Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

De fumat fumez Dar tu Ai fost la ea? Daca Ai fi fost stiai ca e ea in poze si nu comentai

Sa confirme cei care au fost

Eu am fost si in a fara ca am futut ceva frumos restul nu o recomanda cu nimic

OMULE  ea este retrasa,cel putin asa zice ea!!  Altcineva ii foloseste pozele (zice ea)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov

De fumat fumez Dar tu Ai fost la ea? Daca Ai fi fost stiai ca e ea in poze si nu comentai

Vai dar ce frumoasa sunt :)) Altceva mai avem si noi de facut ?

Link spre comentariu

Vai dar ce frumoasa sunt :)) Altceva mai avem si noi de facut ?

tot retrasa?

Iar cineva umbla cu pozele tale? sau esti pe baricade?

• Like 4
Link spre comentariu

Daca citesti anuntul zice ca face confirmare pe whatap suna sI vezi. Eu ii stiu vocea am sunat si mam lamurit. Dupa cum vezi a confirmat ca e ea deci mai fumam?

:beex2  scz.Daca aveai PM ...

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt aproape sigur ca ea este, are mai bine de 1 an de cand am fost, se fute bine, gen hard, aici nota 10,dar la oral pica grav (protejat) si ala superficial pe graba, cat sa se scoale putin...

De recomandat? Da si Nu... poate nu ii placea de moaca mea. De incercat 1 data merge.

Link spre comentariu

Deci hai sa fim seriosi stii cum arata nu a folosit nimic ne-realistic insas am intrebat-o personal si zicea ca multe poze de ale ei nu sunt acceptate de publi. Si mai des are poze originale decat imprumutate[/quote

Poze reale ziceai rejino?? :)

DC pulbli nu accepta?

Lupule banditule...hai ca fie un lup mancat de oaie..dar cam multi lupii "păpatii" de dânsa oaie blajină si nevinovată.

De poze ce sa zic, sunt cu titlu informativ( asa este in domeniu reclamelor(Imaginile folosite si textele de pe SITE,ele au caracter informativ )

PS. multa sanatate  :beex2 

• Like 5
Link spre comentariu

Wow, de la marea sensibilitate pt discretie (frica de poze reale) Jaga a trecut in partea cealalta. Poze cu fata! False desigur, dar ce mai conteaza?? 

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200213/1327/11ce51ff89e6dd66a28c568ee2076662.jpg

Cine ma cunoaste stie ca eu sunt in poza ! Iar pentru cei ce nu ma cunosc pot constata la fata locului ca pozele sunt din locatie !

Link spre comentariu

Nu esti tu prostanul care facusei o pasiune ptr babaciunea aia , Gloria? Credeam ca ai luat-o de nevasta.

:) Gloria pentru mine e sefa MILFURILOR!: ) offffff saracul prostan de mine pacat ca nu mai am numarul de telefon al ei s-o revad! :)

baga-mi-as eu pula in curu tau ! :) de clona ! si sa-mi bag pula in toti adminii de pe FORUM baaa ca iar m-au luat nervii !! scoate-ti in pula mea

De la modul de inregistrare  sa nu se mai poata inregistra de pe emailuri  de genul GMX! ca de acolo vin clonele din 2 clickuri dau register si PAC PAC au cont de clona

Lasati la inregistrare doar GMAIL! pentru ca la GMAIL ai nevoie de NR de telefon pentru a te inregistra te lasa doar o singura data de pe IP + Plus de asta , este destul de istet GMAILU sa detecteze si proxy urile daca sunt folosite! (DOAR ASA SCAPATI DE CLONE!!!

Link spre comentariu

:) Gloria pentru mine e sefa MILFURILOR!: ) offffff saracul prostan de mine pacat ca nu mai am numarul de telefon al ei s-o revad! :)

baga-mi-as eu pula in curu tau ! :) de clona ! si sa-mi bag pula in toti adminii de pe FORUM baaa ca iar m-au luat nervii !! scoate-ti in pula mea

De la modul de inregistrare  sa nu se mai poata inregistra de pe emailuri  de genul GMX! ca de acolo vin clonele din 2 clickuri dau register si PAC PAC au cont de clona

Lasati la inregistrare doar GMAIL! pentru ca la GMAIL ai nevoie de NR de telefon pentru a te inregistra te lasa doar o singura data de pe IP + Plus de asta , este destul de istet GMAILU sa detecteze si proxy urile daca sunt folosite! (DOAR ASA SCAPATI DE CLONE!!!

Ba prostu' dreaq , esti dobitoc , pai eu pe GMAIL imi fac conturi bagami-as pula in gura ta de retard oua_fierbinti , oua_revenge , oua_mata. Imi bat pula de tine cand vreau eu bai saracule. Nu vorbi tu de clone cand ti-ai facut atatea conturi bai coaie oparite. Te-ai gasit tu sa faci pe moralistu'. Si in final sa le sugi pula la toti adminii iar pe bitchy sa o lingi in cur asa cum faceai cu Gloria. Hai Zaaaat ,miroase parchetul

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...