Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Postat

App..oralul neprotejat, finalizare orala..

Neprotejatul asta pe centura e cam riscant...sau mai riscant decat la una cu locatie...macar in teorie

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Neprotejatul asta pe centura e cam riscant...sau mai riscant decat la una cu locatie...macar in teorie

Cred ca si cele de acasa pot fi riscante...! La cate partenere le-ai facut controlul?

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

O fata bruneta prezenta in zona petrom intrarea dinspre bucov, 1,60 cm , aprox 50 kg, op 40 ron, np 50 ron fata tanara aprox. 22 ani destul de atragatoare prezenta in aceasta seara in jur de ora 19.30. Stima flavius36

• Oras:Campina
  • Oras:Campina
Postat

E prea frig afara cred :)

Acum 10 minute am venit acasa...la 00noaptea...langa pom...senzatie...nu ma asteptam nici eu sa fie "bine" dar cand gasesti o fata care stie ce sa faca nu prea mai conteaza gradele pe minus sau cainele care te latra  :laugh2   :blowj0b  :blowj0b

Vizitator blue_cipxxx
Reputație: 0
Postat

Langa pom??!

• Oras:targoviste
  • Oras:targoviste
Postat

O intrebare.pe Mariana unde o pot gasi?la kaufland logistic din zona industrială pe drumul Târgoviste Ploiesti?nu sunt din Ploiesti si nu cunosc bine.multumesc

• Oras:campina
  • Oras:campina
Postat

O intrebare.pe Mariana unde o pot gasi?la kaufland logistic din zona industrială pe drumul Târgoviste Ploiesti?nu sunt din Ploiesti si nu cunosc bine.multumesc

o găsești la nr de telefon, o suni și vezi ce și cum
  • Oras:Ploiesti
Postat

Intrebare: Tu sti sa citesti? Sau iti este lene sa citesti posturile din acest topic?

Pula mea.. Toti vreti sa fiti dusi de manutza la usa curvelor...

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

E vorba despre magazinul Kaufland vest. Trebuie să intri în oraș dinspre depozitul Kaufland. Dar înainte trebuie să o suni să ajungă acolo.

Postat

Eu personal nu contest calitățile doamnei Mariana dar m-ați făcut curios și am zis să o cunosc zilele astea. Am zis pas! Nimic sexy, nimic expresiv, nimic - nimic. Plus că pe mine mă disperă purtatul blugilor la femei. Dar să fie clar, gusturile nu se discută. Ce-mi place mie nu-i place altuia și invers. Atâtea pizde atâtea păreri! :-) succes la ciocaneala!

Postat

Eu personal nu contest calitățile doamnei Mariana dar m-ați făcut curios și am zis să o cunosc zilele astea. Am zis pas! Nimic sexy, nimic expresiv, nimic - nimic. Plus că pe mine mă disperă purtatul blugilor la femei. Dar să fie clar, gusturile nu se discută. Ce-mi place mie nu-i place altuia și invers. Atâtea pizde atâtea păreri! :-) succes la ciocaneala!

Sunt de acord cu tine in mare parte.

Chiar eu am recomandat-o si i-am postat nr de tel aici, insa am spus clar ca o recomand pt oral.

Aspectul ei este unul comun, dar este curata, mereu parfumata, nu este de etnie si pt varsta ei arata chiar bine la corp, iar mie unul, sanii ei mi s-au parut mai fermi decat ai uneia de 30 de ani. Si am lins la ei.

Si sa fim seriosi, pt un oral cu CIM chiar f bine facut, pt care platesti 30 de lei, care la mine a durat si 30 min fara sa fiu grabit, nu poti avea pretentii sa fie vre-o Miss.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt de acord cu tine in mare parte.

Chiar eu am recomandat-o si i-am postat nr de tel aici, insa am spus clar ca o recomand pt oral.

Aspectul ei este unul comun, dar este curata, mereu parfumata, nu este de etnie si pt varsta ei arata chiar bine la corp, iar mie unul, sanii ei mi s-au parut mai fermi decat ai uneia de 30 de ani. Si am lins la ei.

Si sa fim seriosi, pt un oral cu CIM chiar f bine facut, pt care platesti 30 de lei, care la mine a durat si 30 min fara sa fiu grabit, nu poti avea pretentii sa fie vre-o Miss.

Confirm

Postat

Sakut, a maii dat careva de Mariana? ca mie nu mi-a raspuns la tel.

Da, am dat eu Vineri. Pe la 10:30.

Activeaza, dar dupa cate stiu eu doar pana in ora 16.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...