emilut12 Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Salut colegi! Am vizitat-o din nou pe fata de la west . Mie mi a spus ca activează și în WeekendDar doar seara la TacromÎncepând cu 19:30 Link spre comentariu
supeman Reputație: 11 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Eu am cautat-o azi pe la prânz în zona județean.Nu a fost de găsit! Poate că așa este.In weekend doar seara la Tacrom.Cu prima ocazie o sa o întreb Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 E la treaba fata Link spre comentariu
flydog Reputație: 113 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:campina Oras:campina Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Am oprit eu la ea, am optat pt normal 60 RON. Nu sa meritat.Adică?Cum se prezintă fata? Elilata jos, sânii mari, mirosuri?Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Nu era epilata jos, sânii mici și cu ochii pe portofel. De evitat părerea mea Link spre comentariu
alex239 Reputație: 7 Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Ceva fete pe traseu, colegii? Link spre comentariu
zydor Reputație: 12 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Salut.de la 13 la 14 m-am învârtit intre județean si sensul giratoriu suspendat si nici urmă de fata.speram să o prind si eu pentru că seara imi e foarte greu.doar la podul înalt era blonda larisa in rest liniste pe zona. Link spre comentariu
kevin001 Reputație: 99 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 12, 2020 La judetean pan' la podul spre paulesti nu era nimic acum am trecut pe ac Link spre comentariu
smartdick Reputație: 283 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Dar este sigur ca fata de laTacrom sta și la județean? Link spre comentariu
alex239 Reputație: 7 Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Da, am întrebat-o aseară, a zis că stă și la județean, dar nu în fiecare zi Link spre comentariu
zydor Reputație: 12 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Am fost ai eu azi si pot să zic că imediat ce a ajuns am pescuit-o.am rămas impresionat de cat de frumos vorbește si ce voce blândă are.am ales un oral pe care l-a executat foarte bine.a zis ca va lipsi de pe 25 până pe 10 noiembrie.si apoi la sugestia noastră va încerca să își ia o camera.din partea mea nota 10 .de revenit : clar.spor baieti 2 Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Salut. Să vă spun pățania. Am plecat de acasă hotărât să văd și eu cum prestează domnișoara, am ajuns la locul ei și deja se urcase într-o mașină, alta era la rând, zic bine imi iau și eu (bilet) și o aștept. Nu știu fraților de unde a venit miliția, a oprit lângă geamul meu să mă întrebe de,, sănătate,, Am plecat că am uitat să aprind și lumina de drum. Sfatul meu. Aveți grija pt că deja d-na e luat în girofar. O seară bună. Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Am fost și eu în seara asta, nu vrea sa vorbesc prostii, dar nu mai e la fel. Am fost de câteva ori la ea, m-am comportat foarte frumos cu ea de fiecare data, dar în seara aceasta ceva nu a funcționat. Probabil am prins-o într-o pasă proasta. Link spre comentariu
andy0000 Reputație: 30 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Fata de la Tarcom sau judetean in ce interval oral lucreaza si cum arata sa nu nimeresc la alta? Link spre comentariu
qcezar Reputație: 83 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Partajează Postat Octombrie 14, 2020 fata de ja judetean este aceeasi care sta la pod la vest seara Link spre comentariu
kiukiuvea Reputație: 75 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 14, 2020 A ieșit pe traseu fata de la județean (tacrom)? Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Fata de la Tarcom sau judetean in ce interval oral lucreaza si cum arata sa nu nimeresc la alta?Fata e aceeași, la tacrom o găsești după ora 19..19.30. e doar ea. Nu o sa o ratezi Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Fraților pe partea dreapta de la județean spre giratoriu mai este o fată micuță de statură, acum e brunetă vopsit, am fost eu la ea ceva timp, nu este cea de la vest. Fac pariu. Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Fraților pe partea dreapta de la județean spre giratoriu mai este o fată micuță de statură, acum e brunetă vopsit, am fost eu la ea ceva timp, nu este cea de la vest. Fac pariu.Nu nu este aia. Asta de la West sta pe stânga pana in giratoriu suspendat Link spre comentariu
astra7 Reputație: 117 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Deci frate lutomm, sunt două, nu decât fata de la vest, așa că... Link spre comentariu
supeman Reputație: 11 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Am fost și eu în seara asta, nu vrea sa vorbesc prostii, dar nu mai e la fel. Am fost de câteva ori la ea, m-am comportat foarte frumos cu ea de fiecare data, dar în seara aceasta ceva nu a funcționat. Probabil am prins-o într-o pasă proasta.Am fost și eu dar mie mi s-au părut fix la fel.Lipicioasa,sociabilă și cu aceleași servicii de top.Poate într-adevăr ceva nu a funcționat (deși face ea sa funcționeze tot).Mai încearcă!Cine știe... Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 14, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Am fost și eu dar mie mi s-au părut fix la fel.Lipicioasa,sociabilă și cu aceleași servicii de top.Poate într-adevăr ceva nu a funcționat (deși face ea sa funcționeze tot).Mai încearcă!Cine știe...O sa o vizitez din nou zilele astea. 🙂Cum am spus, probabil era într-o zi proasta. Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Pentru ca forumul a avut ceva probleme tin sa va anunt ca domnisoara de la tacrom Anne a luat o pauza. O sa revina cu locatie si detalii. Eu unul deabia astept sa vina. Link spre comentariu
zota95 Reputație: 8 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Salut colegi are cineva numarul fetei care sta in parcare la ieșirea din Loloiasca către Mizil ? Link spre comentariu
dani4513 Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 a cam picat topicul ăsta =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum