Jahaleon Reputație: 3 Postat Martie 3, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 3, 2023 Una bucata floricica galbena la iesire din Ploiesti (pe la judetean) spre Paulesti. La fata simpaticuta, ingrijita, micuta si bulanoasa numai buna de facut elicopter. La.prima vedere nu e din India/Bangladesh (nu e ebony made in Mimiu) Link spre comentariu
albatros96 Reputație: 28 Postat Martie 4, 2023 Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 4, 2023 Am fost acum putin timp pe traseu( am ocolit ploiestiul de 3 ori, m am dus chiar si pe moara la ghighiu..) si nu am gasit nimic decent, deci nimic, in multe locuri pustiu..... Singura care merita la cum arata si se prezenta era o bruneta slim cu un posterior bomba de la DIBAS, insa cerea 120 lei combinat, a ramas ca revin si am plecat catre Targoviste in speranta ca gasesc ceva asemanator dar nu la pret de apartament, nu am gasit nimic ok, acum regret ca n-am mers cu ea chiar daca mi se parea mult la strada. In spate la decathlon am prins-o pe gipsanca bine rau acum ceva timp, de 2 ani nu am mai trecut pe acolo insa am o curizotate de ce nu e bine, au fost cazuri ca cele de mai devreme cu baietii cu LEX la nr ? [img]https://i.imgur.com/PHOaIpi.png[/img] Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Acum 13 ore, albatros96 a spus: Am fost acum putin timp pe traseu( am ocolit ploiestiul de 3 ori, m am dus chiar si pe moara la ghighiu..) si nu am gasit nimic decent, deci nimic, in multe locuri pustiu..... Singura care merita la cum arata si se prezenta era o bruneta slim cu un posterior bomba de la DIBAS, insa cerea 120 lei combinat, a ramas ca revin si am plecat catre Targoviste in speranta ca gasesc ceva asemanator dar nu la pret de apartament, nu am gasit nimic ok, acum regret ca n-am mers cu ea chiar daca mi se parea mult la strada. In spate la decathlon am prins-o pe gipsanca bine rau acum ceva timp, de 2 ani nu am mai trecut pe acolo insa am o curizotate de ce nu e bine, au fost cazuri ca cele de mai devreme cu baietii cu LEX la nr ? [img]https://i.imgur.com/PHOaIpi.png[/img] Cred ca trebuia sa te opresti la 120 lei. Cat ai dat pe benzina… Link spre comentariu
Georgeus Reputație: 1364 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 On 3/5/2023 at 7:56 AM, amantulph said: Cred ca trebuia sa te opresti la 120 lei. Cat ai dat pe benzina… Masina de la firma 1 Link spre comentariu
albatros96 Reputație: 28 Postat Martie 7, 2023 Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 7, 2023 Corect, de firma dar neinscriptionata, sa nu fie probleme :)) Ceva nou pe traseu ati observat? 1 Link spre comentariu
assdad Reputație: 10 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Țipă se la românești a apărut la pădure ?că am trecut de câteva ori și nimic ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2023 Partajează Postat Martie 8, 2023 Acum 1 oră, assdad a spus: Țipă se la românești a apărut la pădure ?că am trecut de câteva ori și nimic ... Nu Link spre comentariu
nanau99 Reputație: 165 Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Salut. Saptamana trecuta (duminica) am zarit o fata blonda coborand dintr-o masina, intre Manastirea Ghighiu si rond Barcanesti, in jurul orei 13-14. Pana am intors in rond, nu am mai gasit-o. Stie cineva ceva despre ea? (cum si cand sta, ce tarife si servicii are, etc). Mentionez ca asa in treacat, din masina, parea destul de simpatica... Spor la "treaba"!!! 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Martie 11, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 11, 2023 Acum 12 ore, nanau99 a spus: Salut. Saptamana trecuta (duminica) am zarit o fata blonda coborand dintr-o masina, intre Manastirea Ghighiu si rond Barcanesti, in jurul orei 13-14. Pana am intors in rond, nu am mai gasit-o. Stie cineva ceva despre ea? (cum si cand sta, ce tarife si servicii are, etc). Mentionez ca asa in treacat, din masina, parea destul de simpatica... Spor la "treaba"!!! Cea blondă care a apărut este vestita care stătea acolo prin 2017 si 2018 până si google street a prins o in poze a fost dispărută un timp o găsești intre 11-15 sigur. La albesti imediat cum faci dreapta e una nou apărută se îmbracă foarte atrăgător dar e urâtă rău la fata. Apoi până în intersecția cu parepa e o brunetă nasoală rău fără dinti. Link spre comentariu
catalin112 Reputație: 23 Postat Martie 11, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 11, 2023 Cea de la Albesti e jalnica, si e bomba biologica face de toate. Link spre comentariu
alexxx081 Reputație: 60 Postat Martie 25, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 25, 2023 sambata la 19.30 la sensul giratoriu de la Metro erau 4 fete, destul de bune asa din vedere Link spre comentariu
seniorsenior Reputație: 43 Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 On 3/25/2023 at 7:39 PM, alexxx081 said: sambata la 19.30 la sensul giratoriu de la Metro erau 4 fete, destul de bune asa din vedere Acolo stau mai mereu pe timpul zilei 2 fete una slim cu buze mari si una mai normala, nu a zis nimeni despre ele nimic. Mai pe seara la elvila vad mereu 2 fete una de etnie cam 40 ani cu parul foarte lung o silueta ok si inca una mai mica de inaltime roscata. Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Martie 27, 2023 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Martie 27, 2023 Salutare, a reapărut tipa de la intersecția cu Strejnicu dupa RAR PLOIESTI DN72! Am testat-o de câteva ori anul trecut, e buna pt oral suge excellent! Link spre comentariu
Georgeus Reputație: 1364 Postat Martie 27, 2023 Partajează Postat Martie 27, 2023 5 hours ago, djalex21 said: Salutare, a reapărut tipa de la intersecția cu Strejnicu dupa RAR PLOIESTI DN72! Am testat-o de câteva ori anul trecut, e buna pt oral suge excellent! Rinocerul ala roscat? 3 Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Martie 28, 2023 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Martie 28, 2023 Acum 10 ore, Georgeus a spus: Rinocerul ala roscat? Pai atunci ce sa zic dute la bruneta aceea de la intersecția cu Brazi care iti ia 60 lei si iti face laba cu prez sau pe dn1 sub pod la Campina unde e tipa aceea buna dar sta cu🐟 in casca si daca nu termini in 2 min asa te lasa si iese la strada😀😀😀😀 , roscata e bbw dar te suge de toti bani😀😀😀😁 1 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Martie 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 31, 2023 A apărut una noua si care face un oral foarte bun la pod la potigrafu. Zice că a lucrat pe camera până acum Link spre comentariu
alexandru_2705 Reputație: -17 Postat Martie 31, 2023 Oras:ploiesti Disponibila Oras:ploiesti Disponibila Partajează Postat Martie 31, 2023 1 hour ago, emachines said: A apărut una noua si care face un oral foarte bun la pod la potigrafu. Zice că a lucrat pe camera până acum Salut , cel de langa petrom? In ce interval orar? 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Martie 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 31, 2023 Acum 33 minute, alexandru_2705 a spus: Salut , cel de langa petrom? In ce interval orar? Nu cel de treci de pădure peste prahova ...Eu pe la 15 am gasit o am fost de 3 ori Link spre comentariu
seniorsenior Reputație: 43 Postat Martie 31, 2023 Partajează Postat Martie 31, 2023 6 hours ago, emachines said: Nu cel de treci de pădure peste prahova ...Eu pe la 15 am gasit o am fost de 3 ori Se poate niste detalii despre cum arata sa stim dupa ce ne uitam sa nu facem vreo confuzie. Ms Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Martie 31, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 31, 2023 1 oră în urmă, seniorsenior a spus: Se poate niste detalii despre cum arata sa stim dupa ce ne uitam sa nu facem vreo confuzie. Ms Miniona still chubby poarta ochelari de soare și le ducă roșcată. Face trb ok se dezbracă si la oral...te lasă să te joci cu pussy...mi s a parut foarte ok 1 Link spre comentariu
gentleman03 Reputație: -29 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:hard sex Oras:hard sex Partajează Postat Aprilie 4, 2023 mai tovarasi gagica aia mica care sta la. spitalul judetan mai este ?? intreb pentru un prieten 🤣 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 5 ore, gentleman03 a spus: mai tovarasi gagica aia mica care sta la. spitalul judetan mai este ?? intreb pentru un prieten 🤣 Dar tu tovarășe de ce nu ești tu "gentleman" până la capăt să mergi tu și vezi dacă "aia mică de respira greu" mai activează acolo și să ne spui tu nouă..faci o faptă bună pe 2023.V-ați învățat să vi se dea mură-n plă mereu..mai ales voi ăștia "vechi" pe site-ul ăsta.Huaa!! Munciți dacă vreți să aveți!! Vreți totul la botu' calului!! La muncă cu voi!! 1 Link spre comentariu
seniorsenior Reputație: 43 Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 On 3/31/2023 at 7:42 AM, emachines said: Nu cel de treci de pădure peste prahova ...Eu pe la 15 am gasit o am fost de 3 ori Am trecut de cateva ori pe acolo nu am gasit pe nimeni, s-o fi evaporat sau s-o fi dus din nou pr camera? Link spre comentariu
emachines Reputație: 862 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 17 ore, seniorsenior a spus: Am trecut de cateva ori pe acolo nu am gasit pe nimeni, s-o fi evaporat sau s-o fi dus din nou pr camera? Nu am mai avut drum saptamana aceasta oricum a si plouat poate reusesc sa trec astazi Link spre comentariu
smoke1 Reputație: 126 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Astazi era una buna sensul spre Ghighiu dinspre Ploiesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum