Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde te duce viața
  • Oras:Oriunde te duce viața
Postat
2 hours ago, AaronMcCoy said:

Lasă și tu link de profil, dacă tot..să vedem dacă merită 😂

Nu se aprobă postarea cu link către profil probabil intra la detalii personale, nu vad unde ar fi problema cat timp fata se promovează pe tiktok ca fiind traseista și arata cu ce se ocupa.

• Oras:Goruna
Postat

A apărut o fata noua spre Văleni unde era înainte hanul verde , are cineva detalii despre ea , am văzut că este destul de bună 

Reputație: 0
Postat

Pe blonda de la Bărcănești,se făcuse bruneta in ultima vreme a mai văzut-o cineva am tot trecut pe acolo și numai este,are cineva numărul ei s-au poate sa mutat în alta parte că acolo tot venea poliția.    .

Reputație: 25
  • Oras:București, România
Postat
La 24.04.2026 la 18:15, vrx2011 a spus:

A apărut o fata noua spre Văleni unde era înainte hanul verde , are cineva detalii despre ea , am văzut că este destul de bună 

Cumva la Malu Vânăt până sau după o trecere la nivel cu cale ferată cum mergi de la Măneciu spre Văleni?

Reputație: 921
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 21 ore, Knowing a spus:

Cumva la Malu Vânăt până sau după o trecere la nivel cu cale ferată cum mergi de la Măneciu spre Văleni?

Acolo e fix la pod

Reputație: 25
Postat
Acum 23 ore, emachines a spus:

Acolo e fix la pod

Pune aici te rog un share location de pe google maps să pun un "pin", așa fac prin toata țara când văd câte una de doamne ajută🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.