Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

...pai cred ca ti se rupe...la cat folosesti mana....la pozele mele si pozele ei....poate asa nu mai urmaresti cu interes topicurile...sa nu faci intindere...spor...

Fatah mia...si cu asta io ânchei...pina sa deschizi tastatura tăți putiau sa creaza dispri tinj ca iejti o finuta, o ieleganta. Cind tu ti apusi si tastezi aci...la nervi...sa ti tiganiesti...confirmi la tati ca nu iejti kear asa di finuta, ieleganta !!!

Nu iera nivoie sa fasi asta ! Credima !!! ;)

Lasa niervi o secunda...judica la rece ci tiam spus...si viei videa greseala ! Corectiezi doar dak vriei...sau poti...da tu nu cu mini ai meci...sa sti. Buba ie an alta parti !!!

Io ti pup...ca miesti draga...asa cit pot si io sa ma uit la pozi si so iau la laba !!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

De la mine nu a plecat nimeni,retard esti tu ca scrii aiurea.\Fetele sunt frumoase in felul lor.Prin gratie,prezenta si comportament.Banuiesc ca te-ai masturbat bine acasa si ai tras tu concluziile astea

Evita sa te iei in gura ca nu ai cu cine , rezuma te doar la disponibila ..Nu ai cu cine sa te înțelegi . Crede ma

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator futbineditat
Reputație: 0

Jaga...sa sti ca si io âți folosesc pozili ! ;)

Di fapt...o singura poza ! Sti ca io am o probliema cu tranzitu...da di civa vreme am gasit leac. Am inprimat o poza cu tini...siam lipito cu scoci pi piretele din fata budei !

Fatah...iejti fantastica ! Cum ma uit la poza ta...cum ma taie cacarea !!! Subito !!!

:))))))))))))))))))

=))   =)) 
  • Like 1
Link spre comentariu

oribil gest cu furatul pozelor,  :no2  :no2  :no2

Pe bune ? Cum plm sa fur pozele astea si sa trec nr asa peste ele ?! Aceasta schema drăguță este facuta de un "fotograf" de aici de pe forum care se pare ca nu ma înghite datorită unor controverse . Incetati draq cu idiotenile astea , voi nu aveti al ceva de facut ?!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

si char asa de repede a dezactivat el anuntul ca sa speriat de noi?

Pe bune ? Cum plm sa fur pozele astea si sa trec nr asa peste ele ?! Aceasta schema drăguță este facuta de un "fotograf" de aici de pe forum care se pare ca nu ma înghite datorită unor controverse . Incetati draq cu idiotenile astea , voi nu aveti al ceva de facut ?!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

=))) am sunat-o ieri de 20 de ori , într-un final a răspuns :

-Buna sunt Delia , pot sa știu si eu de ce imi folosești pozele ? BOW close the telephone!!

Mai sun mai sun pana seara la 22 ! Zic lasă ca o sun maine !

Am sunat iarasi azi de 16 ori pana a răspuns :

Eu :- mai fata , nici acum nu ai șters pozele ?

Ea:- ce poze mai fato ? Ca eu nu știu despre ce vorbești =))

Eu: zic asta este proasta ori se preface !! CLAR ESTE PROASTA !

Te rog frumos sa ștergi pozele alea ca le ți degeaba , pe mn ma cunoaște lumea in Constanța , stie lumea pe forum ca esti o țepara etc..

iar apoi a început cu aberații dalea , ca a facut cineva mișto de mine, mai pus nr pe net

!

Am lăsat-o balta !

NU CREDEAM SA FIE ATÂT DE PROASTA !!!

• Like 2
Link spre comentariu

https://nimfomane.com/forum/topic/79890-aten%C8%9Bie-aten%C8%9Bie-poze-furate-de-la-mine/?fromsearch=1

https://nimfomane.com/forum/topic/43210-roxana-ct-0736089249-0720699473-0730994210/?findpost=2338106

=))) am sunat-o ieri de 20 de ori , într-un final a răspuns :

-Buna sunt Delia , pot sa știu si eu de ce imi folosești pozele ? BOW close the telephone!!

Mai sun mai sun pana seara la 22 ! Zic lasă ca o sun maine !

Am sunat iarasi azi de 16 ori pana a răspuns :

Eu :- mai fata , nici acum nu ai șters pozele ?

Ea:- ce poze mai fato ? Ca eu nu știu despre ce vorbești =))

Eu: zic asta este proasta ori se preface !! CLAR ESTE PROASTA !

Te rog frumos sa ștergi pozele alea ca le ți degeaba , pe mn ma cunoaște lumea in Constanța , stie lumea pe forum ca esti o țepara etc..

iar apoi a început cu aberații dalea , ca a facut cineva mișto de mine, mai pus nr pe net

!

Am lăsat-o balta !

NU CREDEAM SA FIE ATÂT DE PROASTA !!!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

MESAJ DE LA PARASUTA !!

Ce poze ai tu ? POZELE MELE =))

Acum  rāsfoiesc  acest topic, dar ce telefon :):) tehnologie "don't touch".Chiar in 2016 nu aveai IPHONE??

• Like 5
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Mah...da civa mirati atita ? Ca si cum va moi surprindi vrun jigodism dealu Jaga acuma ?!

Io o ântileg deplin pi Jaga. Business is slow...oamini sor prins di mult si acuma is ochiu si timpanu la tăti manevrele iei...she' fucked (la figurat ievident ca doar nula propriu).

Oricum, pareria mia...fatah ceia dila cari o ciordit Jaga pozili...ie muuuuult moi mistoaca dicit jagardeaua ciorditoari !!!

:)

• Like 2
Link spre comentariu

oribil gest cu furatul pozelor,  :no2  :no2  :no2

Ai dreptate, doar un om prost poate face asa ceva.

• Like 6
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...