charny Reputație: -386 Postat Iunie 7, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Iunie 7, 2015 : ))
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 8, 2015 Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt?)))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). Bey bolnavule...pentru tine sunt locuri special amenajate...si te tin aia sub observatie 24 din 24...si asa esti sigur ca nu-ti mai iese nimic din hasnaua aia...care la tine se numeste gura .Alo...baza...aia care te citesc pe tine sunt foarte inteligenti...deoarece sunt preocupati de adancimea prostiei umane pe care o reprezinti cu mandrie . Nu cred ca este un mai mare PROST pe forumul asta decat tine...si tare ma mir ca piscul nu ti-a dedicat un Oscar .P.S.datul de pumni...oh da...parca mi te inchipui un sac plin de osanza . 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iunie 8, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iunie 8, 2015 Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt? )))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). Poti sa-i dai ignore daca nu te intereseaza. Ma-ntelegi? 5 5
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 8, 2015 pe bune? fuck. merci man! esti de real folos site-ului!Poti sa-i dai ignore daca nu te intereseaza. Ma-ntelegi? 1
oviii Reputație: -494 Postat Iunie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Telefon: [email protected] Oras:Cluj-Napoca Postat Iunie 26, 2015 Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt? )))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). Alo...bolnavule...daca nu esti in regula suna si tu la 112.Am ceva pile acolo sus in Hasdeu...si am reusit sa-ti retin un pat . Cand crezi ca esti pregatit da-mi un semn,,,si te internez de urgenta .Medicamentatia , la tine , oricum ar fi prea costisitoare...boala ta e cronica . ...bolnavule...nici D-zeu nu te mai poate ajuta . 1 8
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 2, 2015 )) ce ai ma? tu-te-n gura de prostan:) ma pis pe tine ma oviii:) Alo...bolnavule...daca nu esti in regula suna si tu la 112.Am ceva pile acolo sus in Hasdeu...si am reusit sa-ti retin un pat . Cand crezi ca esti pregatit da-mi un semn,,,si te internez de urgenta .Medicamentatia , la tine , oricum ar fi prea costisitoare...boala ta e cronica . ...bolnavule...nici D-zeu nu te mai poate ajuta . 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum