zerrcore Reputație: 852 Postat August 28, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat August 28, 2018 Sclavule Vb de tine ? Link spre comentariu
_comisarul_ Reputație: -328 Postat August 28, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Partajează Postat August 28, 2018 Vb de tine ?Nu fa pe prostul ca stii bine la cine ma refer 1 5 Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Partajează Postat August 29, 2018 Disponibila :inlovee Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat August 29, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat August 29, 2018 Nu fa pe prostul ca stii bine la cine ma referLasa-l bre sa se simteasca si el bine,asa le place unora😂😂. 4 Link spre comentariu
allisalie Reputație: 238 Postat August 31, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Partajează Postat August 31, 2018 BunaPana le ce ora lucrezi azi? Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 disponibila :kiss3 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Așa ocupată .... așa greu sa dau de tine ... Eva Eva ... iar sar oamenii si zic ca s sclav si eu doar am o simpatie Ptr tine Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 1, 2018 cu zdreanta aia alesandra acum sarlotica ce-ai facut? Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 1, 2018 cu zdreanta aia alesandra acum sarlotica ce-ai facut?Labus da quotes ca nu sta dupa toti trepadusii.... Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 :inlovee Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 poza asta de la profil ti-am facut-o eu? Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Partajează Postat Septembrie 4, 2018 poza asta de la profil ti-am facut-o eu?da 36 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Eva e forta, multi pleaca indragostiti de la domnisoara lasciva :x :x Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 cand am plecat eu, a ramas ea indragostita 2 Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Septembrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ea, oricum, se indragosteste repede, dar ii trece la fel de repede. 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 6, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ehe in sufletul ei este doar un singur loc ... doar o iubire ;) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Dc spui ca e si fidela, te cred Link spre comentariu
Vizitator evasexy24 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 cand am plecat eu, a ramas ea indragostitainvers 37 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 inversDeci erai outcall? 9 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 da, da uitasem 1 1 Link spre comentariu
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Septembrie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Sa recunoastem ca to(n)ti o iubim! Unii o ora, altii o viata. Important e ca cel pe care-l iubeste ea sa n-o iubeasca cu ora. 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Nu știu cine o iubește și cine nu dar am fost și eu de citeva ori la Evita mai de mult cei drept,și pot spune că îi tare buna la fututt,o suge mișto și se regulează foarte foarte fainn. Link spre comentariu
frankvanboer Reputație: -1 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Nu știu cine o iubește și cine nu dar am fost și eu de citeva ori la Evita mai de mult cei drept,și pot spune că îi tare buna la fututt,o suge mișto și se regulează foarte foarte fainn.Aha, și vrei să te credem pe cuvânt? Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Aha, și vrei să te credem pe cuvânt?Aha, și vrei să te credem pe cuvânt?Aha, și vrei să te credem pe cuvânt? Spui citez,sa te credem pe cuvînt am încheiat citatul.Sa înțeleg că reprezinți un grup? Nu mă interesează dacă tu sau grupul pe care îl reprezintă mă crezi sau credeți pe cuvînt,e treabă ta sau a voastră,eu am spus cum a fost atunci cînd am vizitat o.Acum nu mai știu,poate s a schimbat sau poate nu.Mergi,fa i o vizită și poate ne spui și noua cum a fost.O noapte foarte liniștită. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Spui citez,sa te credem pe cuvînt am încheiat citatul.Sa înțeleg că reprezinți un grup? Nu mă interesează dacă tu sau grupul pe care îl reprezintă mă crezi sau credeți pe cuvînt,e treabă ta sau a voastră,eu am spus cum a fost atunci cînd am vizitat o.Acum nu mai știu,poate s a schimbat sau poate nu.Mergi,fa i o vizită și poate ne spui și noua cum a fost.O noapte foarte liniștită. ai pus-o s-o ia in gura fara preze? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum