Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

Postat

mda...tragerea se face pe aceeasi parte cu lido garbea, pana in fabrica este un gard de beton cu un drum lung paralel...este ferita locatia...iar pestii nu prea au de unde supraveghea (deci nu este vis-a-vis de lido - in ruinele/maracinii aia)...tind sa cred ca nu are peste, fata e din moreni si vine tocmai acolo pentru discretie, vine cu maxi-taxi lucru pe care l-am vazut de fapt...nu pot sti suta la suta daca are peste sau nu....oricum eu unul cred ca lucruri mai nasoale se pot intampla si la apartament - vezi discutiile pe alte orase...si la sosea vezi ceva si place - futi,  nu iti convine igiena nu futi, iti iei teapa de mai putini bani si plus ca sunt destule la apartament care nu se spala chiar daca au baia langa...spor la treaba !

• Like 1
Postat

si tot aici vreau sa mai adaug o vizita la bucov...spre zoo se gaseste constant un grup de 2-3 prestatoare toate gipsy dar mai spalate una dintre ele fiind destul de draguta la fata, mai tinerica - in jur de 20 (ea zice 19) ...am luat-o de 2x pentru un fast , din lipsa de altceva. ambele oral (pt k ar fi fost in perioada aia - cam mare coincidenta, tind sa cred ca nu face normal)...40 roni face si cim...ultima oara se certa cu ceva personaj/ruda/peste/colega - a coborat din masina dupa ce se apucase de supt, se certa la tel si tipa ca o isterica...era sa se duca naibii erectie si chef, dar eram dupa o pauza...nici oralul nu era stralucit, facut pe fuga (chiar vorbise la tel inainte de actiune si zicea ca termina in 2-3 min) .nu recomand decat pt curiozitate...

• Oras:Romania
Postat

http://poze.rol.ro/img/resize/poze.rol.ro/images/stories/io-s-de-vina_w653_h800_q99.jpg

:laugh2  :laugh2

• Like 6
  • Oras:ploiesti
Postat

Am fost si eu pe la bucov....sunt ok fetele de acolo , 30 ron onp cim. din punctul meu de vedere sunt cele mai decente de la strada , si estetic si bun simt. daca te apuca chefu' de ceva outdoor eu le recomand, mai ales pe cea mai milf.

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Unde le tot gasiti la Bucov? Am tot fost pe acolo... dar nu am vazut pe nimeni...! Ceva indicatii de orientare?

Postat

o fata blonda la intrarea in Ploiesti dinspre Bucov la borcan ...

Este cea care statea la Crang la padure ...vrea 50 pentru oral si 60 pentru normal

• Like 1
Postat

nu te lasa pacalit de haine...este foarte slaba,sani mici,cur si mai mic...dar nu asta e problema majora ci figurile pe care le are in cap....dar daca nu te deranjeaza ,o poti testa :)

• Like 1
Postat

Am fost si eu pe la bucov....sunt ok fetele de acolo , 30 ron onp cim. din punctul meu de vedere sunt cele mai decente de la strada , si estetic si bun simt. daca te apuca chefu' de ceva outdoor eu le recomand, mai ales pe cea mai milf.

si la ce ora ai fost, unde sunt localizate?spune dedpre milf

• Oras:Ploiesti
Postat

Are cineva o poza cu d.na Mariana??

Pe bune? Plm o suni...iti place ii dai o muie...nu iti place ...ii zici..."nu esti ce cautam"

P.s.: poarta 39 la pantofi

• Like 1
Postat

la o femeie, nu conteaza picioarele ( deci pantofii )  !!!

oricum le dai la o parte ..... :snap  :laugh2

Postat

si la ce ora ai fost, unde sunt localizate?spune dedpre milf

fetele stau exact cum iesi din rond spre zoo.... ca program eu le'am vazut destul de des...mai ales intre10-15 , L-V....iar veterana pare a fi de etnie dar mai alba, bruneta, bine proportionata, frumusica la fata, aprox 35 ani, cu bun simt.... mie mi-a facut 2x onp cim (2 ocazii diferite)....cu deep semi mecanic dar foarte ok.... mai ales la 30ron.... ca experienta pt. mine eu ii dau un 7.5 realist

Postat

fetele stau exact cum iesi din rond spre zoo.... ca program eu le'am vazut destul de des...mai ales intre10-15 , L-V....iar veterana pare a fi de etnie dar mai alba, bruneta, bine proportionata, frumusica la fata, aprox 35 ani, cu bun simt.... mie mi-a facut 2x onp cim (2 ocazii diferite)....cu deep semi mecanic dar foarte ok.... mai ales la 30ron.... ca experienta pt. mine eu ii dau un 7.5 realist

merci
Postat

salut.nu cred ca  e barbat ca intamplator macar sa nu fi tras o carja pe traseu,acum nu mai e ce era inainte pe traseu, multe s-au pus pe apartamente sau au plecat din tara,ultima mea  escapada a fost acum ceva timp undeva spre chitorani  peste drum de locul ala cu dezmembrari auto, tanara domnisoara bruneta in jur de 24 25 de ani,curata,a cerut  40 de lei pt un oral si m-a rugat sa o duc si acasa locuia in ploiesti,,din ce am inteles de la ea facea part-time" traseu",am mai trecut pe acolo dar nu am m-ai vazut-o .....

Postat

Astazi i-am facut din nou o vizita doamnei Mariana.

Notele raman aceleasi, amenda la fel.

DT-ul a fost la el acasa, actiunea a durat in jur de 7-10 minute

Fara atentie pentru zonele adiacente.

RECOMAND

Mai ales in masina si la banii acestia, nu cred ca se poate mai bine

O zi buna

• Like 1
Postat

M-am reintalnit si eu cu doamna Mariana.Locul de intalnire este cel deja cunoscut(Kaufland Vest).De acolo va ghideaza ea intr-un loc cat de cat retras in Parcul Industrial.M-am intalnit cu ea pentru un oral. Executat fara atentie la zonele adiacente dar umed,adanc si cu CIM.Femeia are un corp de pustoaica,cu carnea tare,si miroase frumos. Eu sunt tentat sa o incerc si la normal data viitoare. Halatul 30 Ron. Recomand pt oral

• Like 2
Postat

Ce-i drept nu am intrebat de normal dar stiam de aici,de pe forum ca la un moment dat facea.Este probabil incomod sa prestezi normal in masina,oralul este mai comod si o tehnica relativ buna,asa cum gasim la Doamna Mariana ,aduce succes intr-un timp relativ scurt.Eu consider ca face un oral de nota 8.

Postat

Ce-i drept nu am intrebat de normal dar stiam de aici,de pe forum ca la un moment dat facea.Este probabil incomod sa prestezi normal in masina,oralul este mai comod si o tehnica relativ buna,asa cum gasim la Doamna Mariana ,aduce succes intr-un timp relativ scurt.Eu consider ca face un oral de nota 8.

anul trecut facea si normal.

,era 50 ron tragerea, dar nu exceleaza la normal plus ca are o marmota blanoasa, recomandat este oralul, mai ales daca o prinzi neplictisita ca sa zic asa.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

M-am reintalnit si eu cu doamna Mariana.Locul de intalnire este cel deja cunoscut(Kaufland Vest).De acolo va ghideaza ea intr-un loc cat de cat retras in Parcul Industrial.M-am intalnit cu ea pentru un oral. Executat fara atentie la zonele adiacente dar umed,adanc si cu CIM.Femeia are un corp de pustoaica,cu carnea tare,si miroase frumos. Eu sunt tentat sa o incerc si la normal data viitoare. Halatul 30 Ron. Recomand pt oral

La oral se detextileaza cat de cat... :350x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...