dozadeamor Reputație: 177 Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Acum 5 minute, bajetdeploiesti a spus: Știe cineva dacă a venit Anna la Tacrom? Sau pe unde mai stă? La caldura am auzit ca sta! Link spre comentariu
bajetdeploiesti Reputație: -56 Postat Decembrie 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 19, 2020 O puștoaică la METRO, a fost careva la ea? Link spre comentariu
4bogd4 Reputație: 158 Postat Decembrie 19, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Acum 2 ore, bajetdeploiesti a spus: O puștoaică la METRO, a fost careva la ea? Pe la ce ora? Link spre comentariu
bajetdeploiesti Reputație: -56 Postat Decembrie 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 19, 2020 Acum 48 minute, 4bogd4 a spus: Pe la ce ora? 18.30.... N-am putut opri, eram cu remorca 😁 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Decembrie 19, 2020 Partajează Postat Decembrie 19, 2020 era la treaba pustoaica si la ora 8 si 10/20 . simpatica, slabuta. Doar am studiat-o... urmeaza sa o testez. Link spre comentariu
andrei9714 Reputație: 9 Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 15 hours ago, bajetdeploiesti said: 18.30.... N-am putut opri, eram cu remorca 😁 Arata bine pustoaica ? Link spre comentariu
bajetdeploiesti Reputație: -56 Postat Decembrie 20, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 20, 2020 1.60 și ceva, brunetă, posibil de etnie Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Decembrie 20, 2020 Partajează Postat Decembrie 20, 2020 Deci ce am vazut si eu pare sa aibe ceva de romanca cu tiganca, draguta la fata, slabuta, cam 1,60. Link spre comentariu
4bogd4 Reputație: 158 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 22, 2020 A ajuns cineva la domnisoara de la Metro? Poate sa ne dea niște detalii? Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Decembrie 22, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Am fost eu la domnisoara de la Metro, dar fara actiune...Ideea e ca sunt doua la 17h30 e una mai bine facuta arata ok, 70 normal voia..am plecat in cercetare pe la Blejoi (nimic), am ajuns la Bucov si ce sa vezi coada de masini (si nu cred ca era car meeting😅) E bruneta care statea dupa sensu suspendat spre Rompetrolu de la Blejoi, fundu mare, arata ok tipa am si testat o cand era la vechea locatie, 50 oral protejat, 70 oral neprotejat cu CIM, 70 NP, 100 combinat....trec peste voiam sa dau in ceva nou... In spate la Carrefour acolo la sens nicio miscare, hai inapoi la Metro...zis si facut..e bruneta aia slim sta demult acolo am testat o anu trecut doar ca cerea 50 lei pe oral neprotejat cu CIM, acum il face protejat si normalul 60 lei. Bafta! 1 Link spre comentariu
BIBI7 Reputație: 8 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Am trecut pe la ora 14,la parc la Bucov în parcare, o puștoaică blondă slăbuța, arată bine, a fost cineva? , era coadă cu bon de ordine 😅 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Decembrie 27, 2020 Partajează Postat Decembrie 27, 2020 Asa e mai tot timpul ... Am vazut o si eu am oprit si am cerut info. Au toate acelasi meniu 50 oral prot 70nepotejat cu fin si 100 combinat. Era saraca tremura ca un caine plouat... Bine era fleasca toata. Imi era si mila si frica sa o fut asa rece..... E clar ca sunt fortate sa faca treaba asta... Eu unul nu stateam sa tremur de frig in halul cum facea ea. 1 Link spre comentariu
qcezar Reputație: 83 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Partajează Postat Decembrie 29, 2020 sunt doua care stau la bucov dar nu in rond stau in parcare langa pod a fost careva la ele? Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Decembrie 29, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Chiar acum, dozadeamor a spus: Asa e mai tot timpul ... Am vazut o si eu am oprit si am cerut info. Au toate acelasi meniu 50 oral prot 70nepotejat cu fin si 100 combinat. Era saraca tremura ca un caine plouat... Bine era fleasca toata. Imi era si mila si frica sa o fut asa rece..... E clar ca sunt fortate sa faca treaba asta... Eu unul nu stateam sa tremur de frig in halul cum facea ea. 70 s-o suga fara guma!? 50lei s-o suga cu anvelopa?! s-au obraznicit groaznic fomistii astia de proxeneti. La sosea, pe benzina si masina mea (ITP, asigurare, anvelope, revizii etc.) , mai mult de 30lei total e nesimtire sa ceri! Ca-i dau eu 100 daca se rupe, e altceva... 1 3 Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 A testat.o cineva pe dsoara mai tinerica de la Metro? Am observat ca sunt doua. Una mai comuna...si una mai tinerica/placuta. Link spre comentariu
coaiexxxx Reputație: -9 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Ceva pe traseu? 1 Link spre comentariu
Cristian2187 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2021 Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Salutare.stie cineva ceva de cele doua brunete care stau la Blejoi intre suspendat si euro oil la intrare la rostar? Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Ianuarie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 31 minute, Cristian2187 a spus: Salutare.stie cineva ceva de cele doua brunete care stau la Blejoi intre suspendat si euro oil la intrare la rostar? Erau azi colegu la 11:30 ideea e ca ele stateau si saptamana trecuta la Bucov Link spre comentariu
valysex Reputație: 7 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Acum 5 ore, valysex a spus: Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? Puteai sa opresti, mergea de o licitatie, eventual cu strigare 🙂 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 16 ore, valysex a spus: Mai devreme pe ploaie,ninsoare😂😂 era una bruneta imediat in prima parcare cand te duci spre manastire ghighiu arata bine bruneta dar atat cat am putut vedea in mers si ea fiind in tratative cu clientul nam putut oprii altadata .... poate ne da vrun coleg detalii ceva?? Pe la ce oră colegul? Link spre comentariu
valysex Reputație: 7 Postat Ianuarie 12, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Era cam ora 12:30 -13:00 colegii Link spre comentariu
anneanne26 Reputație: 4 Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Saluttt !!! Pentru cei ce își mai aduc aminte !! ANNE FATA DE LA TACROM . Am revenit pentru câteva zile va aștept începând cu ora 19:00 .. va pupacesc 🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
nomather Reputație: 172 Postat Ianuarie 16, 2021 Oras:Ploiesti Disponibila Oras:Ploiesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 3 minute, anneanne26 a spus: Saluttt !!! Pentru cei ce își mai aduc aminte !! ANNE FATA DE LA TACROM . Am revenit pentru câteva zile va aștept începând cu ora 19:00 .. va pupacesc 🤗🤗🤗 Ohoo, lume noua si buna pe la noi😄 te asteptam cu mare nerabdare, ma duc de acum acolo sa tin randul🤣🤣 Bine ai revenit! Link spre comentariu
ovy73 Reputație: 36 Postat Ianuarie 16, 2021 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 15 minute, anneanne26 a spus: Saluttt !!! Pentru cei ce își mai aduc aminte !! ANNE FATA DE LA TACROM . Am revenit pentru câteva zile va aștept începând cu ora 19:00 .. va pupacesc 🤗🤗🤗 Buna Anne,pune și tu un nr de tel,tarife,câteva poze...😜🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum