Sari la conținut

Cum va relaxati de 1 Mai?

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

iti placea atunci ca erai strungar si luai bilete de la sindicat, acu tre sa te duca capu ca sa faci bani ca sa te duci in concediu. hai sictir, fute-ne-am in castroanele tale de 1mai !

Esti "bun"! Strungar nu am fost niciodata si nu te-am înjurat niciodată. Sa intelege ca esti unul din idiotii care a dat 700 euro/noapte aici cand putea sa ii cheltuiasca mai cu folos si mai plăcut. Ia zi, cum iti merge alba neagra?

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Sper in compania cateorva fete de pe nimfomane.com :)

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Esti "bun"! Strungar nu am fost niciodata si nu te-am înjurat niciodată. Sa intelege ca esti unul din idiotii care a dat 700 euro/noapte aici cand putea sa ii cheltuiasca mai cu folos si mai plăcut. Ia zi, cum iti merge alba neagra?

merge struna atata timp cat vor exista prosti ca tine :-)))

la cacat, bestia dreacu 

Postat

merge struna atata timp cat vor exista prosti ca tine :-)))la cacat, bestia dreacu 

La care cacat, la ala in care esti tu? Sau esti chiar tu un cacat? Ai de grija ca te vede Siana si te face iar sa vorbesti singur terminatule!

Postat

La care cacat, la ala in care esti tu? Sau esti chiar tu un cacat? Ai de grija ca te vede Siana si te face iar sa vorbesti singur terminatule!

sa am de grija? :))) sa ai tu de pula mea

cine e ma acolo in poza cu pufoaicele alea, tu cu nevasta-ta? de ce ai mascat-o , e naspa? :)))

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Va simteti bine , ha?

Reputație: -2693
Postat

sa am de grija? :))) sa ai tu de pula mea cine e ma acolo in poza cu pufoaicele alea, tu cu nevasta-ta? de ce ai mascat-o , e naspa? :)))

Chiar daca as vrea sa am grija, nu am de ce. Nu ai tu mă pula bulangiule! Ia spune, in jilava te-au educat aia, te-au facut posta de asta ai comportamentul asta de fetitza muista? Mai mult ca sigur ca da muista mica cu gura plina!

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Atata va certati, parca n-ati sti ca pana la urma finalul e tot timpul acelasi: apare ingineru' si fwte o replica de ne amuteste pe toti...

On-toping: acasa, linistit si molcom :)

Reputație: 3245
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

La noi pe litoral prețurile sunt de mult exagerate pentru calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând, pentru "frumusețea" Marii Negre. Să recunoaștem, avem una dintre cele mai urâte mări din lume, poate sunt si altele mai urate, dar nu imi vin mie acum in minte și daca sunt, nu cred că se îngrămădește nimeni să plătească 700€ pe noapte, sau chiar mai mult. Pe mine 1 Mai m-a prins pe o plaja ca in reclame, cu nisip pudră și cu apă cristalină și turquoise. Și ce credeți, am plătit puțin mai mult de 700€ pe zi, pe o vilă cu 4 camere fix pe plajă, cu toate serviciile incluse fix ca la hotel. Păcat totuși că este atât de departe de Romania :(post-149300-0-17265700-1430501668_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Chiar daca as vrea sa am grija, nu am de ce. Nu ai tu mă pula bulangiule! Ia spune, in jilava te-au educat aia, te-au facut posta de asta ai comportamentul asta de fetitza muista? Mai mult ca sigur ca da muista mica cu gura plina!

am oameni, e plin de prosti ca tine aicisha :-))

Postat

La noi pe litoral prețurile sunt de mult exagerate pentru calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând, pentru "frumusețea" Marii Negre. Să recunoaștem, avem una dintre cele mai urâte mări din lume, poate sunt si altele mai urate, dar nu imi vin mie acum in minte și daca sunt, nu cred că se îngrămădește nimeni să plătească 700€ pe noapte, sau chiar mai mult. Pe mine 1 Mai m-a prins pe o plaja ca in reclame, cu nisip pudră și cu apă cristalină și turquoise. Și ce credeți, am plătit puțin mai mult de 700€ pe zi, pe o vilă cu 4 camere fix pe plajă, cu toate serviciile incluse fix ca la hotel. Păcat totuși că este atât de departe de Romania :(attachicon.gifimage.jpg

imi dai voie sa pun o poza cu vila, sa vada si fraierii ca advanced unde sta lumea buna? :))

• Administrator
Reputație: 114583
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

imi dai voie sa pun o poza cu vila, sa vada si fraierii ca advanced unde sta lumea buna? :))

pre_1430508942__saracie-604-remus-suciu.

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

2 extraterestrii se holbeaza la Pamant si comenteaza :
-Ce-o fi cu fumul ala ce se vede ? Iar e un atac nuclear ?
-A , nu ! Azi e 1 Mai . Au iesit romanii la un gratar !

• Like 6
  • Minus 2
Postat

pre_1430508942__saracie-604-remus-suciu.

prima e bucatarie unde se facE sarmalili si a 2-a unde ai serverele? :)))

Reputație: 5778
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Lucrat cu drag si spor la pranz si seara relaxare foarte reusita la Dasha vecina-mea rusoaica.

Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

A fost o zi reusita alaturi de cei dragi. Sper ca si pentru voi.

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

A fost o zi reusita alaturi de cei dragi. Sper ca si pentru voi.

Daca consideri un tun de 76mm ca "cei dragi", da, a fost reusita :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...