Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

da , fac baita cu telefonul in cada :)) vrei sa facem impreuna ?

asa mi-am futut telefonul eu. Grija mare!
  • Oras:Doar deplasari
Postat

asa mi-am futut telefonul eu. Grija mare!

Nu.i problema , luam altul

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Tot de la guess? :))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Tot de la guess? :))

Da , era sa.ti zic  eu cine mi l.a facut ;)

• Oras:CT
  • Oras:CT
Postat

Bon, deci recenzie calda, abia scoasa din coptor :)

Sunat, (re)venit, (re)vazut, iubit, 3 h, 1200lei, fumat trabuc, mancat Rafaello si hidratat intens dupa :)

Vreti mai detaliat ? 

Ok, hai sa nu fiu rau. 

Trecem peste introducere direct la pat. Cum am scos fata la propriu din propria cada, n'a mai fost nevoie de dush inainte.

A inceput cu a'mi face un masaj pt a da drumul un pic la circulatie :) , continuat cu imbratisari si mangaieri si trecut apoi la un oral foarte misto - drept pt care n'a durat nici f mult ca privelistea, gandul revederii si dorinta erau prea mari. Trecut la pozitia ea deasupra (deschis geamul ca muream de cald amandoi  :laugh2 ) . Schimbat la un moment dat in misionar si apoi variatiuni pe aceeasi tema (plimbat cu picioarele pe stele, pt cine intelege glume grade si uniforme) . Schimbat in pe la spate, pe la spate.. c'asa vor fetele toate  :hug1  si totul terminat sublim intr'un 69 superb.

Per total , Rox ireprosabil, bravo!

GFE : la cote maxime, parca am revazut o prietena draga cu care ma stiu de cand eram putoi . Nota 10+

Igiena: impecabil, parfumata, aranjata, frumos mirositoare si gustoasa :). Nota 10+

Oral: protejat, de mare succes presarat cu de toate. Nota 9 (hai sa nu creada lumea ca facem jumi juma cu banii de reclama :)

Normal: 9 (bravo pt lubrifiant..ca tura trecuta ne'am chinuit un pic fiind stramta intrarea si nu vroia pionieru sa intre neam la ecluza)

Anal: n'a fost cazul

Timp 3h / Dar de nunta 1200lei

De revenit ? Pfffff .. evident! 

• Like 7
Postat

Bon, deci recenzie calda, abia scoasa din coptor :)

Sunat, (re)venit, (re)vazut, iubit, 3 h, 1200lei, fumat trabuc, mancat Rafaello si hidratat intens dupa :)

Vreti mai detaliat ? 

Ok, hai sa nu fiu rau. 

Trecem peste introducere direct la pat. Cum am scos fata la propriu din propria cada, n'a mai fost nevoie de dush inainte.

A inceput cu a'mi face un masaj pt a da drumul un pic la circulatie :) , continuat cu imbratisari si mangaieri si trecut apoi la un oral foarte misto - drept pt care n'a durat nici f mult ca privelistea, gandul revederii si dorinta erau prea mari. Trecut la pozitia ea deasupra (deschis geamul ca muream de cald amandoi  :laugh2 ) . Schimbat la un moment dat in misionar si apoi variatiuni pe aceeasi tema (plimbat cu picioarele pe stele, pt cine intelege glume grade si uniforme) . Schimbat in pe la spate, pe la spate.. c'asa vor fetele toate  :hug1  si totul terminat sublim intr'un 69 superb.

Per total , Rox ireprosabil, bravo!

GFE : la cote maxime, parca am revazut o prietena draga cu care ma stiu de cand eram putoi . Nota 10+

Igiena: impecabil, parfumata, aranjata, frumos mirositoare si gustoasa :). Nota 10+

Oral: protejat, de mare succes presarat cu de toate. Nota 9 (hai sa nu creada lumea ca facem jumi juma cu banii de reclama :)

Normal: 9 (bravo pt lubrifiant..ca tura trecuta ne'am chinuit un pic fiind stramta intrarea si nu vroia pionieru sa intre neam la ecluza)

Anal: n'a fost cazul

Timp 3h / Dar de nunta 1200lei

De revenit ? Pfffff .. evident! 

Te pupa roxi :*

• Membru Premium
Postat

Te pupa roxi :*

Roxi de la guess ;)

Postat

Roxi de la guess ;)

Prostia nu te lasa sa traiesti fara sa.mi duci grija

• Membru Premium
Postat

E o afirmatie sau o intrebare? Ca sa stiu cum sa iti raspund. La nivelul tau de inteligenta am vazut ca nu prea ai studiat semnele de punctuatie si ti-e cam greu cu ele...

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Prostia nu te lasa sa traiesti fara sa.mi duci grija

hauzi mo ce zice fata ....stie ea de prostie ?Soro ia sa te uiti prin postarile tale si sa le rumegi atenta .Cine a fost prima care a zis ca, GUESS asta e cel mai bun, si la onorariul tau iti permiti doar toale de la GUESS.Acum taci si inghite ...Preze.de la GUESS,tilifon de la GUESS .Ce te tot iriti atat cand tu ai fost cea care a adus in discutie .Si tre sa fii mandra ca ti se va spune GUESS ...esti unica ....nu asaaaa Roxana2.Unica si cea mai tare ramane doar Roxana ..zana marii....tu esti fake cu nr. 2 .Chiar iti place sa fii apelata in pat ...ahhh,vaiii roxana2 ? :slap2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Membru Premium
Postat

hauzi mo ce zice fata ....stie ea de prostie ?Soro ia sa te uiti prin postarile tale si sa le rumegi atenta .Cine a fost prima care a zis ca, GUESS asta e cel mai bun, si la onorariul tau iti permiti doar toale de la GUESS.Acum taci si inghite ...Preze.de la GUESS,tilifon de la GUESS .Ce te tot iriti atat cand tu ai fost cea care a adus in discutie .Si tre sa fii mandra ca ti se va spune GUESS ...esti unica ....nu asaaaa Roxana2.Unica si cea mai tare ramane doar Roxana ..zana marii....tu esti fake cu nr. 2 .Chiar iti place sa fii apelata in pat ...ahhh,vaiii roxana2 ? :slap2  :laugh2

Pam pam :)

Postat

E tare fata ....luam altul ...tot de la GUESS :slap2

Postat

da , fac baita cu telefonul in cada :)) vrei sa facem impreuna ?

Asta face Domnisoara GUESS in cada  :slap2  :laugh2

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat
Oral -  8 , e doar protejat , simplu si placut. 

Normal - 10 senzatie extraordinara , printre cele mai bune cu un plus pentru tehnica.

Gfe - 8 fara fk , placuta ca si prezenta , rade , vorbeste frumos si nu simti graba, ora este ora.

Achitat - 400

Oralul este protejat , dar placut , are o pizda frumoasa , buna si de lins.La normal, se misca foarte bine sub tine , era sa termin de la primele miscari , m-am oprit si a trecut deasupra mea .Da misto din buci si nu te lasa sa muncesti mult ,se pare ca-i place pentru ca sa miscat si a gemut frumos.Fata arata bine dpmdv, acum depinde si ce va place si voua.Avand in vedere comportamentul si cum arata , este de recomandat.Este o tipa simtita , fiti prietenosi cu ea si o sa vedeti diferenta.
  • Like 5
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Chiar ca are pizda mișto...corectă, corespunzătoare

e regulamentara :)
Postat

Chiar ca are pizda mișto...corectă, corespunzătoare

Postat

Oral -  8 , e doar protejat , simplu si placut. 
Normal - 10 senzatie extraordinara , printre cele mai bune cu un plus pentru tehnica.
Gfe - 8 fara fk , placuta ca si prezenta , rade , vorbeste frumos si nu simti graba, ora este ora.
Achitat - 400
Oralul este protejat , dar placut , are o pizda frumoasa , buna si de lins.La normal, se misca foarte bine sub tine , era sa termin de la primele miscari , m-am oprit si a trecut deasupra mea .Da misto din buci si nu te lasa sa muncesti mult ,se pare ca-i place pentru ca sa miscat si a gemut frumos.Fata arata bine dpmdv, acum depinde si ce va place si voua.Avand in vedere comportamentul si cum arata , este de recomandat.Este o tipa simtita , fiti prietenosi cu ea si o sa vedeti diferenta.

Urmariti cu atentie ....asta trebuie facut ? Viorel daca lasa 400 lei se mai numea viol ?

:slap2  :laugh2  :rax2

Postat

Roxana2 tu ptr ce suma te apleci ? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...