Sari la conținut

Doar handjob

Postări Recomandate

• Oras:haihui
Postat

FraEr sa fii sa te duci la una sa iti faca o laba in pula mea...si sa o platesc pt aia...futemas pe laba ei drq..deci mare mare trantor sa fii, vorba lui Tk2, femeia e foame de bani si nu stie ce sa mai scoata prin ce metode sa ii vina banu nu vezi ca cica te rade si la cur contra cost in plm...ce inseamna sa te roada burta in lipsa banilor

Iarta-ma dar nu inteleg ce nemultumire ai. Din ce ai postat, fie ai foast la fata asta si ti-a epilat putulica (in loc de floci), caz in care înseamnă ca nu prea ai nici 'coae, fie la banii tai preferi sa iti tragi o laba singur ca altceva nu ori permiti. Alege nene si trage aer in piept, încearcă sa fii zen si sa nu mai dai cu "pietre" in nimeni atata timp cat tu insiti esti plin de "cacat".

• Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Iarta-ma dar nu inteleg ce nemultumire ai. Din ce ai postat, fie ai foast la fata asta si ti-a epilat putulica (in loc de floci), caz in care înseamnă ca nu prea ai nici 'coae, fie la banii tai preferi sa iti tragi o laba singur ca altceva nu ori permiti. Alege nene si trage aer in piept, încearcă sa fii zen si sa nu mai dai cu "pietre" in nimeni atata timp cat tu insiti esti plin de "cacat".

Avansatule, tu ești, mă? :))

• Like 3
Postat

Avansatule, tu ești, mă? :))

Îmi pare rau dar nu prea inteleg ce vrei sa spui

• Minus 1
  • Oras:Peste tot în plm
  • Oras:Peste tot în plm
Postat

Îți răspund eu Pullman. Cacacios ala E doar un pusti prost și imatur.abia își permite sa futa o gagica la 50-100 RON și crede ca e regele lumii

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Îți răspund eu Pullman. Cacacios ala E doar un pusti prost și imatur.abia își permite sa futa o gagica la 50-100 RON și crede ca e regele lumii

Ce zici ? :)

• Oras:Intre vecini
Postat

unde e cerere este si oferta

asa ca mars!

Unde e fa cerere si oferta? tu ai venit cu oferta , cererea nu era...=)) sau barbatu nu te alimenteaza destul cu $$ ah ? ahahaha

• Like 2
  • Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

Unde e fa cerere si oferta? tu ai venit cu oferta , cererea nu era... =)) sau barbatu nu te alimenteaza destul cu $$ ah ? ahahaha

care barbat? =))

• Like 1
Postat

Avea ea un lak3 asa zis barbat care muncea saracu prin nush ce plm si il toca de bani femeia =))

• Oras:fort knox
  • Oras:fort knox
Postat

Avea ea un lak3 asa zis barbat care muncea saracu prin nush ce plm si il toca de bani femeia =))

si fi emancipat si omu ca doar nu era sa stea la epilat financiar toata ziua

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Tu insiti esti plin da prostie amice!

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Tu insiti esti plin da prostie amice!

a lipsit la ora cu pronumele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...