alex239 Reputație: 7 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 La Lido Gârbea mai sunt fete pe zi? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 1 oră în urmă, alex239 a spus: La Lido Gârbea mai sunt fete pe zi? Nu prea am mai zarit de ceva timp nimic pe acolo...liniste totala. M-as aventura pana la Campina, ca cica e o bruneta buna prin zona. Sunt curios. Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat August 2, 2021 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat August 2, 2021 Acum 3 minute, thewrathfate a spus: Nu prea am mai zarit de ceva timp nimic pe acolo...liniste totala. M-as aventura pana la Campina, ca cica e o bruneta buna prin zona. Sunt curios. Tipa e bomba la corp si frumoasa la fata dar cred ca e pe FAST😀 Link spre comentariu
alex239 Reputație: 7 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Unde o găsim,mai exact? Link spre comentariu
toxyc94 Reputație: 3 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Acum 16 ore, Anneanne69 a spus: Nici eu nu stiu să-ți explic mai mult 🙈 . 0735569011 las aici un numărul de telefon ,pentru cei interesați... Ce preturi ai? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Acum 2 ore, djalex21 a spus: Tipa e bomba la corp si frumoasa la fata dar cred ca e pe FAST😀 Ai un de contact ceva? E zilnic dupa ora 15? Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat August 2, 2021 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat August 2, 2021 Acum 11 minute, thewrathfate a spus: Ai un de contact ceva? E zilnic dupa ora 15? Nu am da zilnic dupa ce treci de rompetrol campina la 200m spre sinaia sub pod Poiana Câmpina Link spre comentariu
sugarmen Reputație: 31 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Partajează Postat August 2, 2021 Era minunat dacă și răspundeai la acel nr de tel postat anneanne 69. Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Acum 2 ore, sugarmen a spus: Era minunat dacă și răspundeai la acel nr de tel postat anneanne 69. Stai, că ai văzut programul. Să se mai răcorească și probabil iese fata... Unde anume iese, rămâne un mister de elucidat. 1 Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 Acum 6 ore, djalex21 a spus: Tipa e bomba la corp si frumoasa la fata dar cred ca e pe FAST😀 Dacă este la șosea, firește că este fast fuck. SexDrive, tati: oprești, slobozești, mergi mai departe. Ne futem sau ne plictisim!? 😋 2 Link spre comentariu
justforfun89 Reputație: 8 Postat August 2, 2021 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 2, 2021 Acum 23 ore, Vaxxxinax a spus: Deci unde să te caute omul? West Mall? Unii nu sunt din Ploiești iar alții nu înțeleg unde, exact. Dacă agață din greșeală pe una care face sex drăgălășenii?! 😱 Cred că la sensul giratoriu de la intrarea spre parc , de la baza podului , pe partea dreaptă cum mergi spre oraș, am văzut-o în seara asta ... Dacă era ea ... E bine rău .. nu pot sa opresc acolo la ea , risc mare sa fiu văzut ... Link spre comentariu
sugarmen Reputație: 31 Postat August 2, 2021 Oras:Bucuresti- Ploiesti Oras:Bucuresti- Ploiesti Partajează Postat August 2, 2021 Nu mai este în parc la vest. Link spre comentariu
toxyc94 Reputație: 3 Postat August 3, 2021 Partajează Postat August 3, 2021 Cat cere? Nu zice nimeni nimic Link spre comentariu
ciprian92 Reputație: 94 Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Anna nu vrei sa ne lămurești aici…? Link spre comentariu
nanau99 Reputație: 165 Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Se pare ca nu vrea sa ne spuna, nici pe whatsapp nu raspunde…stie careva programul si locatia (pentru cei care nu cunosc orasul)? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat August 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2021 Nu stim nimic, suferim in tăcere... 🤮🤮 4 1 Link spre comentariu
bestia69 Reputație: 346 Postat August 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 4, 2021 Acum 55 minute, catelul.dinamo a spus: Nu stim nimic, suferim in tăcere... 🤮🤮 Eu nu sufăr 😂 cu , cât știu mai NIMIC de ea cu atât mai bine pentru liniștea mea sufletească🙈 2 Link spre comentariu
nanau99 Reputație: 165 Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Acum 1 oră, catelul.dinamo a spus: Nu stim nimic, suferim in tăcere... 🤮🤮 Am si sunat-o, dar nu raspunde...pacat 1 Link spre comentariu
supeman Reputație: 11 Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Poate mai urmărește forumul și ne spune daca mai lucrează pe la Ploiesti sau nu.Eu am trecut și azi pe la locația de la Tacrom și nici urmă de ea! Așteptăm! Hai Anne, fă lumină pe forumul asta! Link spre comentariu
alexinhio Reputație: 16 Postat August 6, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 6, 2021 Ceva pe traseu? Link spre comentariu
Shazam1234 Reputație: 2 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Era o tipa micuta (nu era vreo piesa) intre paduri la paulesti anul trecut, facea un oral mai intens, stie cineva daca mai activeaza? Link spre comentariu
alexxx081 Reputație: 60 Postat August 20, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 20, 2021 Atentie.....povestesc din patania unui prieten din seara asta, in jur de ora 23.30- 24.00, in parcarea de tiruri de la Parc Bucov pana in podul peste Teleajen, 2 traseiste brunete botoxate, a luat-o pe una si cand terminat si sa plece (bineinteles ca i-a platit inainte), curva i-a smuls cheile din contact si l-a amenintat ca cheama baietii si alte menintari daca nu ii da toti banii din portofel....el de frica i-a dat toti banii (vreo 3-4 milioane) ca sa ii dea curva cheile inapoi....MARE ATENTIE... 1 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 249 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Acum 7 ore, alexxx081 a spus: Atentie.....povestesc din patania unui prieten din seara asta, in jur de ora 23.30- 24.00, in parcarea de tiruri de la Parc Bucov pana in podul peste Teleajen, 2 traseiste brunete botoxate, a luat-o pe una si cand terminat si sa plece (bineinteles ca i-a platit inainte), curva i-a smuls cheile din contact si l-a amenintat ca cheama baietii si alte menintari daca nu ii da toti banii din portofel....el de frica i-a dat toti banii (vreo 3-4 milioane) ca sa ii dea curva cheile inapoi....MARE ATENTIE... Trebuia sa o bata sa o ia dracii😂👌 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 21, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 21, 2021 Acum 8 ore, alexxx081 a spus: Atentie.....povestesc din patania unui prieten din seara asta, in jur de ora 23.30- 24.00, in parcarea de tiruri de la Parc Bucov pana in podul peste Teleajen, 2 traseiste brunete botoxate, a luat-o pe una si cand terminat si sa plece (bineinteles ca i-a platit inainte), curva i-a smuls cheile din contact si l-a amenintat ca cheama baietii si alte menintari daca nu ii da toti banii din portofel....el de frica i-a dat toti banii (vreo 3-4 milioane) ca sa ii dea curva cheile inapoi....MARE ATENTIE... Păi la tine in masina sa faca asa o băteam si imi luam si banii de i am dat înainte Link spre comentariu
Vaxxxinax Reputație: 409 Postat August 21, 2021 Partajează Postat August 21, 2021 Eu nu cred așa ceva, dacă voia să îl tâlhărească nu se futea cu el, îl tâlhărea direct. Pare o poveste menită să strice locul și jocul în zona aia, pentru zânele alea. Nu are nici o logică : dacă e zona lor, știu că pot fi găsite oricând. Dacă fac prin diverse zone, la "plesneală", te atacă când ești dezbrăcat și chesunit să ejaculezi, nu pierd vremea să te sugă. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum