde iar cand esti acolo hai n-ai terminat? Au usor. Se scarpina si in nas de imi venea sa fug. Roscata e ok. Asa ca atentie sa nu va tepuiti si voi. 1 Link spre comentariu
alexxx081 Reputație: 60 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 23, 2017 sunt cumva fetele care activau la Lido Garbea? Link spre comentariu
robie Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:prahova Oras:prahova Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Nu stiu sigur pe acelea nu prea le cunosc. Tipa bruneta e inalta frumusica la fata machiata strident cu ruj rosu aprins imbracata destul de bine iar roscata mai micuta de inaltime un pic mai uratica la fata si mai slabuta. 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Decembrie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Astazi pe la 10.30 la blejoi langa bariera una blonda de jurai ca e grinch si se pregateste de atac Link spre comentariu
flydog Reputație: 113 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:campina Oras:campina Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Mariana ce stiti? Mai presteaza? Link spre comentariu
flydog Reputație: 113 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:campina Oras:campina Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Mariana ce stiti? Mai presteaza? Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Mariana ce stiti? Mai presteaza?Sun-o și vezi!Nu mai ai minute? Link spre comentariu
leo di caprio Reputație: 2 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Salut de cate stiu eu da mai presteaza ne-am vazut odata si akum cand incerc sa sun tel suna dar nu raspunde nu stiu ce sa zik Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Ce informatii mai avem de pe traseu?Ceva bun intre orele 12 si 16? Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Am sa impartasesc "frumoasa" experienta pe care am avut-o azi astazi, orele 13 cu o dameza din fata de la Lido Garbea. Fiind una dintre zilele mele in care fac deplasari in scop de serviciu de la rafinaria Brazi spre Campima, m-am gandit imediat fiind si o zi frumoasa daca a aparut ceva pe traseu. Am purces la drum, toate bune, frumoase, am trecut de cele 3 fete de la intersectia cu Buda si hai mai departe. Dupa bariera de pe DN1 o vad pe domnisoara, aranajata, sani, fund, acceptabila la fata (machiata), opresc, imi spune 50 oral, 60 normal, 90 combinat, ambele protejate.Zic 50 normal, la care ea ok dar incerci sa te termini repede.A intrat in masina, i-am intins un caragiale, mi-a dat un "aviator" inapoi (Vlaicu), scaunele in fata, ne-am pus in spate, mi-a murdarit canapeaua cu bocancii, deaorece n-a vrut sa se descalte, pantalonii lasati doar pana la genunchi si de aici intrebe treaba, fratilor. Si-a dat cu scuipat, s-a intors la mine, eram in semi-erectie, cand deodata, miros de peste statut in soare, de trebuie sa mananci 3 lamai si 2 grefe sa-ti ia greata.Gogu s-a ascuns, am zis si eu pass, la care tot ea, mai da-mi 40 sa fac oral, daca nu vrei asa.Am zis hai sa ne imbracam si o lasam asa.Sa nu mai zic, mi a dat un servetel umed, ca era de acasa, ca l-am utilizat uscat. Cand ne-am intors pe Dn1 vorbea la telefon in tiganeste, bineinteles ca n-am inteles ce zicea, cel care asculta radea in hohote, ceva gen:"l am fraierit si p'asta". Cand a coborat din masina mi-a mai si zis "te pupic", am reactionat cu Du-te-n pl mea, moment in care mi-a lasat saliva pe geamu spate exterior. Nu va duceti, nu recomand, mai are o sora, sta acasa cu copilul. 4 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Am sa impartasesc "frumoasa" experienta pe care am avut-o azi astazi, orele 13 cu o dameza din fata de la Lido Garbea. Fiind una dintre zilele mele in care fac deplasari in scop de serviciu de la rafinaria Brazi spre Campima, m-am gandit imediat fiind si o zi frumoasa daca a aparut ceva pe traseu. Am purces la drum, toate bune, frumoase, am trecut de cele 3 fete de la intersectia cu Buda si hai mai departe. Dupa bariera de pe DN1 o vad pe domnisoara, aranajata, sani, fund, acceptabila la fata (machiata), opresc, imi spune 50 oral, 60 normal, 90 combinat, ambele protejate.Zic 50 normal, la care ea ok dar incerci sa te termini repede.A intrat in masina, i-am intins un caragiale, mi-a dat un "aviator" inapoi (Vlaicu), scaunele in fata, ne-am pus in spate, mi-a murdarit canapeaua cu bocancii, deaorece n-a vrut sa se descalte, pantalonii lasati doar pana la genunchi si de aici intrebe treaba, fratilor. Si-a dat cu scuipat, s-a intors la mine, eram in semi-erectie, cand deodata, miros de peste statut in soare, de trebuie sa mananci 3 lamai si 2 grefe sa-ti ia greata.Gogu s-a ascuns, am zis si eu pass, la care tot ea, mai da-mi 40 sa fac oral, daca nu vrei asa.Am zis hai sa ne imbracam si o lasam asa.Sa nu mai zic, mi a dat un servetel umed, ca era de acasa, ca l-am utilizat uscat. Cand ne-am intors pe Dn1 vorbea la telefon in tiganeste, bineinteles ca n-am inteles ce zicea, cel care asculta radea in hohote, ceva gen:"l am fraierit si p'asta". Cand a coborat din masina mi-a mai si zis "te pupic", am reactionat cu Du-te-n pl mea, moment in care mi-a lasat saliva pe geamu spate exterior. Nu va duceti, nu recomand, mai are o sora, sta acasa cu copilul.Totusi , nu a prestat nimic,de ce nu i-ai cerut inapoi banii ?Era la tine in masina..Cum de va fraieresc bagaboantele astea asa? E ca si cum ai aruncat 50 lei pe geam ! 5 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Totusi , nu a prestat nimic,de ce nu i-ai cerut inapoi banii ?Era la tine in masina..Cum de va fraieresc bagaboantele astea asa? E ca si cum ai aruncat 50 lei pe geam !Mah pokem9nule, usor de zis, dar tare imi doresc sa te vad pe tine in ipostaza asta. Ipostaza era aia i care iti permiti sa arunci 50 ron la bagaboante. :))) 'te'n plm d'aci ca tare'n gura mai esti Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Aaaaa plm acum am realizat...era vb ca era la in masina, iti dai seama....pai dc era la el in masina era ca si cum era in nava lui... naufragiat pe luna....prietene era in pula...gagica dc suna la garda te caca.i oe tine cu tot cu masina(tico) Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Ori mirobuz Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Mah pokem9nule, usor de zis, dar tare imi doresc sa te vad pe tine in ipostaza asta. Ipostaza era aia i care iti permiti sa arunci 50 ron la bagaboante. :))) 'te'n plm d'aci ca tare'n gura mai estiNu stiu daca asa te-ai nascut sau ai devenit pe parcurs...Suna la garda si ce spunea?Ca ii miroase pizda si ca el doreste banii inapoi?Stai jos,nota 4! Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Am sa impartasesc "frumoasa" experienta pe care am avut-o azi astazi, orele 13 cu o dameza din fata de la Lido Garbea. Fiind una dintre zilele mele in care fac deplasari in scop de serviciu de la rafinaria Brazi spre Campima, m-am gandit imediat fiind si o zi frumoasa daca a aparut ceva pe traseu. Am purces la drum, toate bune, frumoase, am trecut de cele 3 fete de la intersectia cu Buda si hai mai departe. Dupa bariera de pe DN1 o vad pe domnisoara, aranajata, sani, fund, acceptabila la fata (machiata), opresc, imi spune 50 oral, 60 normal, 90 combinat, ambele protejate.Zic 50 normal, la care ea ok dar incerci sa te termini repede.A intrat in masina, i-am intins un caragiale, mi-a dat un "aviator" inapoi (Vlaicu), scaunele in fata, ne-am pus in spate, mi-a murdarit canapeaua cu bocancii, deaorece n-a vrut sa se descalte, pantalonii lasati doar pana la genunchi si de aici intrebe treaba, fratilor. Si-a dat cu scuipat, s-a intors la mine, eram in semi-erectie, cand deodata, miros de peste statut in soare, de trebuie sa mananci 3 lamai si 2 grefe sa-ti ia greata.Gogu s-a ascuns, am zis si eu pass, la care tot ea, mai da-mi 40 sa fac oral, daca nu vrei asa.Am zis hai sa ne imbracam si o lasam asa.Sa nu mai zic, mi a dat un servetel umed, ca era de acasa, ca l-am utilizat uscat. Cand ne-am intors pe Dn1 vorbea la telefon in tiganeste, bineinteles ca n-am inteles ce zicea, cel care asculta radea in hohote, ceva gen:"l am fraierit si p'asta". Cand a coborat din masina mi-a mai si zis "te pupic", am reactionat cu Du-te-n pl mea, moment in care mi-a lasat saliva pe geamu spate exterior. Nu va duceti, nu recomand, mai are o sora, sta acasa cu copilul.Cand mai ai drum vezi ca pe acelasi traseu...ploieati - campina ...mai in fatza de fata asta pe standa cum se termina gardul de beton...e o blonda in jurul orelor 12.00...15.00 totul protejat 50 oral/60 normal...si isi face treaba calumea si e serioasa ..cu fund marfa subtirica buna in draci ...ar fi beton daca ar merge pe camera.Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum