Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Postarea de Andreea de noi poze si datorita faptului ca data trecuta m-am simtit bine si fiind si prin zona ei mi-am incercat norocul si am sunat-o si am intrebat-o daca pot sa-i fac o vizita. Cum raspunsul a fost afirmativ in 150 minute am fost la ea nu inainte de ai cumpara si apoi oferi un buchet de trandafiri cu ocazia zilei ei de nastere. Primirea a fost foarte calduroasa din partea ei, m-a imbratisat si m-a sarutat. Am fumat api o tigara si cum eram cam pe fuga am facut rapid un dus si m-am lasat in bratele ei. De fapt ea s-a pus in bratele mele si in timp ce ne sarutam ne-am intins pe pat si am continuat sa-i sarut buzele si apoi am continuat cu sanii ei apetisanti. Am trecut in 69 unde m-am delectat cu pasarica ei curata si epilata. La un moment dat eu eram in picioare si Andreea in genunchi se juca cu juniorul meu. Dar ce se mai juca ! Il lingea, il sugea, facea deep, aproape ca era sa ma termine. Dar cum vroiam sa bag si juniorul in pestera am montat rapid capisonul si am trecut la pozitia misionar, apoi in lotus pentru ca treminarea mea sa aiba in loc in lady on top. In tot acest timp Andreea a pus multa pasiune, ma saruta, ma mangaia, ma strangea in brate. La sfarsit mi-a dat servetele umede pentru igienizare .Nu m-a grabit nici o secunda. Fiind insa eu cel grabit, am facut repede un dus si ne-am luat ramas bun. Andreea este o prezenta foarte agreabila in compania caruia esti sigur ca intalnirea va fi foarte placuta  si vreau sa-i urez inca odata La multi ani, fericire si noroc in viata.

Notele:

Locatia 9,5 (garsoniera frumos amenajata),

Aspect 9

Atitudine 9

Oral 9,5

Normal 9

Igiena 10

GFE 9, FK

Cadou 150 Ron cam 40 de minute.

De vizitat.

• Like 15
Link spre comentariu

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare tuturor,

Actiunea s-a petrecut saptamana trecuta cand dupa o cina nereusita am simtit nevoia sa o vizitez pe tanara Andreea. Facut programare pe o ora mai tarzie si din cauza unor probleme la localul cu pricina am intarziat destul de mult si pentru asta scuze inca odata Andreea si multumesc pentru intelegere. Ajuns la locatia binecunoscuta am fost intampinat de gazela noastra exchipata cu un body negru si tocuri, foarte sexy de altfel. 

Am stat la o tigara m-a servit cu ultima tigara, un punct in plus si aici, am povestit una alta, am achitat halatul pentru o ora + FK 230 RON si am purces spre camera dezmatului unde dupa ce am scapat de haine am vizitat si baia pentru o improspatare. Intors la gazela incepe  cu un oral  de toata frumusetea cu atentie la zonele alaturate cu deep si schimbari de ritm, trec apoi si eu la gustat savarina epilata complet, imi propune 69 desigur ca nu am refuzat o astfel de priveliste si senzatie chiar daca soldatelul dadea semene de oboseala fiind destul de tarziu, dupa o zi de lucru si o seara cu mancat, baut si nervi. Trecem la ambalarea crenvustiului si in lady on top incepem sa facem un hot dog de toata frumusetea, saruturi pe sani, buze…, doamne parca si acum le simt, schimbam la misionar unde dupa multe saruturi si pompari ma lasa instalatia trecand desigur la dogy unde m-am re-ntalnit  cu contrele  superbe  insotite si de o priveliste  frumoasa a fundului care cerea la propriu sa fie tabacit bine de tot.

Cand am vazut ca nici cum nu-mi vine, m-am intanis langa Andreea si am tot povestit ca doi pensionari multe si marunte pana ce am ajuns sa ii urez si un sincer LA MULTI ANI, am fost primul sa stiti, dupa care trecand timpul si fiind amandoi obositi, am lasat-o sa-mi faca un oral urmat de o finalizare mult asteptata in guritza acesteia.

Am mai trecut odata pe la baie, imbracat, socializat si am ramas sa ne auzim cat mai curand, per total o experienta nu 100% reusita dar nu din cauza ei, iar pentru ea overall...nota bene.

Notele:

Modalitate de contact: telefonic  0763031162.

Aspect: 9 – arata foarte bine, abia astept sa se faca iar bruneta si sa-si faca ceva ce mi-a spus ca si-ar dori.

Oral: 10 – deep, atentie la zonele alaturate, CIM.
Normal : 9  – accepta orice pozitie, se implica.
Igiena: 10 – no comment.

GFE: 10  – ai ce povesti cu ea, stie sa se faca placuta si chiar te poti simtii ca si cu o veche prietena.

FK - DA

Halat: 230 RON    ON+CIM+NP+FK/ 1 ORA si ceva

Raport pret/calitate: foarte bun.

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...