Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Cine a plecat ma? :)) sunteti mai rau ca aia cu "boicot" de la referendum :)) arunca unu o vorba si toti o iau de buna :)))))

Prezenta

• Minus 1
  • Oras:Constanta
Postat

Prezenta

Jagaaaa...şi faşi uăi ??? :)))))))))

Uni naiba oi fost fatah ? Cum iti mere ? Ia laudăte o leaca !!! :)))))))))

• Like 1
Postat

On a serious note now...

Jaga...citeste si ia aminte ! Asa se fasi...nu ca tini !!! ;)

https://nimfomane.com/forum/topic/120917-renata-200400-zona-tomismall-0734348330/page-6

Bani ie pi peata...curve bune nu prea se gaseste. Cum apare vro bunaca...cum âncaseaza cu ambele mîini. Da ciemi bat io gura cu tini ? Tu iejti doar di cur !

:))))))))))

• Like 2
Postat

Jaga...bye bye...don't forget to write !!! :)

Hai nufi trista...ca dak ramîi prin tara pi univa ni moi vorbim noi. Da oricum ni videm la vara pi litoral. Pupal pi Paul din partea mia si zi sa conduca atient. Ie drum lung pina ân Azerbaijan !!!

:)))))))))))))))))))))))))

• Like 3
Postat

Io creca investitiili imobiliare vor creste ca pret ân zona City Parc dupe cie pliaca Jaga. Trajea cartieru ân jos !!!

:))))))))))

• Like 3
Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Ultima zi :)

Esti sigura? Ca ne-am cam obisnuit cu amenintari de genul asta!

• Like 1
Postat

Jaga...sa sti ca mii numi moi plasi di tini. :(

Oi devenit tacuta ân ultima vreme si nui ca tini. Zi si tu fatah civa...nuti adusi aminti di vremurili buni, cind ni povestiai di Guess asta al tau ? Ci vremuri. Statiam ricent di vorba cu ciniva and your name came up. Mio zis ca ti so zbîrcit gugoasa di nifolosinta ! Zi ca nui adivarat ! Zi ca gugoasa ta nui zbircita si ca no fost nisiodata...nisi macar dupe cie oi nascut. Da ciel moi bini...aratăli la ajtia cari nu ti cred !!!

Hai fatah...ca di or videao ân poza macar siar da siama ca vini potopu daca pleşi !!! :)

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Jaga...sa sti ca mii numi moi plasi di tini. :(

Oi devenit tacuta ân ultima vreme si nui ca tini. Zi si tu fatah civa...nuti adusi aminti di vremurili buni, cind ni povestiai di Guess asta al tau ? Ci vremuri. Statiam ricent di vorba cu ciniva and your name came up. Mio zis ca ti so zbîrcit gugoasa di nifolosinta ! Zi ca nui adivarat ! Zi ca gugoasa ta nui zbircita si ca no fost nisiodata...nisi macar dupe cie oi nascut. Da ciel moi bini...aratăli la ajtia cari nu ti cred !!!

Hai fatah...ca di or videao ân poza macar siar da siama ca vini potopu daca pleşi !!! :)

zicea ceva ca  lindicul este ca si motul la curcan

post-255047-0-45274200-1539941498_thumb.png

• Like 6
  • Oras:Romania
Postat

De la mine nu a plecat nimeni,retard esti tu ca scrii aiurea.\Fetele sunt frumoase in felul lor.Prin gratie,prezenta si comportament.Banuiesc ca te-ai masturbat bine acasa si ai tras tu concluziile astea

Renata sau retardata ? nu e nici asta usa de biserica . Cand am fost la ea avea numai basini de diva . Am plecat

• Oras:Penitenciarul Poarta Alba
Postat

De la mine nu a plecat nimeni,retard esti tu ca scrii aiurea.\Fetele sunt frumoase in felul lor.Prin gratie,prezenta si comportament.Banuiesc ca te-ai masturbat bine acasa si ai tras tu concluziile astea

ce e rau intr o sanatoasa masturbare???  :laugh2

Postat

In timp ce se masturba isi imagina cum sunt eu ca si prezenta.....si a tras el concluziile astea..sa caute in Dex ce inseamna RETARD. Mari cocosi sunteti in scris..(doar pt cel care ma jignit fara motiv)

ce e rau intr o sanatoasa masturbare???  :laugh2

Postat

Topicul este al fetei,scrieti strict despre ea,nu mai imprastiati si pozele altor fete

Postat

In timp ce se masturba isi imagina cum sunt eu ca si prezenta.....si a tras el concluziile astea..sa caute in Dex ce inseamna RETARD. Mari cocosi sunteti in scris..(doar pt cel care ma jignit fara motiv)

eu sunt cocos si in realitate chiar cocos de munte!!! 

Postat

Topicul este al fetei,scrieti strict despre ea,nu mai imprastiati si pozele altor fete

mi se rupe mie pula de tine de pozele tale si de pozele ei...  :laugh2  hai gea la produssss

Postat

pai cred ca ti se rupe...la cat folosesti mana....la pozele mele si pozele ei....poate asa nu mai urmaresti cu interes topicurile...sa nu faci intindere...spor

mi se rupe mie pula de tine de pozele tale si de pozele ei...  :laugh2  hai gea la produssss

Postat

...Fetele sunt frumoase in felul lor. Prin gratie, prezenta si comportament...

Foarti frumi spus (da tat pi topingu lu Jaga...cari si ia credi si zice dispri ia ca ie o gratioasa, o prezenta din filme...cu un conportamient di printesa) da cari nu ie nisidicum asa. Asta pientru ca or scris prea multi "aiurea" si niam cam dat seama...dara ciel moi aiurea o scris kear ia !!!

...Banuiesc ca te-ai masturbat bine acasa si ai tras tu concluziile astea...

Pacat ca oi âncieput bini...ca finishu tau no fost nisi gratiios, nisi ielegant !!! Tioi asociat cu Jaga si leoi spus baetilor ca iei doar se uita la pozili voastri secsi si sio ia la laba. Cari poati nui un neadivar...da nu trebea spus ! Si sigur nu di tini !!!

;)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...