roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 19, 2015 . 2
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2015 Fii* E o poza mai veche cu o camasa neagra...da zii pe bune,ai nascut ?
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 19, 2015 Normal ca sufar,Fa parasuto (adica SORINOOOO), vezi ca plangea ma-ta pe la Focsangeles prin piata cand i-a spus cineva cu ce sa ocupa odorul ei la Bucuresti.Vezi ca ai facut fassssss ..... PS: Uite fa CULTO care esti, TE afisezi ca avocat al acestei inculte aici! (vezi poza - este cat se poate de reala) Posesoarea acestui topic nu are nici macar bac-ul luat !!!! 4
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2015 ... ce mai conteaza bac-ul cand ti-ai gasit vocatia 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2015 Fii* E o poza mai veche cu o camasa neagra...da zii pe bune,ai nascut ? Sa stiiiiiiiiii limba romana inseamna sa fiiiiiiiiii mafiot. LE. Idiotilor! 1
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 19, 2015 Fii* E o poza mai veche cu o camasa neagra...da zii pe bune,ai nascut ?Are un copil Sa stiiiiiiiiii limba romana inseamna sa fiiiiiiiiii mafiot. ce proasta e Vranceanca asta ! 2 4
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 19, 2015 ... ce mai conteaza bac-ul cand ti-ai gasit vocatiasocoteste numai in multiplu de 400 1 4
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2015 Sa stiiiiiiiiii limba romana inseamna sa fiiiiiiiiii mafiot. LE. Idiotilor!Nu te-am intrebat pe tine de sanatate 2 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2015 Nici nu e nevoie, prostia ta are raza destul de mare...practic, m-a tras de maneca.
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2015 Te-ai bagat ca musca'n...prost de ce ? ca am intrebat ceva obiectiv?
roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 19, 2015 Te-ai bagat ca musca'n...prost de ce ? ca am intrebat ceva obiectiv?Te intereseaza ? Poate am sau poate n.am 1
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 19, 2015 Te intereseaza ? Poate am sau poate n.amAi !!!! 2
roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 19, 2015 Ai !!!!Te cam freaca grija 1
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 19, 2015 Roxi cum mai merge?
roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 19, 2015 În legătură cu ?! 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 19, 2015 .. 5
adria_ct Reputație: 7 Postat Septembrie 19, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 19, 2015 Love,peace,nu va mai certati,iubiti-va...cu sau fara 400 ron.Din cate observ tipa arata foarte bine,nu inteleg de ce intretine sau declanseaza unele stari conflictuale.E dreptul ei sa ceara oricat ,dar si dreptul clientilor sa cantareasca bine ofertele postate.Sunt tentat s-o contactez,dar trebuie sa recunosc ca in Bucuresti am avut parte de senzatie la suma aceasta. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2015 Love,peace,nu va mai certati,iubiti-va...cu sau fara 400 ron.Din cate observ tipa arata foarte bine,nu inteleg de ce intretine sau declanseaza unele stari conflictuale.E dreptul ei sa ceara oricat ,dar si dreptul clientilor sa cantareasca bine ofertele postate.Sunt tentat s-o contactez,dar trebuie sa recunosc ca in Bucuresti am avut parte de senzatie la suma aceasta. Incearca sa explici asta si nevertebratelor ce nu au una de-un leu in buzunar, le suiera foamea printre mate.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Incearca sa explici asta si nevertebratelor ce nu au una de-un leu in buzunar, le suiera foamea printre mate. Nu stiam ca trebuie sa ai bani in buzunar ca sa ai coloana vertebrala (ce omit multi "cu" bani). 4 3
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 20, 2015 Nu stiam ca trebuie sa ai bani in buzunar ca sa ai coloana vertebrala (ce omit multi "cu" bani).Barosane, nu este o regula! Foarte multi fara bani emit pretentii aiurea. Cel Mai bine este sa nu uitam sa fim oameni, in price situatie, sa nu incercam sa impunem un punct de vedere aiurea. Iti garantez maeste, ca foarte multi ghiortoi de aici, se dau mafioti, brigadieri, ddpof, parnaiasi, etc., iar in realitate sunt niste basini puturoase. 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 20, 2015 Barosane, nu este o regula! Foarte multi fara bani emit pretentii aiurea. Cel Mai bine este sa nu uitam sa fim oameni, in price situatie, sa nu incercam sa impunem un punct de vedere aiurea. Iti garantez maeste, ca foarte multi ghiortoi de aici, se dau mafioti, brigadieri, ddpof, parnaiasi, etc., iar in realitate sunt niste basini puturoase.Lasa-i pe mana mea, ca vin saptamana viitoare la capitala.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 20, 2015 ..Roxana, apa trece, bolovanii Raman! Nu ai ce sa le faci, nu te supara, nu se merita! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de toate cele bune! 3
barosanu1 Reputație: 537 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 20, 2015 Stimati fuckeri, Dincolo de tot off-topicul si polemica nesfarsita din care nu se mai intelege nimic , revin cu cateva detalii in legatura cu roxana pe care am intalnit-o recent.Roxana e o tipa ok , arata relativ bine , desi pare sa foloseasca un pic cam mult fond de ten, bruneta cu parul lung ( extensii ). Nu a fost nici o problema cu programarea si a venit la timp la hotel. Daca ar fi sa o compar cu Anda nu pot spune ca arata la fel de bine dar e mult mai deschisa si intelegatoare decat Anda care cred ca are ceva probleme cu capu'. Actiunea s-a desfasurat ok , diverse pozitii , fara nazuri desi are unele tendinte de fast-fuck pe care am incercat sa i le temperez , pacat ca inclusiv oralul e protejat si nu accepta finalizare orala nici anal ( desi nu eram interesat ).In concluzie , pretul de 400 ron/h mi se pare un pic exagerat atata timp cat in Bucuresti cel putin sunt tipe care arata mai bine , ofera mai multe servicii si la preturi mai mici ... dar poate ca la Constanta atata se poate si oferta de pe piata e mult mai redusa. Un pret real pentru ea ar fi de 200ron/h la ea si max. 300ron/h la hotel. 9
kiviak Reputație: 206 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 20, 2015 În legătură cu ?!Ai bagat ceva in gura pe ziua de azi? 1 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Septembrie 20, 2015 Stimati fuckeri, Dincolo de tot off-topicul si polemica nesfarsita din care nu se mai intelege nimic , revin cu cateva detalii in legatura cu roxana pe care am intalnit-o recent.Roxana e o tipa ok , arata relativ bine , desi pare sa foloseasca un pic cam mult fond de ten, bruneta cu parul lung ( extensii ). Nu a fost nici o problema cu programarea si a venit la timp la hotel. Daca ar fi sa o compar cu Anda nu pot spune ca arata la fel de bine dar e mult mai deschisa si intelegatoare decat Anda care cred ca are ceva probleme cu capu'. Actiunea s-a desfasurat ok , diverse pozitii , fara nazuri desi are unele tendinte de fast-fuck pe care am incercat sa i le temperez , pacat ca inclusiv oralul e protejat si nu accepta finalizare orala nici anal ( desi nu eram interesat ).In concluzie , pretul de 400 ron/h mi se pare un pic exagerat atata timp cat in Bucuresti cel putin sunt tipe care arata mai bine , ofera mai multe servicii si la preturi mai mici ... dar poate ca la Constanta atata se poate si oferta de pe piata e mult mai redusa. Un pret real pentru ea ar fi de 200ron/h la ea si max. 300ron/h la hotel. Gusturile difera
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum