Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pai cand era ora de 45 min erau 2 finalizari, acu daca s-a marit timpul, trebuie sa scada ceva :)) finalizarile ;)

• Oras:Doar deplasari
Postat

Pai cand era ora de 45 min erau 2 finalizari, acu daca s-a marit timpul, trebuie sa scada ceva :)) finalizarile ;)

E nevoie sa iti repet ? Nu am scris niciodata cate finalizari fac intr.o ora si este problema mea cum ma inteleg cu clienti mei despre costuri , finalizari , servicii , pret ! Corpul meu asa ca pun ce pret vreau eu . Pa'pa

post-163151-0-80304700-1452279833_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Pretul per finalizare este 300 de lei , pentru 400 de lei stau o ora care include o finalizare si restul timpului socializare ( GFE ) daca doresti 2 finalizari te costa 600 de lei/ora

O finalizare juma' cât costă la tine?

• Like 1
Postat

La 600ron ora ai facut uro activ pe toata lumea

Ghinion 

• Oras:UK
Postat

Propun ca Roxana sa fie trecută la top! Recenziile sunt irelevante. Merita sa fie in top, ca așa zic eu :D Ar avea un motiv in plus haterii sa'si bage unghia'n gât...

Postat

Va plangeati ca e scump si s-a scumpit si mai tare! :lol:

Astea erau preturile si inainte doar ca nu le.am scris aici !

• Oras:Galati
Postat

Mai fratilor aceasta frumosa femeie vinde ceva la un pret, iti convine pretul cumperi, nu iti convine nu cumperi. Sunt destui care nu se uita la bani pt asi indeplini un capriciu. E o fata desteapta si profita de aceasta patima a barbatilor. Oricum e simplu sa ceri, mai greu e sa oferi. Succesuri!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astea erau preturile si inainte doar ca nu le.am scris aici !

Ahhh ce pacat!! Ador scumpirile :lol:

Postat

Mai fratilor aceasta frumosa femeie vinde ceva la un pret, iti convine pretul cumperi, nu iti convine nu cumperi. Sunt destui care nu se uita la bani pt asi indeplini un capriciu. E o fata desteapta si profita de aceasta patima a barbatilor. Oricum e simplu sa ceri, mai greu e sa oferi. Succesuri!

Ca in orice alt domeniu exista cerere si oferta . Daca te duci la restaurant si vrei o sticla de moet te costa 400 de lei iar daca o iei de la magazin 250 de lei . Diferenta de 150 de lei o face incaperea , ambientul etc . cam asa e si cu chestia asta 

• Like 1
Postat

Asta nu înțeleg pocniții ăștia... Domnișoara pune ce prețuri vrea EA, nu cât vor ei. Atâta timp cât nu vrea sa scadă e LOGIC ca nu duce lipsa de clienți si nu are motiv sa scadă, doar pt a face pe plac zgarcitilor/sărmanilor de aici... E simplu ca buna ziua, zic eu. Vreți cu Roxana? E 400. Si nu o interesează ca altele's mai ieftine. La fel cum nici JTI'ul nu'i interesat de faptul ca Winston'ul este mai ieftin decât Sobranie. Poți sa tipi cât vrei, ca tu consideri ca tre' sa fie mai ieftin. Atâta timp cât nu observi o scădere a prețurilor, e clar ca sunt alții, destui, care dau atât cât este.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ahhh ce pacat!! Ador scumpirile :lol:

Reduceri am zis ca nu o sa fac niciodata :))

• Like 1
Postat

Asta nu înțeleg pocniții ăștia... Domnișoara pune ce prețuri vrea EA, nu cât vor ei. Atâta timp cât nu vrea sa scadă e LOGIC ca nu duce lipsa de clienți si nu are motiv sa scadă, doar pt a face pe plac zgarcitilor/sărmanilor de aici... E simplu ca buna ziua, zic eu. Vreți cu Roxana? E 400. Si nu o interesează ca altele's mai ieftine. La fel cum nici JTI'ul nu'i interesat de faptul ca Winston'ul este mai ieftin decât Sobranie. Poți sa tipi cât vrei, ca tu consideri ca tre' sa fie mai ieftin. Atâta timp cât nu observi o scădere a prețurilor, e clar ca sunt alții, destui, care dau atât cât este.

Mi.ai citit gandurile si n.a mai fost nevoie sa scriu atata  :*

Postat
:)) :)) sunt de acord pana la pocniti si sarantoci.nu trebuie sa ii clasifcam. Dar corect spus cu Moet, insa vezi ca mai este si Dom Perignon ;).
Postat

:)) :)) sunt de acord pana la pocniti si sarantoci.nu trebuie sa ii clasifcam. Dar corect spus cu Moet, insa vezi ca mai este si Dom Perignon ;).

Nu ma pricep , nu consum alcool  :blushing2 decat f f f rar

Postat

Pai sa iti explic, Dom este putin mai de lux decat Moet. Nici eu nu prea consum, insa daca aceea noapte va fi a ta o sa ai de ales intre cele 2.

Postat

Pai sa iti explic, Dom este putin mai de lux decat Moet. Nici eu nu prea consum, insa daca aceea noapte va fi a ta o sa ai de ales intre cele 2.

ok :))) aleg un pahar de suc

• Like 1
Postat

Nici mie nu-mi place sampania! Prefer oricand o bere! Poate sa fie si Ciuc sau Ursus! Eu sunt pretentios doar la femei! ;)

Postat

Nici mie nu-mi place sampania! Prefer oricand o bere! Poate sa fie si Ciuc sau Ursus! Eu sunt pretentios doar la femei! ;)

Ei da :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...