Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Salut labagii sau futaci!!! Am facut si eu o scurta vizita la aceasta barfita pizda, si am inteles urmatoarele: 1. Nu este pentru toti labagii, e o fata foarte frumoasa, cu un corp de invidiat, sincer sa va spun arata mai bine decat in poze, un corp de invidiat,care are in cap doar sa produca bani, cum......2. Ca si curva nu o recomand pt ca te trateaza ca o curva... , nu isi da interesul, tot ce doreste este sa treaca ora cat mai repede ca sa rezolve cat mai multi doritori. 3.Raport calitate/pret lasa mult de dorit!!!

Ce urat vorbesti ..

• Oras:Bucuresti
Postat

Si eu care chiar credeam ca Roxanica s-a schimbat, dar tot vechile obiceiuri guverneaza,  :no2    :pepsi

• Like 2
Postat

Si eu care chiar credeam ca Roxanica s-a schimbat, dar tot vechile obiceiuri guverneaza,  :no2    :pepsi

Nu pot multumi pe toata lumea cum nu cred ca o poate face nimeni in meseria/profesia pe care o are .

• Like 2
Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

Pai scrie mi pe 0721685750

Poza asta a ieșit de cacat.
  • Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Daca si-ar face treaba pe care o presteaza cu mai mult interes, eu as da si 600/ora, la cum arata. Dar eu unul nu merg la curve sa fac dragoste, asa ca mai mult de 250/ora nu prea face

• Like 1
Vizitator guru_
Postat

Tu ești buna... restul sunt fotografii... păcat ca nu îți place și pula!

• Like 4
Postat

Sa fii la sectiunea "de evitat" si sa ai 450/h,

Asta inseamna sa fii mafioata!

• Like 1
Postat

Sa fii la sectiunea "de evitat" si sa ai 450/h,

Asta inseamna sa fii mafioata!

Da , i m the boss .

• Like 3
Vizitator cenzurat
Postat

Vad ca faci tot posibilul sa nu mai ajung la tine sa mai fac o recenzie.

pe whatsapp imi ceri 300 cu 500 ora pt ca stii ca nu sunt nebun sa risc atatia bani ca sa vin la tine doar cu speranta ca o sa fie bine.

rog un amic sa te sune de pe nr lui, ca stiu ca e posibil ca pe al meu sa-l ai, si surpriza ii comunici ca tariful este de 200/400

stai linistita ca nu mai trec pe la tine dar cu siguranta o sa pici la teste cu multi altii 

• Like 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutare ciocanari, din poze fata arată bine rău, și in realitate este bine rău ... la concurenta cu Diana dar puțin mai frageda. Eu o cunos de pe când nu era tunata ... și atunci stătea bine la capitolul fizic, piele s.a.m.d. problema la ea este de exprimare. Am fost la ea și după ce s-a tunat și este bine fata , doar ca nu știe sa se facă plăcută , gen: claudya tatoo ( viol oral), sau Alina cu oralul fascinant(viol oral), CRISSU, Ela , sau chiar Amelia handbalista oltenca(a fost o data). Dacă și-ar schimba atitudinea și nu ar mai fi pe cantitate ci pe calitate, sincer noi constănțenii am avea de câștigat.

🔨🔨🔨 tari sa aveți!!!

Postat

Vad ca faci tot posibilul sa nu mai ajung la tine sa mai fac o recenzie.

pe whatsapp imi ceri 300 cu 500 ora pt ca stii ca nu sunt nebun sa risc atatia bani ca sa vin la tine doar cu speranta ca o sa fie bine.

rog un amic sa te sune de pe nr lui, ca stiu ca e posibil ca pe al meu sa-l ai, si surpriza ii comunici ca tariful este de 200/400

stai linistita ca nu mai trec pe la tine dar cu siguranta o sa pici la teste cu multi altii

Ti am spus ca nu imi convine sa stai prea mult peste timp , pune conversația de pe wapp . Ai stat o ora daca trecuta si nu ti am zis nimic:)

Vizitator cenzurat
Postat

Ti am spus ca nu imi convine sa stai prea mult peste timp , pune conversația de pe wapp . Ai stat o ora daca trecuta si nu ti am zis nimic:)

am stat o ora pt ca am asteptat sa raspunzi la telefoane si sa aranjezi patul ... astea sunt alte detalii care nu au legatura cu ce ti-am reprosat eu tie

pretul pe care mi l-ai comunicat mie nu coincide cu pretul pe care-l comunici la telefon altor persoane.

daca nu-ti convine de moaca mea cel mai corect ar fi sa spui ca esti ocupata sau "imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela si tu nu faci parte din cei care vor sa ma viziteze" :))))

te-am inoportunat sper ca pt ultima data ca si asa ai zis ca la sfarsitul lunii dispari din peisaj

iti doresc succes (cu toate ca sunt sigur ca o sa mai auzim de tine inca vreo cativa ani de acum incolo)

http://replygif.net/i/1371.gif

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...