advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 30, 2015 Chiar e o veste buna. Din pacate, eu nu voi ajunge la mare anul asta. Lasa ca te iau eu de o aripa si te dau cu ... patratelele de nisip 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 30, 2015 Lasa ca te iau eu de o aripa si te dau cu ... patratelele de nisipOk, am o banuiala, dar nu vreau sa ma amagesc degeaba asa ca musai sa testez daca-i chiar el... ????? http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20070819174055/uncyclopedia/images/b/be/200px-Dancing_Banana.gif?
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Votez Pheonix si de ce ? Nu ma asocia cu toți alcoliştii! )) 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Votez Pheonix si de ce ? Asociaza-l cu toti drogatii...
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Asociaza-l cu toti drogatii... Doamne-ajuta ca nu cu nebunii bolnavi,uăp,uăp!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Doamne-ajuta ca nu cu nebunii bolnavi,uăp,uăp! Exista si nebuni sanatosi?
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Exista si nebuni sanatosi? What A fuck,what two fucks! Nu cred...exista doar simplu,nebuni,cu care o mai scoti la capat,cateodata,si exista nebuni bolnavi,care,in proportie de 95% nu mai pot fi 'tratati'(n-am indraznit sa zic salvati)... cei 5% avand mari emotii,ca se vor duce si ei pe pulă,de unde si panica de nepravazut! Alta vorba...cica, 'Dau in bobi,dau in cenuşă,vreau ca ala sa ma fută'! ))
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 What A fuck,what two fucks! Nu cred...exista doar simplu,nebuni,cu care o mai scoti la capat,cateodata,si exista nebuni bolnavi,care,in proportie de 95% nu mai pot fi 'tratati'(n-am indraznit sa zic salvati)... cei 5% avand mari emotii,ca se vor duce si ei pe pulă,de unde si panica de nepravazut! Alta vorba...cica, 'Dau in bobi,dau in cenuşă,vreau ca ala sa ma fută'! )) Dau in bobi si in ce vreau, sunt o Doamna, ce plm! Plictiseala ne omoara, in rest ne cresteau aripi de cat de sfinti am fi...
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 30, 2015 Dau in bobi si in ce vreau, sunt o Doamna, ce plm! Plictiseala ne omoara, in rest ne cresteau aripi de cat de sfinti am fi... Ciudat, pene vad ca le-au crescut multora.
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Dau in bobi si in ce vreau, sunt o Doamna, ce plm! Plictiseala ne omoara, in rest ne cresteau aripi de cat de sfinti am fi... Nu ne cresteau aripi in rest Amada,In rest de futem,si nu ne plictisim! Eu ti-am mai spus ca sexul chiar este ceva placut,tu nu,si nu!.............
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Nu ne cresteau aripi in rest Amada,In rest de futem,si nu ne plictisim! Eu ti-am mai spus ca sexul chiar este ceva placut,tu nu,si nu!............. Sa nu-mi spui ca vroiai sa-mi faci o demonstratie... Sexul e super placut, depinde cu cine...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Ciudat, pene vad ca le-au crescut multora. http://media.giphy.com/media/5xqKWd6761tkY/giphy.gif
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 30, 2015 Tot la pasari prajite iti sta gandul...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Tot la pasari prajite iti sta gandul... Da, ca tu le vroiai animale de companie... Azi am fost modesta, doar niste oua batute cu ceafa afumata...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Postat Aprilie 30, 2015 Nu ma asocia cu toți alcoliştii! ))Si eu consum..........alcool
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Si eu consum..........alcool Sanatate multa!...ce sa zic? P.S: Oricum,nu imi amintesc ca eu sa fi scris pe undeva ca n-ai fi alcolist! 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Sa nu-mi spui ca vroiai sa-mi faci o demonstratie... Sexul e super placut, depinde cu cine... Gott bewahre! Stop giving in bob-s,give blowjobs!(instead)
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Sanatate multa!...ce sa zic? P.S: Oricum,nu imi amintesc ca eu sa fi scris pe undeva ca n-ai fi alcolist! Nesimtit esti cu mortii tai cu tot!
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Nesimtit esti cu mortii tai cu tot! Uite ca reusesti sa ma lasi si fara replica,si m-am indoit de inteligenta ta... Nu stiu daca sa-ti iau mortii in pula,sau sa te compatimesc!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Uite ca reusesti sa ma lasi si fara replica,si m-am indoit de inteligenta ta... Nu stiu daca sa-ti iau mortii in pula,sau sa te compatimesc! In care pula? Stii tu ce e aia pula cand ai o scobitoare?! 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 In care pula? Stii tu ce e aia pula cand ai o scobitoare?! Imi provoci un fel de mila scârbita!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 30, 2015 Imi provoci un fel de mila scârbita! Asta s-o spui mutului, eu stiu exact ce iti provoc...Dar mai insista ca sa-ti provoc mai mult...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Postat Aprilie 30, 2015 Sanatate multa!...ce sa zic? P.S: Oricum,nu imi amintesc ca eu sa fi scris pe undeva ca n-ai fi alcolist! Hai sictir !
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 30, 2015 Asta s-o spui mutului, eu stiu exact ce iti provoc...Dar mai insista ca sa-ti provoc mai mult... Iesi frătica din lumea aia nebuna a ta,undei ii consideri pe toti Sclavi,sclavi care îngenuncheaza in fața ta,si care iti lasa bale pe labii(ce urat a sunat asta...).Realitatea nu sta in camera aia,unde te inchizi tu,si intri in lumi doar de tine stiute,unde speri sa gasesti antidotul imortalitatii,fiindca ti-e frica sa traiesti.Pur!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum