ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Mada...tu noi citit cie am zis io acilea: Larissso...akuma cie sa zik io si di fata aista...io nu bag mina in foc pientru ia. Ka io am traso di limba sa vaz dak ari un iubi...si no fost concludienta triaba. Da clar si ia ii vinita la mari doar pi ancasari...sa produka cascaval si atata...doar ca so ampotmolit di o jigoasa moi mari !!! Io nus dak ie ok fata sau nu...da nu dispri asta ie vorba !!! Aliexa aista poati sa fii fata buna...sau poati sa nu fii. Da stilu di "intervientiie" alu Roxana clar si rigaseisti. Jigodismu ! ASa ka io cried !!! Si stii dice ? Ka alia 4 zili cit mirgea treba pientru ieli Roxanika Jegarika no sifonat nimika di coliega iei cu cari jegmanea turistii. Kum so spart treaba...pac...ie bolava...ari peste...avieti grija...bla bla bla !!! O apucato grija di sanatatia turistilor pi cari ia ii praduiestie !!! 1 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Mada...tu noi citit cie am zis io acilea: Aliexa aista poati sa fii fata buna...sau poati sa nu fii. Da stilu di "intervientiie" alu Roxana clar si rigaseisti. Jigodismu ! ASa ka io cried !!! Si stii dice ? Ka alia 4 zili cit mirgea treba pientru ieli Roxanika Jegarika no sifonat nimika di coliega iei cu cari jegmanea turistii. Kum so spart treaba...pac...ie bolava...ari peste...avieti grija...bla bla bla !!! O apucato grija di sanatatia turistilor pi cari ia ii praduiestie !!! Asa ieNu citisem 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 6, 2016 Nu înțelegeți ca nu vorbiți cu ea ? Așa vorbește o fata care abia s.a apucat de meserie ? Nu i.am luat nici un leu din bani ei 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2016 Așa vorbește o fata care abia s.a apucat de meserie ?Aici sunt de acord cu tine
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Nu înțelegeți ca nu vorbiți cu ea ? Așa vorbește o fata care abia s.a apucat de meserie ? Nu i.am luat nici un leu din bani ei FAtaaa...io ti cried, cie lindiku mieu...da tu sti poviestea ku ciobanu retardat cari lapuca si striga "lupiiii" in gura mari ? Un cioban...di plictiseala...si pientru ka navia ci fasi...lo apucat intro zi sa striji in gura mari "lupiiii...sariti satieni ka or vinit lupii !!!". Satienii or luat furci, topoari, coasi, cazmali...si or fugit sus pi deal sal ajuti pi cioban. Cind or ajuns iei acolo...ciobanu ku un rinjet antipatic, ironic, sfidator...le-o zis: ba fraierilor, vam pacalit ka voi sintiti tati prosti si io sint jmeker. Dupe vro 3 zile...tot di plictiseala...ciobanu iara o strigat "lupiiii bai...sariti, sariti". Si iara fraierii or sarit doar sa se loviasca din nou di impertinienta, jigodismu, fatarnicia si atitudinea genierala di zdreanta...a ciobanului (sa nu cumva sa fasi tu vro paraliela, ca nu di tini ii vorba in povieste...da?). Dupe alte citiva zile...or tabarit lupii in haita pi ciobat !!! Haita mari...lupi flaminzi...rai...ior halit toati oili ciobanului si...din plictiseala...lor luat la puli in kur pi cioban. Saracu ciobanu, ku gauaza sparta si rozieta inflamata...cind mai prindia citi o gura di aier..cind nu sujea vro pula di lup fara prezervativ, moi striga: "sariti oamini buni...ca or vinit lupiiiii !". Problema ii ka fraierii nu moi sareau !!! Si asa...bietu cioban...cari sio batut joc di satieni...o ajuns ku rozieta sparta intrun hal fara di hal !!! Ai prinso Roxanicoooo ? 4 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 6, 2016 Cred ca am sa mă lipsesc de astfel de fenomene și am sa rămân singura 1
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Cred ca am sa mă lipsesc de astfel de fenomene și am sa rămân singuraNu lasa chiria sa-ti manance din banii de Guess,ai si tu o prestanta,ce naiba 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Cred ca am sa mă lipsesc de astfel de fenomene și am sa rămân singura Poi fataaa...ie ciel mai bini asa !!! Ciel moi bini da nu pientru tini...ci pientru restu fetilor !!! Ia duti tu la deplasarili tali sanatoasa...la fututu in cur fara prezervativ...si lasa lumia in pasi ku aviertizarili tali di zdreanta, ca di nu iti dau tii parte sint bolnave !!! Kum iai facut si lu Sandi Bell pi Publi. :bye P.s. Io cre ka fenomienu iesti tu...nepatato...priaspalato...aierisito di la nari pi sus !!! 3 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Mooooaaaamaaa...cie trafic pi Nimfomani...dabea mai merji situ !!! 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Fataaa....io ti pup ka ies in oras akuma. Ma dusi iubi in Portu Tomis sa mincam nisti scoici ! Bleah ! Viezi tu fata diferienta intri iubi al mieu si iubi al tau ? Prostanacu aista al mieu ma dusi sa sug nisti fructi di mare ! Al tau ti dusi sa suji altciva...da bini cai cu latex !!! P.s. Ai mai griji cu fututu in kur fara prizervativ !!! SA nuti ambolnaviesti arabii naibii di civa, ka aia is razbunatori ! 3 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Iulie 6, 2016 Băieți , eu va promit un nou început fără certuri și scandaluri . Programul meu este non stop iar preturile le știți deja . Diseară voi posta niște poze făcute în locație , cu telefonul fără photoshop. Cine dorește sa mă contacteze pentru o întâlnire mă poate suna la acest nr 0799596691 . Nu mai doresc discuții contradictorii legate de preț , cine dorești suna iar cine nu nu . Eu va promit ca atitudinea mea de acum în colo va fi pro client . Va pup
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Băieți , eu va promit un nou început fără certuri și scandaluri . Programul meu este non stop iar preturile le știți deja . Diseară voi posta niște poze făcute în locație , cu telefonul fără photoshop. Cine dorește sa mă contacteze pentru o întâlnire mă poate suna la acest nr 0799596691 . Nu mai doresc discuții contradictorii legate de preț , cine dorești suna iar cine nu nu . Eu va promit ca atitudinea mea de acum în colo va fi pro client . Va pupJuri pe rosu`?In oras preturile sunt 100 finalizarea cu 200 ora,asa ca atitudinea ta ar trebui sa fie ultraclient,nu doar proclient 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iulie 6, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iulie 6, 2016 Băieți , eu va promit un nou început fără certuri și scandaluri . Programul meu este non stop iar preturile le știți deja . Diseară voi posta niște poze făcute în locație , cu telefonul fără photoshop. Cine dorește sa mă contacteze pentru o întâlnire mă poate suna la acest nr 0799596691 . Nu mai doresc discuții contradictorii legate de preț , cine dorești suna iar cine nu nu . Eu va promit ca atitudinea mea de acum în colo va fi pro client . Va pupTi-ai dat seama cat de ingusta ai fost si acu vrei sa o dai la pace? Nu prea cred ca o sa iti mearga mult Chiar daca te schimbi tu, noi tot saraci, senili, libidinosi si fara o chifla in stomac suntem 2 3
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 )))) zat zattt ia uite ba pisica aia cuk da din aripi. 1
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Pai ce-ai facut ma nene ma...acum cand,in sfarsit,are o atitudine proclient la numai 450 ora...a fost banata? 2
Administrator pisicuts Reputație: 114378 Postat Iulie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 6, 2016 tocmai acum cand s-a "indreptat" si s-a facut fetita cuminte , nu? 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Iulie 6, 2016 se baga si motanu in seama repede el...
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Eu cred ca ia spart cineva contu )) 2
ssylver Reputație: 5207 Postat Iulie 6, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 6, 2016 tocmai acum cand s-a "indreptat" si s-a facut fetita cuminte , nu? jorgkamal aka roxana2 am sters poza privata pe care ai postat-o si ai primit si vacanta permanenta pt clone daca tot ai banat-o motane, inchide, sterge sau ascunde si topicul asta (parerea mea).. ca si asa era degeaba..
ghostcurvar Reputație: 1867 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Nu . Sa vada lumea ce ii poate capul . 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 daca tot ai banat-o motane, inchide, sterge sau ascunde si topicul asta (parerea mea).. ca si asa era degeaba.. Nuuuuuu Argintiulie...niever si niciodata !!! Aistea si tin acilea...pientru arhiva. Iera un baiet istet aci cindva cari zicea: cie ie scris sa ramiie scris...ca no moi da nimenia la intors !!! 3 3
ssylver Reputație: 5207 Postat Iulie 6, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 6, 2016 ok cum vreti.. pe mine nu ma deranjeaza cu nimic..
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Cie...tii nu tio placut ziua di azi ??? ok 2 3
ssylver Reputație: 5207 Postat Iulie 6, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 6, 2016 Cie...tii nu tio placut ziua di azi ??? ba da.. ai facut treaba buna azi 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2016 Io iti zik ca asa o zi amuzanta nam moi avut di mult mult timp pi acilea !!! Imi vini sai zik lu Roxanica..."stai parcata"...da ie parcata dija !!! Pisicosulie...iesti tari di tat...mancateas pula ta di motan ci iesti ! :waytogo 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum