Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Blonda de la borcan mai activeaza? Cand sunt sanse mari sa o capsez?

Postat

Multumesc, eu vroiam sa stiu cand lucreaza...

Postat

Pai nimeni nu iti poate spune asta...nu are un program fix! Depinde de vreme,de foame,de peste,de chef,de ciclu,etc... unele dispar cu lunile,de aia sunt curve si nu lucreaza la stat ca sa le gasesti orarul pe google ðŸ˜

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vedeti scumpiri de la 1 Ianuarie cand se majoreaza minimul.

Vor cere si fetele la strada 100 lei pe finalizare😂😂

• Like 1
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

Vor cere si fetele la strada 100 lei pe finalizare

doar daca au studii superioare :)

• Like 2
  • Oras:F
Postat

"Nu-i rusine sa ceri, rusine e sa nu primesti"  :blushing2 

• Like 3
Postat

Una din alea de sub podul de la intrare in Campina cerea de saptamana trecuta 100 / finalizare combinat. :slap2

• Like 1
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

A fost careva cu aia de la Paulesti sa ne povesteasca cum a fost?

Radule..nu citi frate nimic..lasa'le dreq de recenzii.Cica se aude că e travestit..dar se fute bine.. 🤣🤣

• Like 1
  • Oras:Targoviste
Postat

Cine e travestit?

Nu e travestit, ce aveti, e vorba de nebunica aia din intersectia cu Paulesti. Seara o gasiti la peco Petrom de langa metro. E uratica la fata, dar cand s-a urcat in masina, totul s-a schimbat o vedeam zana :) a vorbit frumos, mirosea foarte bine. Am vrut un oral, a zis ca face doar protejat. Are o piele extrem de fina si mirosea al naibi de bine ciorita. Oralul a fost bun, adanc dar cu "guma" una peste alta e ok. Imi pare rau ca nu am reusit sa o fut, am inteles ca se fute bine bine.
  • Like 3
Postat

Ai dreptate este curata si are pielea fina....nu stiu cat de bine se fute.. am facut decat oral...ia mie si eu ei

• Like 4
Postat

Ai dreptate este curata si are pielea fina....nu stiu cat de bine se fute.. am facut decat oral...ia mie si eu ei

Daca scapa la pula si o turbezi bine inainte, sare-n pula de mai mare dragul. Mi-ar fi placut s-o luam in grup, la funduletul ala merita stimulare multipla. Da si squirt, daca prinzi stimularea potrivita, dar a vrut doar ziua cand putea sa-mi vada mainile inainte si a verificat sa ma sterg bine.   :felatie  :sexanal  

• Like 3
Postat

Daca scapa la pula si o turbezi bine inainte, sare-n pula de mai mare dragul. Mi-ar fi placut s-o luam in grup, la funduletul ala merita stimulare multipla. Da si squirt, daca prinzi stimularea potrivita, dar a vrut doar ziua cand putea sa-mi vada mainile inainte si a verificat sa ma sterg bine. :felatie :sexanal

Nu cred ca accepta in grup, iti dai seama ca nu ne cunoaste. Cu siguranta o sa fie stresata si nu o merga bine treaba.
  • Like 3
Postat

La mine nu a facut squirt...dar tremura ca toti dracii cand o lingeam....am puso capra....o lingeam in cur si cu degetu o frecam la pizda...dupa a facut un oral beton

• Like 2
Postat

Eu cred ca accepta sa fie linsa de doi in acelasi timp...mai ales ca ii place sa primeasca limbi

Daca o lingem, cred ca ia si pula. Oricum e in alta lume in momentele acelea.  :innocent

• Like 2
Postat

Daca trec zilele astea pe acolo o intreb daca vrea....acu fiind frig se dezbraca mai greu

Merge la pensiune/motel  :wink2  , de fapt asta ar prefera dansa :ellao  .  :2808.gif  :smileybukkake

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...