bambi6969 Reputație: 635 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Septembrie 4, 2015 Tocmai am venit si eu de la Denisa, daca insistati o sa va raspunda, ii puteti lasa mesaj....eu am insistat toata ziua si seara am ajuns la ea Dar credeti-ma ca merita este o fata foarte draguta, creata, blonda, niste ochi bestiali, mi s-a parut ca seamana la fata cu o tipa din filmele englezesti acelea mai vechi gen vintage. Are un corp foarte bine proportionat si niste sani foarte draguti.Locatia este usor de gasit si este ok si in interior.Denisa pare a fi destul de jucausa si daca nu esti mut va intra foarte usor in joc cu tine, dar daca esti speriat de bombe nu cred ca va insista sa te scoata din stare si are un parfum care m-a zapacit ) Oral - 10 ( destul de senzual )Normal - 9,99 ( asta pt ca mi-a spus un secret la ureche de m-a facut sa termin joaca in 2 timpi si trei miscari, se umezeste natural, te tine in brate, te simti de parca ai fi cu iubita)Gfe - 10 O intalnire de nota 10 deci Cadou 100/fin. Eu unul revin cu drag, mai ales ca a ramas sa mai imi spuna niste secrete ) Te pup Denisa 2
Vizitator andrei200 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2015 Postat Septembrie 6, 2015 Salut baieti, Am zis sa sparg si eu gheata cu o dameza. Initial am sunat la Ella de pe banu manta, dar nu mi-a raspuns, apoi am zis sa incerc cu Denisa. Am sunat, a raspuns si m-am programat peste 30 minute. Locatia e undeva in spate la Mec dristor, foarte usor de ajuns. Se gasesc si locuri de parcare prin zona sau daca vreti sa mergeti 2-3 minute, in Kaufland. Odata ajuns, am fost intampinat de o fata foarte inalta (avea tocuri), creata, frumusica, imbracata sumar. Am fost invitat la dus, si dupa ce am iesit, am cerut un pahar cu apa, pentru ca eram deshidratat de la caldura si nu numai. Inainte sa incepem am intrebat-o ce e off limits, si mi-a spus: Fara CIM, nici oral, ca nu prea ii place si fara anal. Nu a fost nici FK. Actiunea a inceput cu un oral neprotejat usor si placut, cu tentative de deep. Am incercat si eu sa pun mana pe ea, dar parca s-a retras cand am ajuns in anumite locuri. Apoi am pus prezervativ si am trecut la normal, cu ea deasupra. Se misca bine fata, are corp frumos, carne tare, sani frumosi, fund la fel. Nu mult timp dupa asta, am terminat in balonas. Dupa primul numar m-a intrebat daca am chef de un masaj si am spus ca ok. Am discutat putin, iar dupa, am incercat sa trecem si la numarul 2, dar nu am reusit, si dupa cateva tentative esuate (din vina mea), am ajuns la capatul orei alocate. Pe tot parcursul orei mi s-a parut a fi putin retinuta. Poate pentru ca noi nu am facut acel click. Dar chiar si asa, intre numere a stat langa mine, in brate, si s-a jucat cu mainile pe corpul meu. Locatia: Din punctul meu de vedere 10. Curata, baia avea tot ce trebuie, si era si singura in locatie. Oral: 9 Normal:10 - pasarica stramta si frumoasa Igiena: 10 foarte ingrijita Gfe: 8, pentru ca nu am facut acel click. Plicu: 200 pentru o ora +50 de la mine. Sper ca nu am uitat nimic. -A
strong Reputație: 1138 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Ar fi fost ok daca o recomanzi sau nu ?
alexxx101 Reputație: -664 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Ar fi fost ok daca o recomanzi sau nu ? pai la note de 9 si 10 si cu tips 50 de lei nu cred ca vrea sa o recomande nimanui, pentru ca vrea sa o ia acasa
rocker27 Reputație: -522 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Septembrie 15, 2015 Denisa Dristor Cumva dar nu stiu cum mai exact a ajuns si domnisoara pe lista mea. Intr-o zi ploioasa dintre putinele avute in vara aceasta si dupa o vizita pe la Vogue de vreo 2 ore ma pune acelasi Aghiuta sa o vizitez pe domnisoara. Ajung eu urgent la Dristor langa cel mai tare restaurant cu cea mai sanatoasa mancare in era noastra si urc putin dupa care dau ochii cu domnisoara. Despre locatie nu se pot spune prea multe o garsoniera simpla si micuta , fara prea mult fast si eleganta dar suficient de buna pentru scopul vizitei .... o descarcare rapida )) nici sa fi vrut nu as fi fost in stare sa termin repede dupa 2 ore la alta fata unde am rupt tot ce se putea rupe Domnisoara este simpla , dragutica , mi-au placut ochii si putin zambetul , sani micuti , par putin ondulat saten si putin spre blond. Cred ca aproape de 1.70 ca si inaltime, fund frumos si cam atat pentru prima recenzie , poate mai ajung cine stie. Socializarea a decurs putin mai greu , nu prea ne-am potrivit noi, am cerut prosop si fuga la dus. In camera lucrurile au inceput sa curga firesc precum ploaia de afara dar pana la un punct cand sperantele mele s-au naruit dar nu chiar de tot. Oralul neprotejat destul de bun putin deep si putina atentie limitrofa , normal protejat lady on top unde foarte ciudat a obosit foarte repede si am fost pus sa bag carbuni in soba . Am schimbat alte 2 pozitii clasice si am revenit la oral pe motiv de neputinta , nu a mea doamne fereste )) Glumesc evident ca mie mi s-au terminat bateriile si am fost apoi reincarcat la oral si apoi dezarmat destul de greu dupa ce s-a chinuit putin mai mult domnisoara. Retin ca si bile albe faptul ca s-a straduit sa ma faca sa ma simt bine si sa reusesc sa termin si ca picanterie cand face sex oral are un mod personal si lasciv de a te privi printre gene foarte excitant. Ca bila neagra poate slaba rezistenta la normal si o oarecare lipsa de implicare. A fost un moment bun pus in umbra de experienta de top avuta anterior dar cu plusurile lui totusi. Cred totusi ca domnisoara se impaca putin mai greu cu practicarea acestei meserii , poate ca este la inceput dar se simte ceva acolo si nu este stanjeneala incepatorului. Locatie - 7 Aspect - 8 Atitudine - 8.5 Oral - 8 Normal - 8 GFE - 6 Asta a fost povestea mea si-am incalecat .... am gasit eu ceva pana la urma De revenit poate cand o sa se simta mai confortabil in raport cu meseria pe care o practica. By Rocker 27 5 10
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2015 mai stiti ceva de ea?
guru tuginmypudha. Reputație: 554 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 7, 2015 Vizitat domnisoara... Nu a facut nimic gresit, dar per total a fost o experienta terna. Fata politicoasa, serviabila, arata OK dar nu a fost nimic care sa ma faca sa vreau sa "o rup in doua". Notele: Locatie: 9 curata, OK, pat incapator. Domisoara: 8, dragutica la fata, dar ii lipseste ceva. bine proportionata, ar putea sa mai mearga la sala pentru intarirea carnii. Oral: 8. Decent. Fara mari artificii dar OK pentru a obtine erectia. Normal: 8.5. Maleabila, complianta. Din nou, fara mari artificii. Anal: N/A Atitudine/GFE: 8.5. Nu m-a grabit, nu a facut magarii, dar nici nu m-a facut sa uit de ce eram acolo Pret 200 Ron/h Ca si recomandare sunt indecis. Nu e rea, dar nu e nici ceva dupa care sa te extaziezi. Merge o vizita, eventual, pentru a o adauga in "portofoliu". 4
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 7, 2015 Salut baieti, Am zis sa sparg si eu gheata cu o dameza. Initial am sunat la Ella de pe banu manta, dar nu mi-a raspuns, apoi am zis sa incerc cu Denisa. Am sunat, a raspuns si m-am programat peste 30 minute. Locatia e undeva in spate la Mec dristor, foarte usor de ajuns. Se gasesc si locuri de parcare prin zona sau daca vreti sa mergeti 2-3 minute, in Kaufland. Odata ajuns, am fost intampinat de o fata foarte inalta (avea tocuri), creata, frumusica, imbracata sumar. Am fost invitat la dus, si dupa ce am iesit, am cerut un pahar cu apa, pentru ca eram deshidratat de la caldura si nu numai. Inainte sa incepem am intrebat-o ce e off limits, si mi-a spus: Fara CIM, nici oral, ca nu prea ii place si fara anal. Nu a fost nici FK. Actiunea a inceput cu un oral neprotejat usor si placut, cu tentative de deep. Am incercat si eu sa pun mana pe ea, dar parca s-a retras cand am ajuns in anumite locuri. Apoi am pus prezervativ si am trecut la normal, cu ea deasupra. Se misca bine fata, are corp frumos, carne tare, sani frumosi, fund la fel. Nu mult timp dupa asta, am terminat in balonas. Dupa primul numar m-a intrebat daca am chef de un masaj si am spus ca ok. Am discutat putin, iar dupa, am incercat sa trecem si la numarul 2, dar nu am reusit, si dupa cateva tentative esuate (din vina mea), am ajuns la capatul orei alocate. Pe tot parcursul orei mi s-a parut a fi putin retinuta. Poate pentru ca noi nu am facut acel click. Dar chiar si asa, intre numere a stat langa mine, in brate, si s-a jucat cu mainile pe corpul meu. Locatia: Din punctul meu de vedere 10. Curata, baia avea tot ce trebuie, si era si singura in locatie.Oral: 9 Normal:10 - pasarica stramta si frumoasaIgiena: 10 foarte ingrijita Gfe: 8, pentru ca nu am facut acel click. Plicu: 200 pentru o ora +50 de la mine. Sper ca nu am uitat nimic. -Asi care ar fi motivul pt care i ai mai dat si 50 in plus???? 3 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Vizitat domnisoara... Nu a facut nimic gresit, dar per total a fost o experienta terna. Fata politicoasa, serviabila, arata OK dar nu a fost nimic care sa ma faca sa vreau sa "o rup in doua". Notele: Locatie: 9 curata, OK, pat incapator. Domisoara: 8, dragutica la fata, dar ii lipseste ceva. bine proportionata, ar putea sa mai mearga la sala pentru intarirea carnii. Oral: 8. Decent. Fara mari artificii dar OK pentru a obtine erectia. Normal: 8.5. Maleabila, complianta. Din nou, fara mari artificii. Anal: N/A Atitudine/GFE: 8.5. Nu m-a grabit, nu a facut magarii, dar nici nu m-a facut sa uit de ce eram acolo Pret 200 Ron/h Ca si recomandare sunt indecis. Nu e rea, dar nu e nici ceva dupa care sa te extaziezi. Merge o vizita, eventual, pentru a o adauga in "portofoliu". si cand zici ca ai mers? recent..adica in ultimele zile.... ca eu nu mai reusesc sa dau de ea de ceva timp...
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 7, 2015 si care ar fi motivul pt care i ai mai dat si 50 in plus????Cred ca a facut-o intentionat, ca sa te oftice pe tine. 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Cred ca a facut-o intentionat, ca sa te oftice pe tine.asa fac mafiotii...lasa 50 de lei spaga si care ar fi motivul pt care i ai mai dat si 50 in plus???? 1 3
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 7, 2015 Andrei a vrut sa ne-arate ca fata merita toti banii. Au fost doar de incurajare.
guru tuginmypudha. Reputație: 554 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 7, 2015 si cand zici ca ai mers? recent..adica in ultimele zile.... ca eu nu mai reusesc sa dau de ea de ceva timp...In urma cu aproximativ 2 saptamani. Nu am avut probleme sa o prind. Eram prin zona, am zis sa incerc si in 20 de minute eram sub/peste ea.
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 7, 2015 Am vizitat-o si eu pe domnisoara in urma cu aproximativ doua luni, dar mi-am amintit tocmai acum sa las o impresie despre ea. O sa fiu cat se poate de scurt si la obiect, ca nu prea am ce dezbate! Locatie: 8 (este in apropiere de MC Dristor, o garsoniera amenajata cu bun gust, dar lipsa aparat conditionat, mai ales ca am fost in toiul verii si era destul de cald, avea in schimb un ventilator, dar nu facea fata, in baie este curatenie) Fata: 8 ( blonduta, parul ondulat, subtirica, sanii mici, pielea fina, inalta intre 1.70-175, s-a prezentat intr-o lenjerie intima care o avantaja) Oral: 6( destul de soft, fara variatii, destul de mecanic, foarte putina grija la zonele adiacente, nu-mi amintesc sa fi avut vreo tentativa de DT, sa zicem acceptabil, fara CIM) Normal: 6 (am reusit doar o singura pozitie, ea deasupra s-a miscat de cateva ori, apoi i-am propus sa se lase pe spate stand deasupra mea, dar a spus ca nu poate (probabil pentru ca n-are mobilitate si e destul de inalta), dupa aceea i-am spus sa stea intinsa pe burta, dar cand sa intru in actiune, deja se molesise, am crezut ca era de la prezervativ si l-am schimbat, dar de fapt mi se taiase tot cheful) Atitudine/GFE: 7(e amabila, glumeata, comunicativa, nu te grabeste deloc, doar ca nu prea se implica, era cu TV-ul deschis si se uita la o emisiune, mai era si zgomot, partial deconectata de la actul in sine, probabil asta m-a si inhibat si mi-a pierit dispozitia, avand in vedere ca era si foarte cald, totusi am apreciat ca si-a retras privirea din televizor dupa cateva minute de incercari si m-a "incurajat" cu palma pe umar: "Lasa data viitoare!" cred ca e comuna replica asta in randul prostituatelor) Tarif: 70 ron/fin pe atunci! De recomandat: eu unul nu m-as mai intoarce, poate doar pentru cei care au curiozitatea de a cunoaste o domnisoara simpatica, dar cu implicare slabuta, nu stiu daca s-a mai schimbat intre timp! 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 7, 2015 Cred ca a facut-o intentionat, ca sa te oftice pe tine.pe mine si pe ceilalti oameni normali la cap......ca de gesturi de astea de grande ne e lehamite......
kristi22222 Reputație: 89 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 7, 2015 Am vizitat-o si eu pe domnisoara in urma cu aproximativ doua luni, dar mi-am amintit tocmai acum sa las o impresie despre ea. O sa fiu cat se poate de scurt si la obiect, ca nu prea am ce dezbate! Locatie: 8 (este in apropiere de MC Dristor, o garsoniera amenajata cu bun gust, dar lipsa aparat conditionat, mai ales ca am fost in toiul verii si era destul de cald, avea in schimb un ventilator, dar nu facea fata, in baie este curatenie) Fata: 8 ( blonduta, parul ondulat, subtirica, sanii mici, pielea fina, inalta intre 1.70-175, s-a prezentat intr-o lenjerie intima care o avantaja) Oral: 6( destul de soft, fara variatii, destul de mecanic, foarte putina grija la zonele adiacente, nu-mi amintesc sa fi avut vreo tentativa de DT, sa zicem acceptabil, fara CIM) Normal: 6 (am reusit doar o singura pozitie, ea deasupra s-a miscat de cateva ori, apoi i-am propus sa se lase pe spate stand deasupra mea, dar a spus ca nu poate (probabil pentru ca n-are mobilitate si e destul de inalta), dupa aceea i-am spus sa stea intinsa pe burta, dar cand sa intru in actiune, deja se molesise, am crezut ca era de la prezervativ si l-am schimbat, dar de fapt mi se taiase tot cheful) Atitudine/GFE: 7(e amabila, glumeata, comunicativa, nu te grabeste deloc, doar ca nu prea se implica, era cu TV-ul deschis si se uita la o emisiune, mai era si zgomot, partial deconectata de la actul in sine, probabil asta m-a si inhibat si mi-a pierit dispozitia, avand in vedere ca era si foarte cald, totusi am apreciat ca si-a retras privirea din televizor dupa cateva minute de incercari si m-a "incurajat" cu palma pe umar: "Lasa data viitoare!" cred ca e comuna replica asta in randul prostituatelor) Tarif: 70 ron/fin pe atunci! De recomandat: eu unul nu m-as mai intoarce, poate doar pentru cei care au curiozitatea de a cunoaste o domnisoara simpatica, dar cu implicare slabuta, nu stiu daca s-a mai schimbat intre timp!si n ai lasat si tu 50 in plus ??? asa,de incurajare......ca asa e practica mai nou....
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 7, 2015 si n ai lasat si tu 50 in plus ??? asa,de incurajare......ca asa e practica mai nou....La naiba, n-am fost inspirat sa-i mai las ceva in plus, poate "data viitoare" ar fi iesit altfel pasenta 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 si n ai lasat si tu 50 in plus ??? asa,de incurajare......ca asa e practica mai nou.... nu ca el nu e mafiot...nu are demnitate....nu are prestanta lui...
denndenisa Reputație: 52 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Octombrie 8, 2015 mai stiti ceva de ea? Stiu eu de mine . cred ca revin maine. Nu am postat ca plec deoarece nu aveam cui.
denndenisa Reputație: 52 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Octombrie 8, 2015 Cred ca a facut-o intentionat, ca sa te oftice pe tine. Doamne.. sunteti "criminali" baieti
denndenisa Reputație: 52 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Octombrie 8, 2015 Andrei a vrut sa ne-arate ca fata merita toti banii. Au fost doar de incurajare.... Si bun simt. Daca el a facut asta.. Nu inseamna ca sunteti si voi obligati sa procedati la fel. Fiecare face ce vrea si cum simte. Pana acum ma judecati pe mine.. Acum va judecati intre voi... Nu va mai inteleg
denndenisa Reputație: 52 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Octombrie 8, 2015 Am vizitat-o si eu pe domnisoara in urma cu aproximativ doua luni, dar mi-am amintit tocmai acum sa las o impresie despre ea. O sa fiu cat se poate de scurt si la obiect, ca nu prea am ce dezbate! Locatie: 8 (este in apropiere de MC Dristor, o garsoniera amenajata cu bun gust, dar lipsa aparat conditionat, mai ales ca am fost in toiul verii si era destul de cald, avea in schimb un ventilator, dar nu facea fata, in baie este curatenie) Fata: 8 ( blonduta, parul ondulat, subtirica, sanii mici, pielea fina, inalta intre 1.70-175, s-a prezentat intr-o lenjerie intima care o avantaja) Oral: 6( destul de soft, fara variatii, destul de mecanic, foarte putina grija la zonele adiacente, nu-mi amintesc sa fi avut vreo tentativa de DT, sa zicem acceptabil, fara CIM) Normal: 6 (am reusit doar o singura pozitie, ea deasupra s-a miscat de cateva ori, apoi i-am propus sa se lase pe spate stand deasupra mea, dar a spus ca nu poate (probabil pentru ca n-are mobilitate si e destul de inalta), dupa aceea i-am spus sa stea intinsa pe burta, dar cand sa intru in actiune, deja se molesise, am crezut ca era de la prezervativ si l-am schimbat, dar de fapt mi se taiase tot cheful) Atitudine/GFE: 7(e amabila, glumeata, comunicativa, nu te grabeste deloc, doar ca nu prea se implica, era cu TV-ul deschis si se uita la o emisiune, mai era si zgomot, partial deconectata de la actul in sine, probabil asta m-a si inhibat si mi-a pierit dispozitia, avand in vedere ca era si foarte cald, totusi am apreciat ca si-a retras privirea din televizor dupa cateva minute de incercari si m-a "incurajat" cu palma pe umar: "Lasa data viitoare!" cred ca e comuna replica asta in randul prostituatelor) Tarif: 70 ron/fin pe atunci! De recomandat: eu unul nu m-as mai intoarce, poate doar pentru cei care au curiozitatea de a cunoaste o domnisoara simpatica, dar cu implicare slabuta, nu stiu daca s-a mai schimbat intre timp! Imi pare rau ca ai avut o experienta nu tocmai placuta cu mine.. Nu stiu ce sa zic .. Tv'ul sta numai pe muzica ... Iar la treaba cu pozitia... Nu stiu ce te'a suparat asa tare.. Ai venit sa te simti bine nu sa facem acrobatii... Oralul, daca citeai recenziile baietilor observai ca il fac soft si multe detalii de care ai fii interesat le gasesti pe forum. Mai intai citeste si daca nu iti place nu te mai duce ca sa nu mai traiesti iar o experienta proasta. Chiar incerc sa imi multumesc toti clientii. O zi buna iti doresc!
darknightmare Reputație: -6 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Octombrie 8, 2015 Imi pare rau ca ai avut o experienta nu tocmai placuta cu mine.. Nu stiu ce sa zic .. Tv'ul sta numai pe muzica ... Iar la treaba cu pozitia... Nu stiu ce te'a suparat asa tare.. Ai venit sa te simti bine nu sa facem acrobatii... Oralul, daca citeai recenziile baietilor observai ca il fac soft si multe detalii de care ai fii interesat le gasesti pe forum. Mai intai citeste si daca nu iti place nu te mai duce ca sa nu mai traiesti iar o experienta proasta. Chiar incerc sa imi multumesc toti clientii. O zi buna iti doresc!Da, am apreciat delicatetea si amabilitatea ta, probabil n-am facut acel click cu tine si n-am spus ca doar tu esti de vina, se mai intampla, doar ca e deranjant (pentru mine cel putin) sa aud zgomot in jur in momente de intimitate, ce-i drept nici nu ti-am zis sa-l opresti sau sa-l dai pe mute ca nu voiam sa te supar, ci doar sa-l dai mai incet si te-ai conformat, ai facut asta, dar deja eram deconectat de la acea stare! Ai fost destul de receptiva, dar parca nu erai acolo (fara initiativa) si n-am incercat acrobatii cu tine, ca-ti spusesem de la inceput ca nu caut ceva nemaiintalnit, dar probabil nu m-ai inteles! Sa stii ca unele critici pot fi si constructive! Bafta!
denndenisa Reputație: 52 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bvd. Corneliu Coposu Oras:Bvd. Corneliu Coposu Postat Octombrie 9, 2015 Da, am apreciat delicatetea si amabilitatea ta, probabil n-am facut acel click cu tine si n-am spus ca doar tu esti de vina, se mai intampla, doar ca e deranjant (pentru mine cel putin) sa aud zgomot in jur in momente de intimitate, ce-i drept nici nu ti-am zis sa-l opresti sau sa-l dai pe mute ca nu voiam sa te supar, ci doar sa-l dai mai incet si te-ai conformat, ai facut asta, dar deja eram deconectat de la acea stare! Ai fost destul de receptiva, dar parca nu erai acolo (fara initiativa) si n-am incercat acrobatii cu tine, ca-ti spusesem de la inceput ca nu caut ceva nemaiintalnit, dar probabil nu m-ai inteles! Sa stii ca unele critici pot fi si constructive! Bafta!Ms! 😘
strong Reputație: 1138 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Bine ai revenit Denisa ! Sper sa nu ne mai parasesti asa curand. Pune si tu programul de lucru aici te rog.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum