Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Constanta,Braila,Galati,Bucuresti,Brasov
  • Oras:Constanta,Braila,Galati,Bucuresti,Brasov
Postat

Oricum nu am nimik personal.cu fata poate la alte persoane.nu stiu ....dar eu nu as mai veni niciodata la ea! Servicii - 0 pentru 450lei e grav !

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

da,din recenziile corecte asta deducem toti!

eu mereu am pus accent pe multitudinea serciciilor si calitatea lor.nu e doar frumusetea singurul criteriu pentru 450 lei.

vroiam doar o confirmare a celor 1-2 servicii,atitudinea ei,etc!

poate nu e ok intrebarea mea aici,dar:

in comparatie,aceste servicii cam cat te-ar costa in alta parte?

intreb,in speranta ca r2 va analiza si isi va revizui comportamentul asa cum a promis,fara a mai da detalii aici despre clientii care au vizitat-o! ;)

• Like 3
  • Oras:Timisoara
Postat

Pe Cismelei? Ca sa vezi... este vecina cu Sandra Tamparinii. Mai, tu sigur nu ai fost la Sandra de ti-ai luat teapa? :)

• Like 2
  • Oras:Constanța
Postat

Totuși ai putea argumenta cu o recenzie ceea ce nu ți.a plăcut și în felul acesta poate îmi voi corecta lipsurile . Te pup

• Like 1
Postat

offf geo tocmai mai salvat de 100 de euro cheltuiti chiar vroiam maine sa merg la ea sa vad dar din ce se pare degeaba arata bine pacat de frumusetea ei chiar ar fi putut face multi bani

• Like 2
  • Minus 3
Postat

offf geo tocmai mai salvat de 100 de euro cheltuiti chiar vroiam maine sa merg la ea sa vad dar din ce se pare degeaba arata bine pacat de frumusetea ei chiar ar fi putut face multi bani

E alegerea ta :*

Postat

Doar ca foarte ciudat ca am o săptămână decand stau în locația asta iar în săptămâna asta am avut un client pentru 3 zile și în rest doar clienți cunoscuți . Și foarte ciudata și afirmația de mai sus cu sandra

Postat

Admin 

Fa prosto sa vezi ceti rup capul ala de tarfa proasta...Ai sa ma cunosti ca sa nu mai scrii tu pe forum toate prostiile alea .Te invat eu minte jegoaso ca sa nu mai publici tu pe forum si cu amelia ta.Poti sa iti chemi si pestoiul tau ma doare la pula....de tine si de pestii tai.Ne vedem curand drept client si atunci vedem noi ce va iesi cu pesti taii.Smardanii tai care te dai smechera cu ei .Dasta scri pe forum urat cu amelia de toate fetele.Tia rat eu tie*

Cam dubios dar nu îmi bat capul :) dacă chiar a fost îmi pare rău pentru nemulțumirile lui iar dacă este mana sandrei sa fie în bafta ei .

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

hai mai roxanico ,draga mosului sa ma risc eu cu o recenzie ,daca tot nu ma mai musca vechii dusmani de coaie poate reusesc sa-mi fac altii noi , cu toate ca nu prea am mare inspiratie sa scriu si sint destul de obosit  dupa o saptamina infernala  , voi incepe cu notele:

ASPECT FIZIC-10 - le are pe toate la locul lor chiar daca pe mine ma excita mai mult schiloadele .

GFE - 7 - pentru rabdarea de care a dat dovada comportindu-se dragalas cu mine chiar daca eram in stare avansata de ebrietate .

SEX ORAL-9 neasteptat de bine , mi-a provocat erectie din primele secunde chiar cu mataringa infasurata in durex.daca era neprotejat merita 10.

SEX NORMAL -10 pentru efortul de a suporta in pat un bosorog matol la 6.30 dimineata nu a dat semne de discomfort s-a insurubat cu maiestrie in toate pozitiile si  chiar a reusit destul de rapid sa ma faca sa ejaculez, dupa vreo 25 de minute de hirjoneala.

IGIENA-10 impecabila , cremuita, barbierita , piele fina , miros placut ,manichiura , pedichiura coafura si solar .

69 -10 cu regretul de a nu fi fost capabil sa ii provoc orgasm, are poate cele mai frumoase labioare din bussines.

ANAL -NU -refuz total. m-ar fi tentat cu siguranta ,are un fundulet tare imbietor si foarte estetic.

FRENCH KISS -NU -nici nu cred ca ar fi fost cazul sa-i deranjez culoarea roza a buzelor date cu un ruj scump ,cu respiratia mea etilica sau barba aspra si deasa.

LOCATIE -9 -usor accesibila , vedere panoramica , curat ,lift functional , tomis nord,baie curata , pat bunicel , ingrijit.confortabil.

raport calitate pret -8 - 450 h , nu a tras de timp , nu m-a grabit , nu m-au deranjat telefoanele .

am primit un discount de 50 de ron fiind trecut de 50 de ani dar m-am revansat ulterior cu o mica atentie care a compensat diferenta .

concluzia:

cine se scoala de dimineata  si o prinde pe roxanica libera , nu va plinge dupa 100 de euroi .

sau daca procedati asa cum mi s-a intimplat mie , sa va imbatati bine toata noaptea si in loc de ciorba de burta sa incercati sa va dregeti cu  o portie se sex sanatos cu o fata frageda , nu veti regreta deranjul .

e drept ca nu imi permit prea des arogante de acest gen, 100 euro ,dar daca ma gindesc cit de usor poti primi o amenda de aceeasi valoare in timp ce te afli la volan , mai bine ii cheltuiesti la roxanica si te concentrezi sa conduci prudent pentru a nu fi pus sa dai banii la militieni.

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Totuși ai putea argumenta cu o recenzie ceea ce nu ți.a plăcut și în felul acesta poate îmi voi corecta lipsurile . Te pup

Woooow! Ea este intr-adevar? Roxanica? Nu-mi vine sa cred! 

• Minus 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Fata frumoasa, ti-am dat sms. Astept, sa-mi raspunzi. Merci!

incarca-i si cartela pe numarul ala ca sa poata sa-ti raspunda la sms

Postat

Fata frumoasa, ti-am dat sms. Astept, sa-mi raspunzi. Merci!

Nu ai nr de România și nu am cum sa iți răspund , suna.ma dacă vrei . Te pup

Postat

Fiind vara si oferta fiind foarte diversificata a vazut pe pielea ei ce inseamna lipsa clientilor. Plus intamplarea precedenta cand Pisicuts i-a blocat userul vip. Plus actiunile fortuite ale ameliei. Plus sfatul unui prieten bun :)

• Like 4

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Si oari cie o fi sfatuito pretenu ala al iei ? ;)

Vara vini, vara tresi...ia ku noi aci ramine,

Toamnai dupe colt dija...di nui miine ii poimiine,

Si ku frigu vini foame,

Si nui lo di avioane,

Ku o chifla in stomac,

Iesti moi buna diun sarac,

Schimba Berschka, in loc di Guess,

Schimba mesha ku un fes,

Plecaciuni la Doamna Pula,

Uita prostii...zic cai buna !!!

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...