mon ami Reputație: 98 Postat Mai 5, 2015 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 5, 2015 As dori o confirmare din partea unui admin. Daca vreau sa accesez " sectiunea privata " , primesc urmatoarea restrictie : " Accesul la aceasta sectiune este interzis. Ca sa poti avea acces aici este nevoie sa postezi recenzii si sa acumulezi minim 15 puncte de reputatie necesare pentru promovarea la grupul Serious Contributor." Mai este de actualitate acest aspect sau nu ? Deoarece , daca mai este , numarul punctelor ar trebui sa-mi permita accesul , iar daca nu mai este , probabil ar trebui modificat .
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 5, 2015 Cu 4euro/lună accesezi orice vrei tu.
cucu71 Reputație: 1673 Postat Mai 5, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 5, 2015 As dori o confirmare din partea unui admin. Daca vreau sa accesez " sectiunea privata " , primesc urmatoarea restrictie : " Accesul la aceasta sectiune este interzis. Ca sa poti avea acces aici este nevoie sa postezi recenzii si sa acumulezi minim 15 puncte de reputatie necesare pentru promovarea la grupul Serious Contributor." Mai este de actualitate acest aspect sau nu ? Deoarece , daca mai este , numarul punctelor ar trebui sa-mi permita accesul , iar daca nu mai este , probabil ar trebui modificat . din cate stiu eu pentru a fi promovat la grupul Serious Contributor , trebuie sa acumulezi minim 200 de postari 1
marix Reputație: 9360 Postat Mai 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2015 Exact dupa 200 de postari...Tu decizi daca vei fi verde sau galben!
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 7, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Mai 7, 2015 sau cacaniu cu dungi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum