advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 30, 2015 iti placea atunci ca erai strungar si luai bilete de la sindicat, acu tre sa te duca capu ca sa faci bani ca sa te duci in concediu. hai sictir, fute-ne-am in castroanele tale de 1mai !Esti "bun"! Strungar nu am fost niciodata si nu te-am înjurat niciodată. Sa intelege ca esti unul din idiotii care a dat 700 euro/noapte aici cand putea sa ii cheltuiasca mai cu folos si mai plăcut. Ia zi, cum iti merge alba neagra?
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Postat Aprilie 30, 2015 Sper in compania cateorva fete de pe nimfomane.com 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 30, 2015 Esti "bun"! Strungar nu am fost niciodata si nu te-am înjurat niciodată. Sa intelege ca esti unul din idiotii care a dat 700 euro/noapte aici cand putea sa ii cheltuiasca mai cu folos si mai plăcut. Ia zi, cum iti merge alba neagra?merge struna atata timp cat vor exista prosti ca tine :-)))la cacat, bestia dreacu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 30, 2015 merge struna atata timp cat vor exista prosti ca tine :-)))la cacat, bestia dreacu La care cacat, la ala in care esti tu? Sau esti chiar tu un cacat? Ai de grija ca te vede Siana si te face iar sa vorbesti singur terminatule!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 30, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 30, 2015 La care cacat, la ala in care esti tu? Sau esti chiar tu un cacat? Ai de grija ca te vede Siana si te face iar sa vorbesti singur terminatule!sa am de grija? )) sa ai tu de pula mea cine e ma acolo in poza cu pufoaicele alea, tu cu nevasta-ta? de ce ai mascat-o , e naspa? ))
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2015 Postat Aprilie 30, 2015 Va simteti bine , ha?
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 1, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 1, 2015 sa am de grija? )) sa ai tu de pula mea cine e ma acolo in poza cu pufoaicele alea, tu cu nevasta-ta? de ce ai mascat-o , e naspa? ))Chiar daca as vrea sa am grija, nu am de ce. Nu ai tu mă pula bulangiule! Ia spune, in jilava te-au educat aia, te-au facut posta de asta ai comportamentul asta de fetitza muista? Mai mult ca sigur ca da muista mica cu gura plina!
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 1, 2015 Atata va certati, parca n-ati sti ca pana la urma finalul e tot timpul acelasi: apare ingineru' si fwte o replica de ne amuteste pe toti... On-toping: acasa, linistit si molcom
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 1, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 1, 2015 prin munca = distractie si placere 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 1, 2015 Muncă și iar muncă...și de 1 mai...nu-mi place
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Mai 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 1, 2015 Prin munca munca si iar munca !
lana Reputație: 3245 Postat Mai 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 1, 2015 La noi pe litoral prețurile sunt de mult exagerate pentru calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând, pentru "frumusețea" Marii Negre. Să recunoaștem, avem una dintre cele mai urâte mări din lume, poate sunt si altele mai urate, dar nu imi vin mie acum in minte și daca sunt, nu cred că se îngrămădește nimeni să plătească 700€ pe noapte, sau chiar mai mult. Pe mine 1 Mai m-a prins pe o plaja ca in reclame, cu nisip pudră și cu apă cristalină și turquoise. Și ce credeți, am plătit puțin mai mult de 700€ pe zi, pe o vilă cu 4 camere fix pe plajă, cu toate serviciile incluse fix ca la hotel. Păcat totuși că este atât de departe de Romania 6
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Mai 1, 2015 Chiar daca as vrea sa am grija, nu am de ce. Nu ai tu mă pula bulangiule! Ia spune, in jilava te-au educat aia, te-au facut posta de asta ai comportamentul asta de fetitza muista? Mai mult ca sigur ca da muista mica cu gura plina!am oameni, e plin de prosti ca tine aicisha :-))
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Mai 1, 2015 La noi pe litoral prețurile sunt de mult exagerate pentru calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând, pentru "frumusețea" Marii Negre. Să recunoaștem, avem una dintre cele mai urâte mări din lume, poate sunt si altele mai urate, dar nu imi vin mie acum in minte și daca sunt, nu cred că se îngrămădește nimeni să plătească 700€ pe noapte, sau chiar mai mult. Pe mine 1 Mai m-a prins pe o plaja ca in reclame, cu nisip pudră și cu apă cristalină și turquoise. Și ce credeți, am plătit puțin mai mult de 700€ pe zi, pe o vilă cu 4 camere fix pe plajă, cu toate serviciile incluse fix ca la hotel. Păcat totuși că este atât de departe de Romania image.jpgimi dai voie sa pun o poza cu vila, sa vada si fraierii ca advanced unde sta lumea buna? )
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Mai 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 1, 2015 imi dai voie sa pun o poza cu vila, sa vada si fraierii ca advanced unde sta lumea buna? ) 6
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 1, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 1, 2015 Pe nimfomane
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Mai 1, 2015 2 extraterestrii se holbeaza la Pamant si comenteaza :-Ce-o fi cu fumul ala ce se vede ? Iar e un atac nuclear ?-A , nu ! Azi e 1 Mai . Au iesit romanii la un gratar ! 6 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 1, 2015 Păcat totuși că este atât de departe de Romania Traducere: fara Jili, viata e pustiu 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Mai 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Mai 1, 2015 prima e bucatarie unde se facE sarmalili si a 2-a unde ai serverele? ))
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 1, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 1, 2015 Pe punte, cu putza la soare si un whiskey in mana.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 1, 2015 Lucrat cu drag si spor la pranz si seara relaxare foarte reusita la Dasha vecina-mea rusoaica.
cot Reputație: 836 Postat Mai 1, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 1, 2015 A fost o zi reusita alaturi de cei dragi. Sper ca si pentru voi.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 1, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 1, 2015 A fost o zi reusita alaturi de cei dragi. Sper ca si pentru voi.Daca consideri un tun de 76mm ca "cei dragi", da, a fost reusita )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum