Sari la conținut

mulțumiri staff-ului

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt?:))))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). 

Bey bolnavule...pentru tine sunt locuri special amenajate...si te tin aia sub observatie 24 din 24...si asa esti sigur ca nu-ti mai iese nimic din hasnaua aia...care la tine se numeste gura .

Alo...baza...aia care te citesc pe tine sunt foarte inteligenti...deoarece sunt preocupati de adancimea prostiei umane pe care o reprezinti cu mandrie . Nu cred ca este un mai mare PROST pe forumul asta decat tine...si tare ma mir ca piscul nu ti-a dedicat un Oscar .

P.S.datul de pumni...oh da...parca mi te inchipui un sac plin de osanza .

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt? :))))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). 

Poti sa-i dai ignore daca nu te intereseaza. Ma-ntelegi?  :wink2

• Like 5
  • Minus 5
Postat

pe bune? fuck. merci man! esti de real folos site-ului!:)

Poti sa-i dai ignore daca nu te intereseaza. Ma-ntelegi?  :wink2

• Like 1
Postat

Nu mai posta inutil! Dupa cum vezi pe nimeni nu intereseaza ce plm aberezi tu pe aici:)))))). ma doare-n pula de tine ma (b)oviiii! ai constatat ca nici dracu nu te mai baga in seama si vi sa cersesti pula la supt? :))))))))) du-te-n pula de expirat ca ai vazut ca si pisicu face misto de tine cocalar jegos:))))))))))). da-ti pumni in coaie poate te trezesti la realitate si nu mai sugi pula inutil:))))))))). 

Alo...bolnavule...daca nu esti in regula suna si tu la 112.Am ceva pile acolo sus in Hasdeu...si am reusit sa-ti retin un pat . Cand crezi ca esti pregatit da-mi un semn,,,si te internez de urgenta .

Medicamentatia , la tine , oricum ar fi prea costisitoare...boala ta e cronica .

...bolnavule...nici D-zeu nu te mai poate ajuta .

• Like 1
  • Minus 8

Postat

:))) ce ai ma? tu-te-n gura de prostan:) ma pis pe tine ma oviii:) 

Alo...bolnavule...daca nu esti in regula suna si tu la 112.Am ceva pile acolo sus in Hasdeu...si am reusit sa-ti retin un pat . Cand crezi ca esti pregatit da-mi un semn,,,si te internez de urgenta .

Medicamentatia , la tine , oricum ar fi prea costisitoare...boala ta e cronica .

...bolnavule...nici D-zeu nu te mai poate ajuta .

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...