santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 11, 2016 da , fac baita cu telefonul in cada ) vrei sa facem impreuna ? asa mi-am futut telefonul eu. Grija mare!
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 11, 2016 asa mi-am futut telefonul eu. Grija mare!Nu.i problema , luam altul
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2016 Tot de la guess? ) 1 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 11, 2016 Tot de la guess? )Da , era sa.ti zic eu cine mi l.a facut
sydemon Reputație: 47 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CT Oras:CT Postat Ianuarie 11, 2016 Bon, deci recenzie calda, abia scoasa din coptor Sunat, (re)venit, (re)vazut, iubit, 3 h, 1200lei, fumat trabuc, mancat Rafaello si hidratat intens dupa Vreti mai detaliat ? Ok, hai sa nu fiu rau. Trecem peste introducere direct la pat. Cum am scos fata la propriu din propria cada, n'a mai fost nevoie de dush inainte.A inceput cu a'mi face un masaj pt a da drumul un pic la circulatie , continuat cu imbratisari si mangaieri si trecut apoi la un oral foarte misto - drept pt care n'a durat nici f mult ca privelistea, gandul revederii si dorinta erau prea mari. Trecut la pozitia ea deasupra (deschis geamul ca muream de cald amandoi ) . Schimbat la un moment dat in misionar si apoi variatiuni pe aceeasi tema (plimbat cu picioarele pe stele, pt cine intelege glume grade si uniforme) . Schimbat in pe la spate, pe la spate.. c'asa vor fetele toate si totul terminat sublim intr'un 69 superb.Per total , Rox ireprosabil, bravo! GFE : la cote maxime, parca am revazut o prietena draga cu care ma stiu de cand eram putoi . Nota 10+Igiena: impecabil, parfumata, aranjata, frumos mirositoare si gustoasa . Nota 10+Oral: protejat, de mare succes presarat cu de toate. Nota 9 (hai sa nu creada lumea ca facem jumi juma cu banii de reclama Normal: 9 (bravo pt lubrifiant..ca tura trecuta ne'am chinuit un pic fiind stramta intrarea si nu vroia pionieru sa intre neam la ecluza)Anal: n'a fost cazulTimp 3h / Dar de nunta 1200lei De revenit ? Pfffff .. evident! 7
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 11, 2016 Bon, deci recenzie calda, abia scoasa din coptor Sunat, (re)venit, (re)vazut, iubit, 3 h, 1200lei, fumat trabuc, mancat Rafaello si hidratat intens dupa Vreti mai detaliat ? Ok, hai sa nu fiu rau. Trecem peste introducere direct la pat. Cum am scos fata la propriu din propria cada, n'a mai fost nevoie de dush inainte.A inceput cu a'mi face un masaj pt a da drumul un pic la circulatie , continuat cu imbratisari si mangaieri si trecut apoi la un oral foarte misto - drept pt care n'a durat nici f mult ca privelistea, gandul revederii si dorinta erau prea mari. Trecut la pozitia ea deasupra (deschis geamul ca muream de cald amandoi ) . Schimbat la un moment dat in misionar si apoi variatiuni pe aceeasi tema (plimbat cu picioarele pe stele, pt cine intelege glume grade si uniforme) . Schimbat in pe la spate, pe la spate.. c'asa vor fetele toate si totul terminat sublim intr'un 69 superb.Per total , Rox ireprosabil, bravo! GFE : la cote maxime, parca am revazut o prietena draga cu care ma stiu de cand eram putoi . Nota 10+Igiena: impecabil, parfumata, aranjata, frumos mirositoare si gustoasa . Nota 10+Oral: protejat, de mare succes presarat cu de toate. Nota 9 (hai sa nu creada lumea ca facem jumi juma cu banii de reclama Normal: 9 (bravo pt lubrifiant..ca tura trecuta ne'am chinuit un pic fiind stramta intrarea si nu vroia pionieru sa intre neam la ecluza)Anal: n'a fost cazulTimp 3h / Dar de nunta 1200lei De revenit ? Pfffff .. evident! Te pupa roxi
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2016 Te pupa roxi Roxi de la guess
roxana2 Reputație: 565 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Ianuarie 11, 2016 Roxi de la guess Prostia nu te lasa sa traiesti fara sa.mi duci grija
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2016 E o afirmatie sau o intrebare? Ca sa stiu cum sa iti raspund. La nivelul tau de inteligenta am vazut ca nu prea ai studiat semnele de punctuatie si ti-e cam greu cu ele...
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Prostia nu te lasa sa traiesti fara sa.mi duci grijahauzi mo ce zice fata ....stie ea de prostie ?Soro ia sa te uiti prin postarile tale si sa le rumegi atenta .Cine a fost prima care a zis ca, GUESS asta e cel mai bun, si la onorariul tau iti permiti doar toale de la GUESS.Acum taci si inghite ...Preze.de la GUESS,tilifon de la GUESS .Ce te tot iriti atat cand tu ai fost cea care a adus in discutie .Si tre sa fii mandra ca ti se va spune GUESS ...esti unica ....nu asaaaa Roxana2.Unica si cea mai tare ramane doar Roxana ..zana marii....tu esti fake cu nr. 2 .Chiar iti place sa fii apelata in pat ...ahhh,vaiii roxana2 ? 3 2
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 11, 2016 )) told you so...
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 11, 2016 hauzi mo ce zice fata ....stie ea de prostie ?Soro ia sa te uiti prin postarile tale si sa le rumegi atenta .Cine a fost prima care a zis ca, GUESS asta e cel mai bun, si la onorariul tau iti permiti doar toale de la GUESS.Acum taci si inghite ...Preze.de la GUESS,tilifon de la GUESS .Ce te tot iriti atat cand tu ai fost cea care a adus in discutie .Si tre sa fii mandra ca ti se va spune GUESS ...esti unica ....nu asaaaa Roxana2.Unica si cea mai tare ramane doar Roxana ..zana marii....tu esti fake cu nr. 2 .Chiar iti place sa fii apelata in pat ...ahhh,vaiii roxana2 ? Pam pam
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 E tare fata ....luam altul ...tot de la GUESS
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Nu.i problema , luam altulhttps://www.youtube.com/watch?v=FYrcMbvUZdQ
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=FYrcMbvUZdQ ))
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 da , fac baita cu telefonul in cada ) vrei sa facem impreuna ? Asta face Domnisoara GUESS in cada
kiviak Reputație: 206 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 11, 2016 D-asta are?http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=72089112
jan de la boema Reputație: -403 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Ianuarie 11, 2016 Oral - 8 , e doar protejat , simplu si placut. Normal - 10 senzatie extraordinara , printre cele mai bune cu un plus pentru tehnica. Gfe - 8 fara fk , placuta ca si prezenta , rade , vorbeste frumos si nu simti graba, ora este ora. Achitat - 400 Oralul este protejat , dar placut , are o pizda frumoasa , buna si de lins.La normal, se misca foarte bine sub tine , era sa termin de la primele miscari , m-am oprit si a trecut deasupra mea .Da misto din buci si nu te lasa sa muncesti mult ,se pare ca-i place pentru ca sa miscat si a gemut frumos.Fata arata bine dpmdv, acum depinde si ce va place si voua.Avand in vedere comportamentul si cum arata , este de recomandat.Este o tipa simtita , fiti prietenosi cu ea si o sa vedeti diferenta. 5 3
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 11, 2016 Chiar ca are pizda mișto...corectă, corespunzătoare
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Chiar ca are pizda mișto...corectă, corespunzătoaree regulamentara
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Chiar ca are pizda mișto...corectă, corespunzătoare
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 11, 2016 In Dubai este punctul G la femei.
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Oral - 8 , e doar protejat , simplu si placut. Normal - 10 senzatie extraordinara , printre cele mai bune cu un plus pentru tehnica.Gfe - 8 fara fk , placuta ca si prezenta , rade , vorbeste frumos si nu simti graba, ora este ora.Achitat - 400Oralul este protejat , dar placut , are o pizda frumoasa , buna si de lins.La normal, se misca foarte bine sub tine , era sa termin de la primele miscari , m-am oprit si a trecut deasupra mea .Da misto din buci si nu te lasa sa muncesti mult ,se pare ca-i place pentru ca sa miscat si a gemut frumos.Fata arata bine dpmdv, acum depinde si ce va place si voua.Avand in vedere comportamentul si cum arata , este de recomandat.Este o tipa simtita , fiti prietenosi cu ea si o sa vedeti diferenta. Urmariti cu atentie ....asta trebuie facut ? Viorel daca lasa 400 lei se mai numea viol ?
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016 Roxana2 tu ptr ce suma te apleci ?
corsar Reputație: -301 Postat Ianuarie 11, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Ianuarie 11, 2016
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum