Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

As dori o confirmare din partea unui admin. Daca vreau sa accesez " sectiunea privata " , primesc urmatoarea restrictie : " Accesul la aceasta sectiune este interzis. Ca sa poti avea acces aici este nevoie sa postezi recenzii si sa acumulezi minim 15 puncte de reputatie necesare pentru promovarea la grupul Serious Contributor." 

Mai este de actualitate acest aspect sau nu  ? Deoarece , daca mai este , numarul punctelor ar trebui sa-mi permita accesul , iar daca nu mai este , probabil ar trebui modificat . 

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Cu 4euro/lună accesezi orice vrei tu.

Reputație: 1673
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

As dori o confirmare din partea unui admin. Daca vreau sa accesez " sectiunea privata " , primesc urmatoarea restrictie : " Accesul la aceasta sectiune este interzis. Ca sa poti avea acces aici este nevoie sa postezi recenzii si sa acumulezi minim 15 puncte de reputatie necesare pentru promovarea la grupul Serious Contributor." 

Mai este de actualitate acest aspect sau nu  ? Deoarece , daca mai este , numarul punctelor ar trebui sa-mi permita accesul , iar daca nu mai este , probabil ar trebui modificat . 

din cate stiu eu pentru a fi promovat la grupul Serious Contributor , trebuie sa acumulezi minim 200 de postari 

• Like 1
Reputație: 9360
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Exact dupa 200 de postari...

Tu decizi daca vei fi verde sau galben!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...