roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Haha! De parca eu nu ul stiu!P.S: Am ras noi pe seama kilogramelor,cine are unghii sau cine nu are,poze etc,dar detalii din viata ta privata nu am dat,dar pot sa o fac ca nu ma dor degetele sa scriu! Tu stii cum ti.am zis eu ca ma cheama in schimb eu ti.am vazut un mesaj in care era scris numele tau !
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Nu fii asa sigura ca nu iti stiu numele real!da te rog sa il comunici tuturor am un nume f frumos
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Nu fii asa sigura ca nu iti stiu numele real!Esti cam patetica , " hotul striga hotu' " cam asa stau lucrurile cu tine . Nu ai ce sa stii despre mine iar eu nu am dat niciun detaliu din viata ta privata . Am facut o gluma pe care sylver a interpretat-o altfel ( nu stia reclama la budinca ) . Dar ce ai incercat tu sa faci e cam urat din partea ta , asa te poate supara si un client si sa incepi sa dai detalii private despre el
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Un mic sfat si scapi de mine: Daca te-ai retras(pe bune) da-i un p.m motanului sa iti ascunda topicul,daca este pe bune iti ascunde topicul,vezi exemplul meu!Daca vrei sa iti mai faci putina publicitate nu pot sa iti doresc decat succes!I.am dat un pm lu pisicuts iar raspunsul lui a fost " )" . Pentru el este important traficul ca doar din asta are papita in frigider I.am dat iar mesaj , sa vedem acum !Trimis Astazi, 06:51http://nimfomane.com...699473/page-146 Te rog frumos sa imi ascunzi topicul , m.am retras si nu vreau sa se mai dea curs comentarilor la adresa mea sau sa imi mai fie vizualizate fotografiile !
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Tu ai inceput cu atacuriile colegelor tale de breasla....ca au bube ca sunt grase etc......stiu ,iar o sa spui ca tu esti perfecta,eu te-am vazut si nu esti!Acum orice fata tanara daca se machiaza si se imbraca in ceva dragut isi pune o pereche de tocuri in picioare ,are un potential!Reclama negativa tot reclama ramane,tu stii mai bine daca ti-a umplut sau golit buzunarele,doar ca nu este frumos sa arunci cu jigniri in stanga si in dreapta doar sa arati ca tu ai haine de sute de euro sau nu!Good luck!Corinuta , comentariul meu a fost ca " majoritatea fetelor la 200 de lei sunt grase , urate s.a.m.d. Nu le.am bagat pe toate in aceasi oala . Majoritatea=partea mai mare dintr.un intreg La 200 de lei 90% din ele pot fi asa cum am zis eu si 10% sa arate bine . Acum ai bagat la cap ? 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 1, 2016 Tu ai inceput cu atacuriile colegelor tale de breasla....ca au bube ca sunt grase etc......stiu ,iar o sa spui ca tu esti perfecta,eu te-am vazut si nu esti!Acum orice fata tanara daca se machiaza si se imbraca in ceva dragut isi pune o pereche de tocuri in picioare ,are un potential!Reclama negativa tot reclama ramane,tu stii mai bine daca ti-a umplut sau golit buzunarele,doar ca nu este frumos sa arunci cu jigniri in stanga si in dreapta doar sa arati ca tu ai haine de sute de euro sau nu!Good luck!Machiajul iti scoate in evidenta trasaturile si iti contureaza chipul , daca nu ai trasaturi frumoase poti sa pui kg de fond de ten si fard ca e degeaba iar hainele , vezi tu daca iti ies sunculitele prin ele ...degeaba sunt hainele frumoase daca tu esti.. Ti.am cam stricat teoria !
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 Ăștia de afirmați pe aici ca știți unde sta, sunteți niște mitocani, singurul vostru scop prin aceste afirmații, fiind de'a intimida, de'a'i crea teama. Sunteți niște pârliți amărâți. Un bărbat nu se pretează niciodată la a amenință o fata("Vezi ca știu unde stai..."). Dar voi nu sunteți bărbați La o adică, un bărbat nici n'ar plăti o fata sa se culce cu el. Nu caut cearta, dar vezi ca te contrazici singur, te autodenigrezi...
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 1, 2016 Roxanico, cu toata aprecierea, iti recomand cu caldura sa te mai si odihnesti. Noaptea postezi, uite ce activitate ai avut astazi de pilda, ziua prestezi (ai prestat, zici tu), crede-ma lasa urme.Nu fac misto, chiar vb. serios. O noapte nedormita pentru organism se recupreaza, daca in urmatroarele 24 zile dormi aproximativ 8 ore/noapte, la intervale potrivite, adica 22.00-6.00, de exemplu.Altfel ajungi asa
bombo mondialu Reputație: 5 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Ăștia de afirmați pe aici ca știți unde sta, sunteți niște mitocani, singurul vostru scop prin aceste afirmații, fiind de'a intimida, de'a'i crea teama. Sunteți niște pârliți amărâți. Un bărbat nu se pretează niciodată la a amenință o fata("Vezi ca știu unde stai..."). Dar voi nu sunteți bărbați La o adică, un bărbat nici n'ar plăti o fata sa se culce cu el.Nu inteleg care este scopul tau ?Tie daca-ti place laba ,normal ca nu dai bani.Mars in plm ca ne plictisesti. Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin.( Brendan Francis ) 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 1, 2016 .Pozele arata ...fara cusur. Photoshp-ul si-a facut cu prisosinta treaba. Ce mai ...model Victoria`s Secret. Fara nici un cos, fara acnee, vezi ca te dai de gol. Nu pui mereu plasticul, la un ten asa perfect. Am ghicit ...este ...? 1 4
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 1, 2016 Tot in photoshop si-a deschis culoarea pielii?Stiam ca e una cu Connect-R 3 2
ravanelli Reputație: 298 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Februarie 1, 2016 Machiajul iti scoate in evidenta trasaturile si iti contureaza chipul , daca nu ai trasaturi frumoase poti sa pui kg de fond de ten si fard ca e degeaba iar hainele , vezi tu daca iti ies sunculitele prin ele ...degeaba sunt hainele frumoase daca tu esti.. Ti.am cam stricat teoria !Belea.
Administrator pisicuts Reputație: 114373 Postat Februarie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2016 4
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 )))))))
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 1, 2016 si-a vopsit parul roxana?nu mai e bruneta?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Asa stau si eu,le wc cu telefonul in mana pe nimfomane!
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 1, 2016 una e cu telefonu dar sa stai pe wc sa mai si vorbesti la telefon (lipsa de respect parerea mea) si sa mai fortezi si laptopu deja asta mi se pare distragerea atentiei de la locul de munca ))
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 1, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 1, 2016 Uite cine vorbeste!Ce fata am amenințat eu, curvo/matroano(scursuro)?
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 1, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 1, 2016 Nu caut cearta, dar vezi ca te contrazici singur, te autodenigrezi...Din păcate pt argumentul tău, eu nu am plătit nici o fata sa se culce cu mine. Intreaba'le pe cele vizitate de mine Eu am plătit pt a fi ascultat. Cu unele nici n'am făcut altceva
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 1, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 1, 2016 Nu inteleg care este scopul tau ?Tie daca-ti place laba ,normal ca nu dai bani.Mars in plm ca ne plictisesti. Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin.( Brendan Francis )Deci pt tine exista doar doua opțiuni... Laba si platitul. Asta spune multe despre tine. Unii mai au si a treia varianta, sa știi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum