Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si apropo , si creierul si sufletul si sănătatea mi-o vând in acest job. O fac cu, cap, pun suflet, si sexul in exces cam dăunează

Esti bolnava?!?! Cu cat ai dat kilu'?!?!

La cum scrii se vede ca ti-ai vandut creierul. =))

Iar mesaj pentru fete: atâta Timp cat esti mai ieftină decât mine nu îți permit sa îmi comentezi

Defineste ieftin. ;)

Apropo, stii cat fac 2+2:2 ?!?! 

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.

Iar mesaj pentru fete: atâta Timp cat esti mai ieftină decât mine nu îți permit sa îmi comenteze

Madam, eu ti-am facut o serie de complimente. Faptul ca nu cer 100 euro pe ora nu ma face mai fraiera decat tine.

Daca ai citit printre randuri ce am scris eu sau ai  citit tot si nu ai priceput mesajul....revin la parerea ca esti o pitipoanca (de data asta este o jignire)

Sorina, ai cuvantul.

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

Esti bolnava?!?! Cu cat ai dat kilu'?!?!

La cum scrii se vede ca ti-ai vandut creierul. =))

Defineste ieftin. ;)

Apropo, stii cat fac 2+2:2 ?!?! 

Ce rea esti....offf.In calculul ei mai bine ai 2 clienti cu 400 decat 10 cu 250.Ntt,nici atata nu stii?Stai linsitita ca ea la asta s-a referit cu ieftina,nu la ce metafore ai tu in cap.Aia chill ca n-a inteles  =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Draga Sabrina "stay strong", eu chiar te sustin, pentru mine esti una din cele mai profesioniste(daca nu chiar cea mai profesionista nu vreu sa jignesc pe nimeni) si iti spun si motivul esti sungura sau printre putinele ramase care isi arata fatza in poze....asta mi se pare un lucru profesionist, afara toate escrotele isi arata fatza dar in ro nu....mi se pare cel mai ok sa iti arati fatza ca asa ficere client site la ce sa se astepte plus ca daca realitatea nu "bate" cu pozele poate pleca oricand...

din punct de vedere al aspectului tau fizic mi se pare super ok ca ti-ai pus si silicoane, chiar iti sta foarte bine si este justificat si pretul pe care il ceri(parerea mea).

inca nu am avut placerea sa te cunosc, dar sper sa ajung curand la tine pentru a putea lasa si o recenzie completa.....

inca o data stay strong si ramai cum esti ca iti sta bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...