Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2018 Postat Iulie 27, 2018 Zerrcore spune : Eva... Eva ...offf te 😘😘😘😘 Dragoste e frumoasa când e la distanță ;)!!! 🙈 39
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 27, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 27, 2018 🙈 💙😘💋🥂
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 urmeaza sa-i trimita Eva o bezea lui zerrcore.sunteti pe faza? 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 30, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 30, 2018 urmeaza sa-i trimita Eva o bezea lui zerrcore.sunteti pe faza? Ce bezea ??? Va primi ea altceva ðŸ’😘🥂
andreib24 Reputație: 322 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 imi tot amintesc si ii simt lipsa lui coderedcum le desfiinta el fizic pe cele care nu erau atat de superbicioase pe cat o ardeau... scurt la obiect si cu argumente
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 30, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 30, 2018 Ce bezea ???Va primi ea altceva O ceri aici, in direct? 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 30, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 30, 2018 O ceri aici, in direct?Pun Poze dupA cerere si Daca va accepta !!!ðŸ’
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 30, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 30, 2018 Pun Poze dupA cerere si Daca va accepta !!! Secretul e sa pastrati distanta ca sa rameneti la fel de apropiati.
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 30, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 30, 2018 Își va încheia detașarea dacă se accepta ;) .... @eva :*
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 30, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 30, 2018 Își va încheia detașarea dacă se accepta ;) .... @eva :* Si cariera. Doamne fereste! Pentru o fericire vremelnica a doi oameni, care oricum se vor plictisi unul de altul, ai lasa colegii tai cu buza umflata? Pai cum era vorba aia cu prajitura si cu prietenii? Lasa dom'le sa se ajunga la toata lumea, ca dai in diabet singur! Toata ziua iti face bezele. Mai in gluma, mai in serios, cred ca abia astepta s-o ceri. Felicitari!
biatlonist Reputație: 929 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 Oameni buniiii omul poate s a îndrăgostit o place rău pe evaa asta e nu cred că îi ceva tragic în asta.Ma rogg ii doar o părere proprie. 1
ultravox Reputație: 191 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 Oameni buniiii omul poate s a îndrăgostit o place rău pe evaa asta e nu cred că îi ceva tragic în asta.Ma rogg ii doar o părere proprie.Ete pl, e pe mai multe topice cu texte asemanatoare. Bleah ! 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 30, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 30, 2018 Ete pl, e pe mai multe topice cu texte asemanatoare. Bleah !Cu Eva mereu e ceva special ;) întreabo pe ea mai bine ;)!
biatlonist Reputație: 929 Postat Iulie 30, 2018 Postat Iulie 30, 2018 Ete pl, e pe mai multe topice cu texte asemanatoare. Bleah ! O fi așa? Mă rog fiecare face ce ii place,eu zic că nimeni nu îi de condamnat.
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 30, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 30, 2018 Cu Eva mereu e ceva special ;) întreabo pe ea mai bine ;)! Adevarat. Toate fetele au ceva special. Nici ea nu face exceptie.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Postat Iulie 31, 2018 O recenzie cand mai vedem si noi? Ca de la atatea dulcegarii, e risc de diabet.
tripleti Reputație: 80 Postat Iulie 31, 2018 Oras:here Oras:here Postat Iulie 31, 2018 O recenzie cand mai vedem si noi? Ca de la atatea dulcegarii, e risc de diabet. Cand ii faci o vizita.
terente8 Reputație: -41 Postat Iulie 31, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Buna baieti!Astazi lucrez pana la ora 20:00si asta i stancuta?
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 31, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Iulie 31, 2018 :* 💙
vreaulacaty Reputație: 200 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Aici Oras:Aici Postat Iulie 31, 2018 Ai mesageria full.
erotik Reputație: 299 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Salutare tuturor, aseara am sunat la Eva si am facut o programare pentru astazi.Asa ca am inceput ziua si luna august intr-un mod destul de placut, alaturi de EvaProgramarea a fost respectata de ambele parti, iar locatia este destul de OK.Imediat ce am intrat pe usa, ca de obicei Eva foarte lipicioasa stie sa se faca placuta si dorita.Dupa dusul de rigoare desi veneam curat de acasa, am inceput cu sarutari fierbinti si mangaieri pe tot corpul ei frumos, a urmat un oral protejat care nici nu stiu cum s-a transformat intr-un 69 frenetic, pasarica dulce si savuroasa. Era sa ma termine rapid in 69, dar am schimbat pozitia si am trecut deasupra unde ne-am cam dat contre pana la finalizarea glorioasa. A avut grija sa ma curete cu servetel umed si sa colecteze prezervativul.Dupa ceva socializare am inceput cu sarutati pe sani si coapse, apoi a trecut ea deasupra unde se misca bestial sus-jos, fata-spate, opturi ... la un moment dat mi-a citit gandul si a propus sa o iau prin spate, asa ca s-a pozitionat provocator la marginea patului si ne-am dezlantuit un pic cu gemete de ambele parti.Note .. ok:Locatia - 10, tot ce vrei! inclusiv ACGFE - 10, e foarte lipicioasa, atractiva, frumusica + FK sustinutla corp: 10+Oral: 8, pentru ca e protejatNormal: 10, se misca bineDe revenit, DA, cat de curand si cu cea mai mare placereD2D 50 de minute, 250 lei.Te pupic Eva si ne revedem cu forte noi 7
tripleti Reputație: 80 Postat August 3, 2018 Oras:here Oras:here Postat August 3, 2018 Ti-am zis ca te spun. 1
zerrcore Reputație: 852 Postat August 4, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat August 4, 2018 Ti-am zis ca te spun. Știe ca are bărbat frumos si elegant ;)!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum