Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Vazand comentarii pe tot forumul din Ploiesti de la utilizatorul de mai sus, am ajuns la concluzia ca îi este greu de a-și expune punctul de vedere fara a "da" în celalalt. Si eu sunt de acord sa oprim poluarea topicului pt. ca nu are rost.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

@tremmur......ma doare gatul de la blonda ta ..... :snap  :laugh2  :slap2

si eu mai trec pe acolo special da dau o muie si o singura data am gasit una draguta buna , daca spunea de blonda asta nu-l credeam ptr ca de obicei predomina sclembele dar acum cu poza ce sa zic ..o sa trec poate dau de ea .sa o folosesc :D 

• Oras:Ploiesti
Postat

Joi dimineata erau 2 fete la iesirea pe DN de la Leroy Merlin.O vacutza urata bruneta si o blonda bunicica(n am reusit sa i vad mutra,nici n am oprit).

Postat

Ceva pe traseu la ora asta, baieti?

Afara de uratele din Albert,nimic...

Postat

XRXX77...dau o bere...am sunat la nr. dat de tine,am stabilit intalnirea la kauffland vest,am batut palma pe 30 ON cu CIM,am mers in parcul industrial via a vis de RAR. Am purces pe o alee ferita si...muie frate...o suge de nota 10!

Mariana (dupa cum s-a recomandat) dupa ten pare trecuta de 45 arata bine la corp (cat am putut vedea prin tricou,sutien si pantaloni scurti),e respectuoasa,nu mirosea a transpiratie,carne tare pe ea...una peste alta,mi-a placut.

Am mai discutat una alta cu ea si am convins-o sa mearga la camera cu mine (100 ron 2 finalizari,ambele ON+NP)...pe urma am sa relatez aici.

Pana una alta,daca mai sunt persoane ce doresc acest lucru,propun sa ii deschidem topic separat...chiar daca actiunea se desfasoara outdoor,eu cred ca e peste clasa centuristelor.

Pana atunci...o recomand.

• Like 1
Postat

XRXX77...dau o bere...am sunat la nr. dat de tine,am stabilit intalnirea la kauffland vest,am batut palma pe 30 ON cu CIM,am mers in parcul industrial via a vis de RAR. Am purces pe o alee ferita si...muie frate...o suge de nota 10!

Mariana (dupa cum s-a recomandat) dupa ten pare trecuta de 45 arata bine la corp (cat am putut vedea prin tricou,sutien si pantaloni scurti),e respectuoasa,nu mirosea a transpiratie,carne tare pe ea...una peste alta,mi-a placut.

Am mai discutat una alta cu ea si am convins-o sa mearga la camera cu mine (100 ron 2 finalizari,ambele ON+NP)...pe urma am sa relatez aici.

Pana una alta,daca mai sunt persoane ce doresc acest lucru,propun sa ii deschidem topic separat...chiar daca actiunea se desfasoara outdoor,eu cred ca e peste clasa centuristelor.

Pana atunci...o recomand.

Sa nu uiti de bere :)

Pt banii ceruti e mai mult decat buna

Vezi ca are si niste balcoane super ot varsta ei.

Sa ai ciocan.. Astept sa spui ce ai facut cu ea si cum se prezinta la camera...

Postat

Abia astept sa o incerc la camera...chiar daca este cu cel putin 10 ani peste varsta mea,ma incita ideea sa o pun mama iezilor.

Postat

Abia astept sa o incerc la camera...chiar daca este cu cel putin 10 ani peste varsta mea,ma incita ideea sa o pun mama iezilor.

Atentie.. Eu am incercat un normal cu ea in masina...

La extragerea membrului din "scorbura" mi-a venit un miros dubios de acolo. Am aruncat insa balonul fara a face cercetari amanuntite. Deci... Fi atent

Si vezi ca dama este natur jos.. Daca urasti "paduricea" inchide ochii

Este spalata si parfumata jos. Nu am simtit acel miros decat cand am scos-o de tot din ea....

• Oras:ploiesti
Postat

Astăzi în jur de ora 16 sub podul de la ieșire din Ploiești spre Târgoviște era o duduie blonda drăguță, detalii nu știu ca aveam dușmanul în dreapta.

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

Xrxx77 cred ca te-ai lipit din nou de o bere :) am sunat milfa si bine am facut. Am sa fiu foarte scurt in descriere pentru ca sunt pe tel. Ne-am intalbit la kaufland apoi am mers spre parcul industrial pe un camp ferit de ochii lumii, oralul a fost foarte misto,adanc, cu pupaturi etc mi-a placut f mult mai ales ca milfa arata al naibii de bine pt varsta ei. Oralul a fost neprotejat 30 ron. Sincer o recomand. Multumim pt nr de tel xrxx de foarte mult timp caut o milfa de genul ei

Postat

Xrxx77 cred ca te-ai lipit din nou de o bere :) am sunat milfa si bine am facut. Am sa fiu foarte scurt in descriere pentru ca sunt pe tel. Ne-am intalbit la kaufland apoi am mers spre parcul industrial pe un camp ferit de ochii lumii, oralul a fost foarte misto,adanc, cu pupaturi etc mi-a placut f mult mai ales ca milfa arata al naibii de bine pt varsta ei. Oralul a fost neprotejat 30 ron. Sincer o recomand. Multumim pt nr de tel xrxx de foarte mult timp caut o milfa de genul ei

Crezi ca reusesc sa strang de o lada de bere? :) Pacat ca alcoolul nu este o pasiune pt mine... :)

Sa aveti ciocan...

• Oras:bv
  • Oras:bv
Postat

Am testat si eu aceasta minunata milfa...si in/la zona industriala in mmasina ON....si la hotel ON / NP...oral este ok , normal neahhh...mie nu mia placut , nimic interesant , cum o pui asa sta , adica chiar sta..intradevar este o doamna care daca o intalnesti pe strada nu ai zice ca ....este curata , fara mirosuri dubioase , chiar are un miros placut fresh , placuta......daca vreti sa o testati la hotel va indruma ea...dar sincer , este doar parerea me , nu merita cheltuiala....parcul industrial e mult mai ok

Postat

Dupa cate stiu eu la hotel cere 100, plus hotelul. ceea m-a facut pe mine sa raman la placerile oferite de oralul ei. am facut si normal in masina la 50, undebl s-a implicat ceva punand destule contre. per ansamblu eu o sa ma rezum la ONP. e de calitate si foarte ieftin... pt normal prefer alte dame

Postat

Buna seara!

Datorita faptului ca firea mea este mai nestatornica si sunt putine fete la care m-am intors am luat decizia si am testat-o si eu pe Mariana.Am sunat-o pe numarul din acest topic (cu aceasta ocazie tin sa multumesc tuturor celor care contribuie cu recenzii aici).Din punctul meu de vedere femeia arata foarte bine pentru varsta ei,este tunsa scurt,aproximez ca are 165 cm iar corpul ei e de pustoaica.Intalnirea are loc la Kaufland iar de acolo va ghideaza ea.Nu este prea vorbareata,nici eu nu sunt vorbaret asa ca odata ajunsi la destinatie am trecut la treaba.Faptul ca intalnirea a avut loc ziua,eram  in postura de a fi surprinsi de cineva si in corelatie cu oralul de calitate pe care l-a prestat m-a facut sa termin relativ repede dar intensitatea momentului a fost deosebita.Oralul a fost neprotejat,cu finalizare orala si a avut rabdare pana la ultima picatura.

GFE  6

ONP  8.5

Halatul 30 Ron

De revenit :raport calitate-pret excelent

• Like 1
  • Oras:nevermind
Postat

Astazi in drum spre Ploiesti, am observat o roscata superba la iesirea din Bratasanca, imediat dupa poldul peste raul Prahova.

Poate cineva sa vina cu detalii despre aceasta "domnisoara"?

Nu am putut opri, politia era cu mine!!!

Postat

Astazi in drum spre Ploiesti, am observat o roscata superba la iesirea din Bratasanca, imediat dupa poldul peste raul Prahova.

Poate cineva sa vina cu detalii despre aceasta "domnisoara"?

Nu am putut opri, politia era cu mine!!!

Roscata superba pe marginea strazii? Eu nu am vazut in viata mea nici macar o femeie ce poate fi numita frumoasa pe marginea strazii.

Ori definitia ta pt "superb" este etonata, ori te-ai plictisit atat de tare de "politaiul" de langa tine, incat acum oricare alta este superba.. :)

Postat

Sunt rare cei drept dar sunt si femei frumoase,oricum nu raman mult timp pe strada.Eu personal am cunoscut 3 fete frumoase,curate dintre care una e Larisa Superba (pe care o propui pt.TOP daca nu ma insel)care am cunoscut-o pe DN 1 acum ceva ani si care si dupa parerea mea este de TOP

Postat

ok!ok! ce iti mai place sa atragi atentia!

poate ca am folosit un cuvant prea pompos pentru genul acesta de femei!

oricum ideea era daca cineva poate oferi detalii despre ea!

nu imi trece sau trecea prin cap sa ma insor cu ea!!!!

dar de.............asa suntem unii, cu prea mult zel (sau zen!!!)

Postat

Chestia asta cu frumusetea este oricum total relativa. Unora ne plac slabele, altora grasele etc. Avem gusturi diferite si evident ce este urat pt unii poate fi frumos pt altii. In RO Cristina Spatar este considerata o femeie frumoasa. Mie mi se pare oribila si cu asemanare de klingonian.. Dar asta nu inseamna ca nu e frumoasa pt unii.

Sa aveti ciocan

Postat

ok!ok! ce iti mai place sa atragi atentia!

poate ca am folosit un cuvant prea pompos pentru genul acesta de femei!

oricum ideea era daca cineva poate oferi detalii despre ea!

nu imi trece sau trecea prin cap sa ma insor cu ea!!!!

dar de.............asa suntem unii, cu prea mult zel (sau zen!!!)

Pusesem un zambaret la final ca sa vezi cam am facut comentariul cu spirit de gluma. Nu imi place sa atrag atentia.. Crede-mA

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...