fyshy Reputație: 3 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:alba Oras:alba Postat Octombrie 23, 2015 App..oralul neprotejat, finalizare orala..
alin985 Reputație: 1065 Postat Octombrie 23, 2015 Postat Octombrie 23, 2015 App..oralul neprotejat, finalizare orala..Neprotejatul asta pe centura e cam riscant...sau mai riscant decat la una cu locatie...macar in teorie
fyshy Reputație: 3 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:alba Oras:alba Postat Octombrie 23, 2015 Neprotejatul asta pe centura e cam riscant...sau mai riscant decat la una cu locatie...macar in teorieCred ca si cele de acasa pot fi riscante...! La cate partenere le-ai facut controlul?
robertuboy1 Reputație: 3 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Ceva nou?
calameteo Reputație: 98 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 2, 2015 Nimic, e doliu.
microsddd Reputație: 110 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 2, 2015 E prea frig afara cred
flavius36 Reputație: 419 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 3, 2015 O fata bruneta prezenta in zona petrom intrarea dinspre bucov, 1,60 cm , aprox 50 kg, op 40 ron, np 50 ron fata tanara aprox. 22 ani destul de atragatoare prezenta in aceasta seara in jur de ora 19.30. Stima flavius36
machiavellis Reputație: 4 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Postat Noiembrie 3, 2015 E prea frig afara cred Acum 10 minute am venit acasa...la 00noaptea...langa pom...senzatie...nu ma asteptam nici eu sa fie "bine" dar cand gasesti o fata care stie ce sa faca nu prea mai conteaza gradele pe minus sau cainele care te latra
machiavellis Reputație: 4 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Campina Oras:Campina Postat Noiembrie 5, 2015 Langa pom??!boschet, bradis ... depinde cum vrei s-o iei
baxxter Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 10, 2015 Unde stau in Sinaia mai exact? Multumesc
christianchristian Reputație: -37 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 11, 2015 O intrebare.pe Mariana unde o pot gasi?la kaufland logistic din zona industrială pe drumul Târgoviste Ploiesti?nu sunt din Ploiesti si nu cunosc bine.multumesc
flydog Reputație: 113 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:campina Oras:campina Postat Noiembrie 11, 2015 O intrebare.pe Mariana unde o pot gasi?la kaufland logistic din zona industrială pe drumul Târgoviste Ploiesti?nu sunt din Ploiesti si nu cunosc bine.multumesco găsești la nr de telefon, o suni și vezi ce și cum
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 11, 2015 O intrebare.pe Mariana unde o pot gasi?la kaufland logistic din zona industrială pe drumul Târgoviste Ploiesti?nu sunt din Ploiesti si nu cunosc bine.multumescIntrebare: Tu sti sa citesti? Sau iti este lene sa citesti posturile din acest topic? Pula mea.. Toti vreti sa fiti dusi de manutza la usa curvelor...
christianchristian Reputație: -37 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 11, 2015 Intrebare: Tu sti sa citesti? Sau iti este lene sa citesti posturile din acest topic? Pula mea.. Toti vreti sa fiti dusi de manutza la usa curvelor...
christianchristian Reputație: -37 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 11, 2015 Decat sa ma critici mai bine dădeai un raspuns
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 11, 2015 E vorba despre magazinul Kaufland vest. Trebuie să intri în oraș dinspre depozitul Kaufland. Dar înainte trebuie să o suni să ajungă acolo.
eclesiastul Reputație: 233 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 11, 2015 Eu personal nu contest calitățile doamnei Mariana dar m-ați făcut curios și am zis să o cunosc zilele astea. Am zis pas! Nimic sexy, nimic expresiv, nimic - nimic. Plus că pe mine mă disperă purtatul blugilor la femei. Dar să fie clar, gusturile nu se discută. Ce-mi place mie nu-i place altuia și invers. Atâtea pizde atâtea păreri! :-) succes la ciocaneala!
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 11, 2015 Eu personal nu contest calitățile doamnei Mariana dar m-ați făcut curios și am zis să o cunosc zilele astea. Am zis pas! Nimic sexy, nimic expresiv, nimic - nimic. Plus că pe mine mă disperă purtatul blugilor la femei. Dar să fie clar, gusturile nu se discută. Ce-mi place mie nu-i place altuia și invers. Atâtea pizde atâtea păreri! :-) succes la ciocaneala!Sunt de acord cu tine in mare parte.Chiar eu am recomandat-o si i-am postat nr de tel aici, insa am spus clar ca o recomand pt oral.Aspectul ei este unul comun, dar este curata, mereu parfumata, nu este de etnie si pt varsta ei arata chiar bine la corp, iar mie unul, sanii ei mi s-au parut mai fermi decat ai uneia de 30 de ani. Si am lins la ei.Si sa fim seriosi, pt un oral cu CIM chiar f bine facut, pt care platesti 30 de lei, care la mine a durat si 30 min fara sa fiu grabit, nu poti avea pretentii sa fie vre-o Miss.
christianchristian Reputație: -37 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 12, 2015 E vorba despre magazinul Kaufland vest. Trebuie să intri în oraș dinspre depozitul Kaufland. Dar înainte trebuie să o suni să ajungă acolo.
christianchristian Reputație: -37 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Noiembrie 12, 2015 Multumesc
juniior Reputație: 243 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Sunt de acord cu tine in mare parte.Chiar eu am recomandat-o si i-am postat nr de tel aici, insa am spus clar ca o recomand pt oral.Aspectul ei este unul comun, dar este curata, mereu parfumata, nu este de etnie si pt varsta ei arata chiar bine la corp, iar mie unul, sanii ei mi s-au parut mai fermi decat ai uneia de 30 de ani. Si am lins la ei.Si sa fim seriosi, pt un oral cu CIM chiar f bine facut, pt care platesti 30 de lei, care la mine a durat si 30 min fara sa fiu grabit, nu poti avea pretentii sa fie vre-o Miss.Confirm
sanglierx Reputație: 72 Postat Noiembrie 14, 2015 Postat Noiembrie 14, 2015 Sakut, a maii dat careva de Mariana? ca mie nu mi-a raspuns la tel.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 15, 2015 Sakut, a maii dat careva de Mariana? ca mie nu mi-a raspuns la tel.Da, am dat eu Vineri. Pe la 10:30. Activeaza, dar dupa cate stiu eu doar pana in ora 16.
istrate96 Reputație: 426 Postat Noiembrie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Noiembrie 15, 2015 salutare am fost sambata eu cu ea pe la 14 presteaza oral 30lei f bun
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum