Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 13 ore, thewrathfate a spus:

Am văzut-o eu ieri, pe la 10.30, când mergeam spre Tgv. Era în pădurea de după hotel pe stânga, aproape de curbele alea mai strânse. Se pregătea să urce într-un camion. M-am dus până în Adânca, am întors, și mi-am dat seama că nu aveam cash la mine. Am trecut pe langa camion, ea era sus, iar eu am continuat drumul spre Moreni, sa scot bani de pe card. Până m-am întors, nu mai era, pe nicăieri. Așa am rămas cu 50 lei in buzunar, de care îmi pare rău... 😁 Preferam sa ii dau ei. 😁

🤣

Tine de ei, nu se stie de unde sare iepurele 🤣

Multumesc de info , deci domnișoara inca isi face veacul pe zona. 

Postat
Acum 6 ore, slnthhhq a spus:

🤣

Tine de ei, nu se stie de unde sare iepurele 🤣

Multumesc de info , deci domnișoara inca isi face veacul pe zona. 

Mi-au rămas în portofel de marți... Cele 5 bancnote de 10lei pregătite pentru ea, că mi-era și rușine să mă duc cu ei așa, de cate 10lei. Azi mi-am adus aminte de ei, și rar, mai sar prin vreun Superbet sau Fortuna, și mai bag cate 20-30lei, când am câteva minute libere, și dau acolo pe 1-2lei mana. Așadar că am sărit în primul Superbet, am băgat 30lei din banii aia, și am ieșit cu 600lei. O sa mai incerc mâine și cu ceilalti 20 lei, de curiozitate. Daca și din aia fac plus, treaba e clara.... Scoatem bani de pe card pt traseiste, și îi băgăm la păcănele.😂

• Haha 1
Postat
Acum 3 ore, thewrathfate a spus:

Mi-au rămas în portofel de marți... Cele 5 bancnote de 10lei pregătite pentru ea, că mi-era și rușine să mă duc cu ei așa, de cate 10lei. Azi mi-am adus aminte de ei, și rar, mai sar prin vreun Superbet sau Fortuna, și mai bag cate 20-30lei, când am câteva minute libere, și dau acolo pe 1-2lei mana. Așadar că am sărit în primul Superbet, am băgat 30lei din banii aia, și am ieșit cu 600lei. O sa mai incerc mâine și cu ceilalti 20 lei, de curiozitate. Daca și din aia fac plus, treaba e clara.... Scoatem bani de pe card pt traseiste, și îi băgăm la păcănele.😂

Daca o bubui la Superbet , asteptam aici o recenzie corecta cu domnișoara dupa 50-100 ron corecți cheltuiți cu ea🫡😂

Postat
Acum 2 ore, cristi8999 a spus:

Față de la pod l brazi s-a retras cred ca nu am mai văzut-o 

Este cam zilnic acolo , intre orele 10-11 pana la 14-15.

• Oras:Slobozia
Postat
La 28.01.2025 la 8:35, thewrathfate a spus:

Trec des pe acolo, și cam peste tot prin județul PH. Un top personal pt strada, strict pt aspect, ar fi: bruneta de la pod DN1 Campina, blonda de pe centura Ghighiu, nebuna de la pod Brazi. In DB, la pădurea de după IL Caragiale mai e o țigăncușă, foarte ok la corp, ok și la comportament/servicii, și 50 lei combinat - asta in toamna. De atunci însă nu am mai găsit-o. Oricum, la 100lei combinat, mai bine mergi pe apartament la Mara, sau la Pisicuțe...

Aici o găsesc pe tipă de la podul brazi ? https://maps.app.goo.gl/NmoC24aPrZRaeawUA

Postat
Acum 34 minute, slnthhhq a spus:

Da , acolo o gasesti de obicei, pe latura dreaptă Dn1. Si acțiunea are loc tot pe strada respectiva , putin mai in fata pe stanga. 
Spor 🫡

E ceva de ea ? Cam câți ani are ?

Postat
Acum 12 ore, bilutabela a spus:

E ceva de ea ? Cam câți ani are ?

Are 25-26 de ani , destul de înaltă , bruneta.

Este ce trebuie pentru o descărcare corecta , țâțe destul de mari , te lasa sa te joci cu tatele ei, oral decent. Nu am incercat combinat pana acum. 
pret oral 70.

merita , repet este decent pentru o descărcare corecta.

Postat
La 02.02.2025 la 11:13, slnthhhq a spus:

Este ce trebuie pentru o descărcare corecta , țâțe destul de mari , te lasa sa te joci cu tatele ei, oral decent. Nu am incercat combinat pana acum. 
pret oral 70.

Numai lucrează deloc cred ca nu am mai văzut-o de ceva timp 

https://ibb.co/BVKxK7z5

poza de asta îarna avea sâni mari 

Postat
Acum 19 ore, cristi8999 a spus:

Avea țâțe bune de muls , era OK raportat la pretul / serviciile pe care le oferea.

Poate sa speriat de frigul de afara 🥶 

Exista și posibilitatea sa se fi reprofilat ( a dat la medicina ) sau posibil sa isi fi schimbat programul de lucru.

Daca sunt colegi care frecventează ruta și ne pot lasa un info , am fi recunoscători .🫡

Ultima data am vazut o in Ianurie ( 8-9 ianuarie.

🤝

Postat
Acum 11 ore, slnthhhq a spus:

Avea țâțe bune de muls , era OK raportat la pretul / serviciile pe care le oferea.

Poate sa speriat de frigul de afara 🥶 

Exista și posibilitatea sa se fi reprofilat ( a dat la medicina ) sau posibil sa isi fi schimbat programul de lucru.

Daca sunt colegi care frecventează ruta și ne pot lasa un info , am fi recunoscători .🫡

Ultima data am vazut o in Ianurie ( 8-9 ianuarie.

🤝

La 02.02.2025 la 11:13, slnthhhq a spus:

pret oral 70.

s-a angajat din cele auzite… acum ea știe păcat era de treabă mergeam la ea de mult timp

Postat
Acum 5 ore, cristi8999 a spus:

s-a angajat din cele auzite… acum ea știe păcat era de treabă mergeam la ea de mult timp

Poza nu o pot vedea din pacate , probabil din cauza site ului unde a fost facut upload’ul.

Urca poza pe alt site daca binevoiesti , și referitor la spusele tale , intradevar Pacat daca numai iese la treaba , era foarte OK pret/servicii 

🫡

Postat
4 hours ago, cristi8999 said:

Nu știu cine dar sigur s-a angajat ori s-a întors barbasu de la pușcărie nush exact 

Daca suge 10 / zi cu 50 de lei sunt 500 de lei. Iese 20 de zile intr-o luna si a facut 10.000 de lei. Ce crezi, exista vreo femeie care sa lase banii astia castigati cu gura si cu pizda pentru 2500 de lei castigati cu carca? Varianta cu angajatul pica 99.(9)%.

Iar daca a iesit "domnu'" din puscarie nu tre' sa va faceti griji, pana-n vara e-napoi si duduita e iarasi pe treaba.

Sa nu uit : ala care faci upload la fotografii, ce zici daca ai fi atent la perioada de validitate a linkului si ai pune pe indefinit?

• Haha 2

Postat
Acum 5 ore, cristi8999 a spus:

Nu pot pune nedefinit am mai pus poze cu ea și a fost sifon unu de aici și mi-a făcut probleme cu ea…

Acum numai conteaza daca este inactiva 

Sa curga pozeleeee 🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...