pullman Reputație: -128 Postat Februarie 10, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 10, 2016 FraEr sa fii sa te duci la una sa iti faca o laba in pula mea...si sa o platesc pt aia...futemas pe laba ei drq..deci mare mare trantor sa fii, vorba lui Tk2, femeia e foame de bani si nu stie ce sa mai scoata prin ce metode sa ii vina banu nu vezi ca cica te rade si la cur contra cost in plm...ce inseamna sa te roada burta in lipsa banilorIarta-ma dar nu inteleg ce nemultumire ai. Din ce ai postat, fie ai foast la fata asta si ti-a epilat putulica (in loc de floci), caz in care înseamnă ca nu prea ai nici 'coae, fie la banii tai preferi sa iti tragi o laba singur ca altceva nu ori permiti. Alege nene si trage aer in piept, încearcă sa fii zen si sa nu mai dai cu "pietre" in nimeni atata timp cat tu insiti esti plin de "cacat". 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2016 Iarta-ma dar nu inteleg ce nemultumire ai. Din ce ai postat, fie ai foast la fata asta si ti-a epilat putulica (in loc de floci), caz in care înseamnă ca nu prea ai nici 'coae, fie la banii tai preferi sa iti tragi o laba singur ca altceva nu ori permiti. Alege nene si trage aer in piept, încearcă sa fii zen si sa nu mai dai cu "pietre" in nimeni atata timp cat tu insiti esti plin de "cacat". Avansatule, tu ești, mă? ) 3
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 10, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 10, 2016 Avansatule, tu ești, mă? )Îmi pare rau dar nu prea inteleg ce vrei sa spui 1
schlucken Reputație: 29 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Februarie 10, 2016 Îți răspund eu Pullman. Cacacios ala E doar un pusti prost și imatur.abia își permite sa futa o gagica la 50-100 RON și crede ca e regele lumii
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Îți răspund eu Pullman. Cacacios ala E doar un pusti prost și imatur.abia își permite sa futa o gagica la 50-100 RON și crede ca e regele lumiiCe zici ?
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 12, 2016 unde e cerere este si ofertaasa ca mars! Unde e fa cerere si oferta? tu ai venit cu oferta , cererea nu era... sau barbatu nu te alimenteaza destul cu $$ ah ? ahahaha 2
aurel barosanu Reputație: 158 Postat Februarie 12, 2016 Oras:la conac Oras:la conac Postat Februarie 12, 2016 Unde e fa cerere si oferta? tu ai venit cu oferta , cererea nu era... sau barbatu nu te alimenteaza destul cu $$ ah ? ahahahacare barbat? 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 12, 2016 Avea ea un lak3 asa zis barbat care muncea saracu prin nush ce plm si il toca de bani femeia
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 Avea ea un lak3 asa zis barbat care muncea saracu prin nush ce plm si il toca de bani femeia si fi emancipat si omu ca doar nu era sa stea la epilat financiar toata ziua 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2016 Iarta-ma dar nu inteleg ce nemultumire ai. Din ce ai postat, fie ai foast la fata asta si ti-a epilat putulica (in loc de floci), caz in care înseamnă ca nu prea ai nici 'coae, fie la banii tai preferi sa iti tragi o laba singur ca altceva nu ori permiti. Alege nene si trage aer in piept, încearcă sa fii zen si sa nu mai dai cu "pietre" in nimeni atata timp cat tu insiti esti plin de "cacat". Tu insiti esti plin da prostie amice!
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 12, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 12, 2016 Tu insiti esti plin da prostie amice!a lipsit la ora cu pronumele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum