skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 8, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani, Andreea 5
man@work Reputație: -2088 Postat Martie 8, 2016 Oras:. Oras:. Postat Martie 8, 2016 http://www.gifs-paradise.com/animations/animated-gifs-flowers-198.gif la multi ani ! 3
camarro Reputație: 2978 Postat Martie 8, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 8, 2016 Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare,zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant.La multi ani !!! 2
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Martie 8, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 8, 2016 Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 http://www.pozewallpaper.com/images/Wallpapere/Flori/poze_flori_67.jpg 6
rechinii77 Reputație: 50495 Postat Martie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 8, 2016 Iti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeaţa si… de dragoste necondiţionata. La Multi Ani, de Ziua Femeii” 5
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 La multi ani de 8 Martie !!! 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 8, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 8, 2016 La multi ani 3
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Martie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 8, 2016 4
ezemund Reputație: 3078 Postat Martie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 8, 2016 Dupa cum am zis , azi m-am prezentat la Andreea , spre rusinea mea , am uitat sa-i duc un buchet de 8 martie , asta e nu sunt un tip foarte atent , dar sper sa-i fi placut bomboanele . M-a asteptat in lenjerie intima si sus pe toc , desi am mai vizitat-o, m-a surprins cat de bunoaca si atragatoare era imaginea din fata mea . Ne-am intapinat cu scuttle saruturi pe gat , cat sa aprinda pofta si sa relaxeze situatia . Am stat apoi la o tigara , am povestit,intre timp ma analiza cu privirea ei seducatoare reusind sa-mi fure toate gandurile si sa ma aduca intr-o atmosfera de poveste orientala cu gheise , plina de realax si foarte excitanta . Am mers pana la baie sa-mi improspatez respitatia , dus facusem inainte , apare si ea goala cu miscari ca de felina , nu m-am abtinut s-o mangai asa pe la spate in fata oglinzii pentru cateva momente . Apoi am trecut in dormitor , nu mai conteneam din saruturi patimase , mi-au zburat hainele , nu mai stiu cand , cum . Si ea nu se oprea din saruturi pe buze , pe gat , umeri, corp curgand frumos spre juniorul meu . A inceput cu un oral cu miscari senzuale , eu in picioare ea pe marginea patului . Era parca un vis erotic ,cu saruturi cu gemete , in care doresti si esti dorit pana la epuizare . Apoi s-a ridicat in picioare in pat si iar saruturi mangaieri , nici nu mai stiam pe unde imi sunt mainile si ce fac , apoi am trecut si eu la oral , pasarica primitoare si incitanta , curata si atragatoare , o bucurie pentru simturi . Am mai stat asa intinsi la povesti si la o tigara , intre saruturi si mangaieri pana am pierut notiunea timpului , iar cand am realizat asta , m-am imbracat incaltat , inca un sarut pe pasarica si am plecat Ne-am mutat apoi in 69 , oral cu atentie peste tot , cu gemete pline de erotism si de dorinta . Apoi s-a ridicat si iar saruturi peste tot , si iar oral si atentie la 00 si iar saruturi peste tot pana am simtit ca sunt in pragul exploziei . Dupa a trecut la Lot , miscari lascive de un erotism demn de carti si gamete si atingeri si saruturi pe buze si pe corp . Intre timp mainile imi erau peste tot , pe sanii, pe solduri , pe fund, voind parca sa atinga fiecare celula si fiecare milimetru . Spre rusinea mea , n-am mai rezistat (e spre imposibil te pots controla in astfel de momente si cu asemenea femeie ) si am terminat in prezervativ , intr-un pur si simplu "wow" de placere .Pret 250 o ora , o finalizare , pentru ca asa am vrut eu , ea incercand din toate fortele sa continuam inca cu unul .Note: aspect : 9 , atitudine 10 , gfe 10 , fk 10 , On 10 ,Np 10 locatie 8 , garsoniera curata dar nu-mi place strada aia . Andreea 11
tyger1 Reputație: 1632 Postat Martie 8, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani!!! cu ocazia zilei de 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii! O primavara frumoasa!!! 3
ezemund Reputație: 3078 Postat Martie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 8, 2016 Dupa cum am zis , azi m-am prezentat la Andreea , spre rusinea mea , am uitat sa-i duc un buchet de 8 martie , asta e nu sunt un tip foarte atent , dar sper sa-i fi placut bomboanele . M-a asteptat in lenjerie intima si sus pe toc , desi am mai vizitat-o, m-a surprins cat de bunoaca si atragatoare era imaginea din fata mea . Ne-am intapinat cu scuttle saruturi pe gat , cat sa aprinda pofta si sa relaxeze situatia . Am stat apoi la o tigara , am povestit,intre timp ma analiza cu privirea ei seducatoare reusind sa-mi fure toate gandurile si sa ma aduca intr-o atmosfera de poveste orientala cu gheise , plina de realax si foarte excitanta . Am mers pana la baie sa-mi improspatez respitatia , dus facusem inainte , apare si ea goala cu miscari ca de felina , nu m-am abtinut s-o mangai asa pe la spate in fata oglinzii pentru cateva momente . Apoi am trecut in dormitor , nu mai conteneam din saruturi patimase , mi-au zburat hainele , nu mai stiu cand , cum . Si ea nu se oprea din saruturi pe buze , pe gat , umeri, corp curgand frumos spre juniorul meu . A inceput cu un oral cu miscari senzuale , eu in picioare ea pe marginea patului . Era parca un vis erotic ,cu saruturi cu gemete , in care doresti si esti dorit pana la epuizare . Apoi s-a ridicat in picioare in pat si iar saruturi mangaieri , nici nu mai stiam pe unde imi sunt mainile si ce fac , apoi am trecut si eu la oral , pasarica primitoare si incitanta , curata si atragatoare , o bucurie pentru simturi . Ne-am mutat apoi in 69 , oral cu atentie peste tot , cu gemete pline de erotism si de dorinta . Apoi s-a ridicat si iar saruturi peste tot , si iar oral si atentie la 00 si iar saruturi peste tot pana am simtit ca sunt in pragul exploziei . Dupa a trecut la Lot , miscari lascive de un erotism demn de carti si gamete si atingeri si saruturi pe buze si pe corp . Intre timp mainile imi erau peste tot , pe sanii, pe solduri , pe fund, voind parca sa atinga fiecare celula si fiecare milimetru . Spre rusinea mea , n-am mai rezistat (e spre imposibil te pots controla in astfel de momente si cu asemenea femeie ) si am terminat in prezervativ , intr-un pur si simplu "wow" de placere .Am mai stat asa intinsi la povesti si la o tigara , intre saruturi si mangaieri pana am pierut notiunea timpului , iar cand am realizat asta , m-am imbracat incaltat , inca un sarut pe pasarica si am plecat 250 o ora , o finalizare , pentru ca asa am vrut eu , ea incercand din toate fortele sa continuam inca cu unul .Note: aspect : 9 , atitudine 10 , gfe 10 , fk 10 , On 10 ,Np 10 locatie 8 , garsoniera curata dar nu-mi place strada aia . Imi cer scuze de greseala , graba! 5
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 8, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 8, 2016 Mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și nu numai, m-am simțit foarte bine alături de tine . Mi-au plăcut bomboanele, au fost foarte bune , te sărut și te mai aștept Vă mulțumesc tuturor pentru urări și pentru cadouri 7
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Martie 8, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 8, 2016 http://www.sfatulmamicilor.ro/uploads/articles/felicitari-de-ziua-mamei-4.jpg 5
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 8, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 8, 2016 La Multi Ani domnisoara,sa fii iubita asa cum iti doresti 3
b000gdan Reputație: 233 Postat Martie 8, 2016 Oras:botosani Oras:botosani Postat Martie 8, 2016 la multi ani andreea draga ,sa ramai aceiasi draguta pt totdeauna 3
nudaucuseama Reputație: 20 Postat Martie 9, 2016 Postat Martie 9, 2016 Ok, prima mea recenzie.Sunat ieri la Andreea, cred ca am avut noroc pentru ca mi-a raspuns din prima, programat si prezentat.o mica problema a fost gasirea unui loc de parcare, dar am reusit pana la urma.M-a asteptat imbracata sumar, prima impresie foarte buna.Am fost impresionat ce usor poata sa se faca placuta.La capitolul actiune a inceput cu un oral bine facut. Mai arunca si niste priviri care ma inebuneau. Am vrut neaparat sa gust si eu din pasaeica ei care a fost dea dreptul extraordinara.am continuat cu un doggystyle pana cand am terminat. La o asemenea priveliste oricum nu putea rezista.Dupa o pauza am continuat actiunea sar eu fiind intr-o pasa mai proasta nu am mai reusit(cu scuzele de rigoare). Ce a fost fain, e ca Andreea s-a straduit mult sa-l aduca pe "Criatinel" la viata.Acuma notarile pt ca am inteles ca sunt obligatoriiAspect: Mie imi-place foarte multOn 10 chiar se pricepenp - nu ma pronunt am incercat doar o pozitie(my bad)gfe - 10 superlativlocatie 9halat 250 - 1 oraDoor to door - 1 ora 20 min. Nu a existat deloc presiunea timpului. De revenit: cu siguranta da(acuma trag sfori la lucru sa-mi aranjez deolasari in directia oradea) Multumesc Andreea 16
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 10, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 10, 2016 Mulțumesc frumos pentru momentele petrecute împreună și pentru recenzie , te 4
androids Reputație: 46 Postat Martie 10, 2016 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Martie 10, 2016 Andreea pe 17 martie esti disponibile ,de principiu ? 1
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 10, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 10, 2016 Da o să fiu disponibilă 3
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 11, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 11, 2016 Dragii mei vreau să vă amintesc că întâlnirile se fac prin programări telefonice cu minim 30 de min înainte.Atenție celor care au impresia că: primul venit, primul servit! Eu nu procedez așa. În cazul că sunt liberă se poate dar nu mizați pe acest lucru. Persoanelor care le spun să revină mai târziu cu un telefon înseamnă să revină cu un apel, NU să vină și apoi să îmi spună că au ajuns. Servicii: OP+NP - 100 RON o finalizare/ max 25 min;ON+NP + CIM, COB, COF, FK - 150 RON o finalizare/ max 25 min; OP + NP - 200 RON - 1 h/ nr de finalizări este nelimitat;ON + NP+ CIM, COB, COF, FK - 250 RON - 1 h/ nr de finalizări este nelimitat; AP- se poate doar după o a 2-a vizită și dacă sunt de acord cu mărimea instrumentului AP + ON + NP - 300 RON - o finalizare/ max 25 minAP + ON + NP - 400 RON - 1 h (AP doar 1 finalizare) All night 800 RON (de la ora 22-23 până dimineața la 08:00 ) Vă doresc o zi cât mai plăcută în continuare! 17
clenutzu69 Reputație: 13 Postat Martie 12, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 12, 2016 Buna Andreea. Stiu ca e tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Nu am fost in tara si nu am avut acces la site. La multi ani de ziua ta, fericire maxima iti doresc. Esti senzationala!! 1
andreea91 Reputație: 34465 Postat Martie 12, 2016 Telefon: - Oras:Oradea Telefon: - Oras:Oradea Postat Martie 12, 2016 Mulțumesc 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum