Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

De ce nu incerci sa suni ?

Salutare. Sunt nou pe forum si as vvrea sa va intreb daca a fost cineva la Mariana de curand. Am citit recenziile despre ea si as dori sa-i fac o vizita. Stiti daca mai are acelasi numar de telefon sau daca l-a schimbat? Multumesc.

Link spre comentariu

Salut colegu,referitor la silvia am vizitato eu este ok din toate punctele de vedere o fire placut un pic mai corpolenta sa ai pe ce punea mana ca servici am ales un oral cu finalizare bine facut luat si lis capul super bine finalizat cim dar anuntata inainte,pret 70 Fin a meritat dupa parerea mea o sa incerc si normal sa o vad cum se misca,spor la treaba.

Link spre comentariu
  • Oras:NEVERMIND
  • Oras:NEVERMIND

Vreti nouati?

Va garantez ca pe traseul Ploiesti - Targoviste in fiecare zi apare cate una noua!

Nu ma refer la penalele deja consacrate!!!

Blonda ce activa la pod la Bratasanca a inceput sa apara si la suta seaca, intrarea pe nisipuri si intrarea in viisoara

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

blonda si bruneta sub pasarela de la Campina

blonda super, cur bombat, craci lungi, tate mari, destul de draguta la fata dar.. obosita

50 nr oral, 70 nr oral si normal

exact la secunda cand am plecat de la ele (nu avea in meniu o ora la hotel sau intr-o locatie, adica ceva pe indelete..) a oprit o masina de politie la ele

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Salutare

In aceaste seara in jur de ora 18.00 in sensul giratoriu la metro o fata noua pot spune bruneta pe nume Ana , cu niste ochi sclipitori negri care nu isi are locul pe centura . Programul Anei 18.00 00.00 in zona metro. Tarifare 40 lei op/ 50 lei np.

Fata este curata , curata pentru serviciile oferite pe centura, cu servetele umede in geanta, totul k.

Eu am optat pentru un np la 50 lei.

Telefonul Anei il postez cu acordul ei: 0729107835

Flavius

Link spre comentariu
  • Oras:roumania
  • Oras:roumania

Bifat si eu la ana...foarte simpatica,comunicativa...erau 2 de ana la locul cu pricina si spre norocul meu cea frumoasa era cea pe care o cautam.am intrebat si de hotel si a zis 200 de ron ora...am ales un oral bine executat din partea domnisoarei.voi incerca si o h la hotel fatuca avand potential.spor la treaba

Link spre comentariu

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Eu nu inteleg o chestie: in natura nu comenteaza nimeni la 50lei si 200lei/ora (plus taxa de motel/hotel, presupun; benzina, drumul samd intra in pret oricum), in timp ce pentru aventuri la apartament, in oras (poti sa ajungi si pe jos, daca esti vecin cu doamna/domnisoara) este un mare entuziasm intru cautarea ofertelor "sub 70lei" etc.

:blushing2  

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...