Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai pot da accept mi-au trimis prea multi cereri insa imi poti trimite mesaj

Ti-au virusat messul clujenii. :D
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

No ca de mult nu mi-am mai pus poze noi astazi sunt facute

Una cu păsărică nu ai?
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Una cu păsărică nu ai?

Pai daca imi vezi pasarica in poze ce mai ramane de vazut la fata locului ?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Crei sa fac misto de tine la o cafea over night ? =))

Ugh... mancati-as nasu tau... dar stii regula, nu? Ala care sta mai mult dedesubt face micul dejun. :)

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Ugh... mancati-as nasu tau... dar stii regula, nu? Ala care sta mai mult dedesubt face micul dejun. :)

hary eu cred ca tu vrei sa faci micul dejun,sau o sa primesti tu micul dejun la pat?

Postat

hary eu cred ca tu vrei sa faci micul dejun,sau o sa primesti tu micul dejun la pat?

El o sa il faca =))

Postat

E orcum tu stai mai mult dedesupt mie imi place la inaltime :,))-&

Io cre'ca tie ti-e lene sa faci de mancare. =))

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Sa reamintim:

Observ ca nu numai imbecilii se dau in stamba p-aici ... ci si analfabetele carora le recomand sa cante la alta masa; dupa cum spuneam nu socializez cu analbatii, idiotii, prostii si cei cu probleme psihice. Este valabil si pentru genul feminin. 

No vezi alinuto ca o belisi degeaba azinoapte? :) Ui ca sorina nu fu incantata de 'interventiile' tale si te facu analfabeta! Pardon! Nu ea te facu , ci tu te facusi , sorina doar observa:). Plm io ti-am zis sa dormi! Tu nu si nu!:). Auzi, daca vrei sa canti cum iti zice sorina, la alta masa, canta la 'flaut'! :)))))))))))

In ce priveste genul alinutei, sorina zice ca ar fi feminin. Acu si io credeam tot asa dar ...alinuta zicea ceva de genul' sac mai dic':))))))))) de unde trag concluzia ca e discutabila treaba. De asta ciurucurel si-a facut repede programare la ea!:))))))))

• Like 1
Vizitator pustiu84
Postat

Ui ca sorina nu fu incantata de 'interventiile' tale si te facu analfabeta!

Ca sa fim onesti, nici pe tine nu te-a laudat...

Postat

Ca sa fim onesti, nici pe tine nu te-a laudat...

pustiule nu ai vazut ca maxitaxi asta este imbecilul principal?

el vorbeste de altii,care ar trebui sa taca.

=))

Vizitator
Postat

Ar trebui sa faca Pisicu' un rank special pentru Max, "Distrugatorul de Topice" sau ceva asemanator :ewpu :dodgy:

• Like 1
Postat

Ar trebui sa faca Pisicu' un rank special pentru Max, "Distrugatorul de Topice" sau ceva asemanator :ewpu :dodgy:

=))

Nu colegu ca nu merita nici macar bagat in seama.

nu ai citit pe alt topic ce duma avea ca el a vb cu pisic in pm si el nici nu avea pm.

ps:pisic ne poti comfirma ceva?

• Like 1
Postat

:iagree .Io i-am zis! El ...o da cu 'aparitia in cancan'.Plm o fac si pe aia de trebe!:). Fuck tot ce trebe pentru binele 'comunitatii'.Lopix, man, te rog explicai tu la prostu satului ce inseamna 'pamflet'.

• Like 1
Postat

:))))))))))))))) daca pisic nu-i raspunde la ciurucurel inseamna ca nu e OM. Plm dupa ce azinoapte si-a luat-o in muie:))))))), si-a luat-o si de dimineata de la sorina. va dati seama? E distrus. Acu sta si se intreaba daca io am avut 'discutii' cu pisic in PM:))))))))))))). Plm e deliciu!Jur...rad de unu singur in fata calculatorului. Ciurucurel crede orice!:)))))))))))))))). ciurucurele fa presiune la pisic sa te lamureasca. apoi ca si colegu tau stalingrad ORDONA-I sa ma baneze!:)))))))))))))

=))

Nu colegu ca nu merita nici macar bagat in seama.
nu ai citit pe alt topic ce duma avea ca el a vb cu pisic in pm si el nici nu avea pm.
ps:pisic ne poti comfirma ceva?

• Like 1
Postat

:))))))))))))))) daca pisic nu-i raspunde la ciurucurel inseamna ca nu e OM. Plm dupa ce azinoapte si-a luat-o in muie:))))))), si-a luat-o si de dimineata de la sorina. va dati seama? E distrus. Acu sta si se intreaba daca io am avut 'discutii' cu pisic in PM:))))))))))))). Plm e deliciu!Jur...rad de unu singur in fata calculatorului. Ciurucurel crede orice!:)))))))))))))))). ciurucurele fa presiune la pisic sa te lamureasca. apoi ca si colegu tau stalingrad ORDONA-I sa ma baneze!:)))))))))))))

Stai linistit ca nu cred tot ce misca.

Si nu stiu cine a luat muie azi noapte si de la bebelusa si de la mine.Mai ai tupeu sa iti deschizi gura ma?Ti-ai zis azi noapte bebelusa ca a simntit damful pana la ea,si daca pute pana acolo este grav idiotule!

ai scapat azi noapte nu ti-ai pus streangul in gat de nervi?

=))

Postat

No vezi alinuto ca o belisi degeaba azinoapte? :) Ui ca sorina nu fu incantata de 'interventiile' tale si te facu analfabeta! Pardon! Nu ea te facu , ci tu te facusi , sorina doar observa:). Plm io ti-am zis sa dormi! Tu nu si nu!:). Auzi, daca vrei sa canti cum iti zice sorina, la alta masa, canta la 'flaut'! :)))))))))))

In ce priveste genul alinutei, sorina zice ca ar fi feminin. Acu si io credeam tot asa dar ...alinuta zicea ceva de genul' sac mai dic':))))))))) de unde trag concluzia ca e discutabila treaba. De asta ciurucurel si-a facut repede programare la ea!:))))))))

:iagree .Io i-am zis! El ...o da cu 'aparitia in cancan'.Plm o fac si pe aia de trebe!:). Fuck tot ce trebe pentru binele 'comunitatii'.Lopix, man, te rog explicai tu la prostu satului ce inseamna 'pamflet'.

Iar ai venit ba laba trista ? Dute dracu la pascut, ca vad ca ti-e foame rau si mananci prea mult cacat pe aici. Hai marș si joaca in alta curte ca amea e ocupata si azi nu am chef dw prostiile tale..hai zit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...