andreeamarina Reputație: 165 Postat Aprilie 28, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Doar oral 60ron 15minoral normal un nr 80ron 30minoral normal o ora 120ron 2finalizariun nr sex total 120ron 30mino ora sex total 200ron 2finalizario noapte oral normal 500ron cate finalizari vreio noapte sex total 700ron cate finalizari vrei0747758833 Link spre comentariu
gigel1970 Reputație: -21 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Partajează Postat Aprilie 28, 2015 Doar oral 60ron 15minoral normal un nr 80ron 30minoral normal o ora 120ron 2finalizariun nr sex total 120ron 30mino ora sex total 200ron 2finalizario noapte oral normal 500ron cate finalizari vreio noapte sex total 700ron cate finalizari vrei0747758833Eu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie. Ceva de genul asta ai putea? 1 Link spre comentariu
cristigl Reputație: 73 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Eu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie. Ceva de genul asta ai putea?Ia pastile scumpule pana nu e prea tarziu! 1 Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Aprilie 29, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2015 Asta nu mai poate fi salvat.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum