llaur Reputație: 41 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Ieri am dat o tura, de plictiseala pe centura pe la 14.30.Am gasit la intersectia spre negoiesti 2 tipe de etnie, una urata rau, cealalta simpatica dar **spam editat** 100% , nu am oprit.Tipa de langa autostrada lipsea, probabil avea client.Mai departe, la ghighiu, o tipa de etnie, dar nu urata aia care merfea si pe 30 lei. Pe asta nu am mai vazut-o, tinerica, draguta la fata. Op/Np 70 lei, am zis pas.La di-bas 2 strambe, nici privirea nu merita sa o arunci pe ele.La blejoi nu am vazut nimic, am ajuns la refugiul de langa shopping city unde sta ciorica aia mica care a activat la metro, dupa a fost pe la benzinaria etu, acum o vad mereu langa shopping city, cred ca a facut 18 intre timp :))In giratoriu la shopping mai era una de etnie, mai corpolenta, nu parea rea, dar e prea mare traficul ca sa opresc acolo.In padure la bucov pe langa lac mai era o slabanoaga care se futea bine, 40 op/np dar nu am dat de ea ieri. 2 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Septembrie 14, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 14, 2019 Ieri am dat o tura, de plictiseala pe centura pe la 14.30.Am gasit la intersectia spre negoiesti 2 tipe de etnie, una urata rau, cealalta simpatica dar **spam editat** 100% , nu am oprit.Tipa de langa autostrada lipsea, probabil avea client.Mai departe, la ghighiu, o tipa de etnie, dar nu urata aia care merfea si pe 30 lei. Pe asta nu am mai vazut-o, tinerica, draguta la fata. Op/Np 70 lei, am zis pas.La di-bas 2 strambe, nici privirea nu merita sa o arunci pe ele.La blejoi nu am vazut nimic, am ajuns la refugiul de langa shopping city unde sta ciorica aia mica care a activat la metro, dupa a fost pe la benzinaria etu, acum o vad mereu langa shopping city, cred ca a facut 18 intre timp :))In giratoriu la shopping mai era una de etnie, mai corpolenta, nu parea rea, dar e prea mare traficul ca sa opresc acolo.In padure la bucov pe langa lac mai era o slabanoaga care se futea bine, 40 op/np dar nu am dat de ea ieri.Unde la Bucov langa lac? Nu la intrarea în pădure ? Mai sta și în alt loc? Link spre comentariu
llaur Reputație: 41 Postat Septembrie 14, 2019 Partajează Postat Septembrie 14, 2019 La Paulesti am vrut sa zic, am scris pe graba scuze. Cum intri din dn, pana sa inceapa noul cartier de vile statea una pe partea dreapta Link spre comentariu
bob123 Reputație: 631 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Mai multe detalii despre blonda de la judetean?E stramta, ce pozitii accepta, Luni o incerc si....Ce sa mai zic...e ok fata, tarancuta, nu figurista, nu pe graba, locatia este mai ok vis a vis (decat drumul de langa ea care se interconecteaza cu albert si mai vine cate o masina la 2 ore). Nu pot sa zic ca a excelat la oral, dar macar nu s-a dat batuta si tot pompa acolo. 1 Link spre comentariu
sexsei Reputație: 201 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:România Oras:România Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Oral protejat sau neprotejat? Link spre comentariu
seeker2 Reputație: 99 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 la ce ora ai gasit-o? Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Pe unde mai exact sta aia de la judetean? Link spre comentariu
llaur Reputație: 41 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Tocmai ce am vazut una buna rau la bucov intre sensul giratoriu si pod, pana sa faci dreapta spre royal events. Blonda, cu ochelari, buna rau la corp. 50 oral sua normal, 100 combinat. Sper sa o prind in 40 de minute cand ma intorc. Link spre comentariu
alexxx081 Reputație: 60 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 si eu am vazut-o ieri pe la ora 16.00. am crezut ca asteapta pe cineva - mi s-a parut ca era prea curata si aranjata sa fie centurista, plus ca arata destul de ok la corp (cand am trecut statea asezata cu fundul pe bordura). :laugh2 Link spre comentariu
bob123 Reputație: 631 Postat Septembrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Pe unde mai exact sta aia de la judetean?Intre Judetean si sensul suspendat (aproape de Irish Town), e micuta de statura si nu iti sare rapid in ochi...eu am fost la ea pe la 14:30 si zicea ca nu mai sta foarte mult (incepuse la 12:00)... 1 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Intre Judetean si sensul suspendat (aproape de Irish Town), e micuta de statura si nu iti sare rapid in ochi...eu am fost la ea pe la 14:30 si zicea ca nu mai sta foarte mult (incepuse la 12:00)...Și acțiunea unde se desfășoară că zona aia e destul de populata Link spre comentariu
bob123 Reputație: 631 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Și acțiunea unde se desfășoară că zona aia e destul de populataVis a vis de cartier albert este un drum (neasfaltat), pana mai in capat unde nu te vezi de porumb si stai perfect chill 😠Link spre comentariu
llaur Reputație: 41 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Revin cu recenzie la domnisoara de la bucov. Actiunea se intampla in parcare la royal events, nu te deranjeaza nimeni, gagica a zis ca a rezolvat acolo pe cine trebuie 😂 Mi'a placut tipa, e curata, fara mirosuri dubioase, si destul de stramta pt o fata de la strada. Scorul 50 NP. Nu se implica foarte mult, dar e placuta prin faptul ca arata bine la corp si mie cel putin mi se pare foarte frumoasa la fata. Cica ar avea 18 ani, din ce mi'a povestit.Nu cred ca e romanca, vorbeste destul de ciudat romana, m-a dus cu gandul ca e moldoveanca de peste prut sau chiar rusoaica ceva. Zicea ca a venit de la constanta si ca sta o luna in ploiesti. Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Un nr de tel nu ai cerut? Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Intre Judetean si sensul suspendat (aproape de Irish Town), e micuta de statura si nu iti sare rapid in ochi...eu am fost la ea pe la 14:30 si zicea ca nu mai sta foarte mult (incepuse la 12:00)...Ms de info! Sta pe sensul spre Ploiesti sau vis-a-vis? Link spre comentariu
bob123 Reputație: 631 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ms de info! Sta pe sensul spre Ploiesti sau vis-a-vis?Spre Ploiesti (pe partea cu cartier Albert) Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 460 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Am colindat pe raza Ploiestului, la indicile si punctele dete de voi, dar slaba e oferta, era o tipa inainte de Romanest, dar..., intre judetean si giratoriu de la autostrada nimic, la shoping city center in giratoriu o fatuca de etni care lasa de dorit, la sensul suspendat iar nimic si asa am intors cu buzele unflate.O seara minunat si succese maxime! 1 Link spre comentariu
sandokn Reputație: 9 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 19, 2019 -Salutare Azi am testat și eu dameza din zona Judetean...Irish TownSe numește Diana , are 20 ani, blonda, o țărăncuța frumusica, sâni tari și frumosi...Păsărica neepilatat....avea lejer 5-6zile...(60OP/60NP), negociat 100, început cu un oral protejat 7/10, continuat de poziția mama iedului 7/10, nu este larga...fără mirosuri suspecte ....nu se mișcă, nu geme... nu da contre...nu comenteaza la schimbarea de poziție, finalizat in balonașPer ansamblu ...nu este rea !!!Va urez ciocane tari !!! 2 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Nimeni nu a putut face rost de un număr de telefon al domnișoarei?Pe puștoaica asta aș duce'o pe cameră la un hotel..s'o fuți liniștit 2-3 numere ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ‘🼠Link spre comentariu
adriano_nr23 Reputație: 42 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Gagica de la intrare in pădurea de la Românești pare că a schimbat parcarea . Se afla fix la jumătatea pădurii pe sensul de mers București Ploiesti :) Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Poate-i strategie de marketing cu aia de la Romanesti.In prima parte a zilei sta pe sensul Ploiesti-Buc si se muta ca e fluxul mai mare dupa pe Buc-Ploiesti 🤣🤣 Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Am trecut acum pe la brazi , si era bruneta acolo , vorbea la telefon , cum cobori podul de la brazi spre autostrada , n am oprit , bafta 👌 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Poate-i strategie de marketing cu aia de la Romanesti.In prima parte a zilei sta pe sensul Ploiesti-Buc si se muta ca e fluxul mai mare dupa pe Buc-Ploiesti 🤣🤣:)) hai sa rezolv enigma. Sunt 2 bucati ciorite, una sta in parcare la intrare in padure imediat dupa camerele de rovigneta(sensul de mers catre bucuresti) si cealalta pe la jumatate padurii sensul de mers catre ploiesti. Astazi la ora 14 erau amandoua la treaba, sunt usor de confundat, fiind negre amandoua si avand aceeasi statura Link spre comentariu
albatros96 Reputație: 28 Postat Septembrie 20, 2019 Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 unde la judetean ? in 2 zile am eu drum si stau toata ziua sa o incerc !!!! Link spre comentariu
4bogd4 Reputație: 158 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 20, 2019 :)) hai sa rezolv enigma. Sunt 2 bucati ciorite, una sta in parcare la intrare in padure imediat dupa camerele de rovigneta(sensul de mers catre bucuresti) si cealalta pe la jumatate padurii sensul de mers catre ploiesti. Astazi la ora 14 erau amandoua la treaba, sunt usor de confundat, fiind negre amandoua si avand aceeasi staturaȘi care este cea care face și anal? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum