ssylver Reputație: 5207 Postat Februarie 13, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 13, 2016 Normal ca tu! Ai primit si punct! cassy da puncte doar cand este important! da am vazut
drradu Reputație: 199 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Februarie 14, 2016 unde e roxanica zilele astea ? Studiază diferențele dintre cauciucul natural și cel sintetic. D-aia s-a și retras.... tempora! Când se va dumiri care este cel mai bun, va reveni cu forte proaspete.
sety Reputație: 47 Postat Februarie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 15, 2016 La 400/ron, prezervativele sunt incluse?
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 15, 2016 La 400/ron, prezervativele sunt incluse?Nu mai activez !
lord2014 Reputație: 190 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 15, 2016 Gata Roxana te plimbi in x6? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114378 Postat Februarie 15, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 15, 2016 Nu mai activez ! 2
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 15, 2016 La 400/ron, prezervativele sunt incluse?gata gaurite.... Gata Roxana te plimbi in x6? CE?pai la douascincidemii de iuro pe luna doar x6? )
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 Nu mai activez !Nu mai minți fă proasto,crezi că băieții nu vorbesc?O sugi in continuare se știe,lasă vrajeala ca nu ține.
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 15, 2016 Nu mai minți fă proasto,crezi că băieții nu vorbesc?O sugi in continuare se știe,lasă vrajeala ca nu ține.peste obosit
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 Nu ma ghicisi,mai incearca....Da stai ca tu nu te pricepi decat la supt si sa stai cu curu in sus .Pentru mai mult iti lipseste ceva ...se cheama CREIER 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Februarie 15, 2016 Nu ma ghicisi,mai incearca....Da stai ca tu nu te pricepi decat la supt si sa stai cu curu in sus .Pentru mai mult iti lipseste ceva ...se cheama CREIER a vorbit ala care nu stie sa lege 2 fraze , cu atat mai putin sa scrie
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 Cel putin eu nu am dat vina niciodata pe autocorect .Uite ca am legat cateva cuvinte,am si scris da tu creier PULA 2 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 15, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 15, 2016 Bilutepeviermisor, cum reusiti voi, astia ATAT de prosti, sa supravietuiti? 3
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 Bilutepeviermisor, cum reusiti voi, astia ATAT de prosti, sa supravietuiti?Avem și noi guțanii noștrii,dam muie la curioși etc.Sau de exemplu,prostim papagali ca tine.Hai jet ca poate ai treaba...nu am chef de orătănii ca tine la ora asta.
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 15, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 15, 2016 Avem și noi guțanii noștrii,dam muie la curioși etc.Sau de exemplu,prostim papagali ca tine.Hai jet ca poate ai treaba...nu am chef de orătănii ca tine la ora asta. "dam muie la curiosi"... Asta`i la fel de expirata ca si taratele din cutia ta craniana. PS: Esti atat de prost incat nici nu stii diferena intre "in" si "pe"...
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 15, 2016 Avem și noi guțanii noștrii,dam muie la curioși etc.Sau de exemplu,prostim papagali ca tine.Hai jet ca poate ai treaba...nu am chef de orătănii ca tine la ora asta.Dupa cum scrii sigur nu esti ala din poza. Poza care te dezavantajeaza maxim pe aici. Cum dealtfel si numele o face. N-ai fost inspirat cand ti-ai facut contul, de aici si ura asupra ta )))) 2
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 Dupa cum scrii sigur nu esti ala din poza. Poza care te dezavantajeaza maxim pe aici. Cum dealtfel si numele o face. N-ai fost inspirat cand ti-ai facut contul, de aici si ura asupra ta ))))Pe mine nu ma deranjeaza, se pare ca pe altii da
drradu Reputație: 199 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Februarie 15, 2016 Bilutepeviermisor, cum reusiti voi, astia ATAT de prosti, sa supravietuiti?Da' de unde stii ca este prost? Si daca este prost asa cum sustii, cine stie poate are un talent, asa mai ascuns, care-l ajuta sa supravietuiasca pe seama alora destepti asa ca tine (nu-i asa ca te consideri destept?). Si atunci intrebarea care se pune, este: care-i prostul si care-i desteptul?
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 "dam muie la curiosi"... Asta`i la fel de expirata ca si taratele din cutia ta craniana. PS: Esti atat de prost incat nici nu stii diferena intre "in" si "pe"... Da' de unde stii ca este prost? Si daca este prost asa cum sustii, cine stie poate are un talent, asa mai ascuns, care-l ajuta sa supravietuiasca pe seama alora destepti asa ca tine (nu-i asa ca te consideri destept?). Si atunci intrebarea care se pune, este: care-i prostul si care-i desteptul? καλές σκέψεις
bilepeinstrument Reputație: 16 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Milano si Berceni Oras:Milano si Berceni Postat Februarie 15, 2016 PS: Esti atat de prost incat nici nu stii diferena intre "in" si "pe"...Nu ți-a cerut nimeni părerea.Fac of
kritiquews Reputație: 167 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Februarie 15, 2016 Ba, voi cand incepeti sa va luati unu de altu aveti o satisfactie anume? va face sa va simtiti, nu stiu, mai coiosi ? Sincer nu vad sensu, aici scopul e altul in pula mea... 1 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 15, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 15, 2016 Da' de unde stii ca este prost? Si daca este prost asa cum sustii, cine stie poate are un talent, asa mai ascuns, care-l ajuta sa supravietuiasca pe seama alora destepti asa ca tine (nu-i asa ca te consideri destept?). Si atunci intrebarea care se pune, este: care-i prostul si care-i desteptul? What kind of a question is that? Ti`ai raspuns singur la ea... Fiind SUPER inteligent, eu stiu totul. Deasemenea stiu ca si tu esti la fel de prost ca si el. Si nu. Nu supravietuieste pe seama celor ca mine. Poate pe seama alora MAI prosti decat el. Dar pe a celor ca mine, in nici un caz.
delaalaz3 Reputație: -426 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 15, 2016 Pe mine nu ma deranjeaza, se pare ca pe altii da Da. Plm, ce sa zic.. Eu cand ma uit la poza ta imi vine sa te-njur ca am boala pe cocalari Dar am vazut ca esti scolit deci ma repet, te dezavantajeaza poza si atragi ca un magnet injuriile. Peace !Gata cu offtopicul c-o fortam. 2
drradu Reputație: 199 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Februarie 15, 2016 What kind of a question is that? Ti`ai raspuns singur la ea... Fiind SUPER inteligent, eu stiu totul. Stii o pula, si asta datorita faptului ca esti SUPER inteligent.
Administrator pisicuts Reputație: 114378 Postat Februarie 15, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 15, 2016 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum